Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Hú de rondák, hú de paráznák, hú de ellennék közöttük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Ilyen szépet még nem láttam... Remélem csak viccelsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Remélem csak viccelsz. Most mit reagáltam volna rá inkább...ezt? nalátod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Nekem tetszik. Szeretem a csajszik közötti aktusokat nézegetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 28. Perverz állat. Üdv a klubban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Perverz állat. Üdv a klubban SW témából is van néhány csaj a csajjal típusú fanmunkás kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. SW témából is van néhány csaj a csajjal típusú fanmunkás kedvencem. és még nem linkelted be őket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. és még nem linkelted be őket? Tegnap gondoltam rá hogy berakok egyet de aztán letettem róla. Könnyedebb témájú dolgok kellenek ide. De ha érdekel akkor privátban mutatok néhányat közülük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 29. Azt nem tudom, de Katica helyett a kövi fórumtalin inkább odamenjünk, jó? Menjetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Ez pedig egy másfajta gyöngyszem. Chewbacca óriásmókuson nácikat irt... a témaválasztás nagyon erős, meg kell hagyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Ráadásul ez az sw.com főoldaláról is elérhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. (szerkesztve) Én ezt spoiler kapcsoló mögé tenném! Ha jól tudom ez a 2012-ben érkező "remake" Indiana Jones - Begans! című film első koncept képe... Szerkesztve: 2010. Július 30. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 10. http://www.ign.com/star-wars-characters/index.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. (szerkesztve) Chewie-nak új barátnője van :yes: Szerkesztve: 2010. Augusztus 11. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Herótom van az ilyen mű nőktől, de komolyan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Micsoda egy utolsó útszéli, mocskos, bűn ronda örömlányt....nézett volna ki inkább magának. Dögölj meg Csubi! Te piszok mázlista. Istenem végre egy modell akinek nincs "anyacsavar" a köldökébe, szép formás természetes cicije van, a többiről nem is beszélve. Azért a műszempilláért képes vagyok megbocsájtani, bár szerintem nincs szüksége rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Micsoda egy utolsó útszéli, mocskos, bűn ronda örömlányt....nézett volna ki inkább magának. Dögölj meg Csubi! Te piszok mázlista. Istenem végre egy modell akinek nincs "anyacsavar" a köldökébe, szép formás természetes cicije van, a többiről nem is beszélve. Azért a műszempilláért képes vagyok megbocsájtani, bár szerintem nincs szüksége rá. Szerintem ebbe a nőbe csöppnyi természetesség nincs. Ha levakarná magáról a sminket meg se ismernéd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Hát te elég érdekesen fogalmazod meg a műnőket Ez a csaj smink nélkül is szép és természetes marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Hát te elég érdekesen fogalmazod meg a műnőket Ez a csaj smink nélkül is szép és természetes marad. És ezt Te honnan tudod? Vicc, hogy el kell alélni minden TV-s cicababától... Az utcán sokszor jobbakat látni. Ráadásul azok elérhetők is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Ody jól mondja Ilyen tömény smink alatt sok nő nem üti meg a mércét, annál is inkább, mivel ennyi kence nem kicsit teszi tönkre az arcot, főleg a bőrt. Azután már senki sem természetes és üde arcú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Mondjuk az is igaz, hogy Ody az összes ilyen lányt "cicababázza", amivel szinte alapban kizárja hogy nem lehet természetes szépség, és vagy normális, humoros lány. És az is biztos ha elmész a strandra vagy bárhova, látsz ilyen lányokat, de attól függetlenül ő még nem lesz csúnyább... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. És ezt Te honnan tudod? Vicc, hogy el kell alélni minden TV-s cicababától... Az utcán sokszor jobbakat látni. Ráadásul azok elérhetők is. Lerí róla. Nem, nem kell elalélni minden tv-s modelltől, de vannak olyan ritka kivételek amikor feltűnik egy-két ilyen természetes szépség. És igen, vannak nála sokkal jobbak az utcákon....de sokkal ocsmányabbak is, akik teljesen megváltoztatják a külsőjüket, mert azt hiszik, hogy attól ők majd olyan szépek lesznek, holott egy francokat, a megjelenésük közel sincs egy hullámhosszon a kisugárzásukkal. Marha guszta pl amikor kiszedik az összes szemöldöküket, hogy aztán filctollal rajzoljanak egy másikat vagy/és agyonszilikonozzák magukat amikor nincs is rá szükség. Más részről meg sokkal fontosabb jellemzőiket meg elhanyagolják.Ez a csaj a klipen meg a smink alatt ( nem hinném, hogy éjjel-nappal hordaná és itt ugye reklámfotózás van, szóval tulzó a használata....sajnos, mert igaz amit mondasz, idő után kárára lesz ha nem figyel) is nagyon bájos pofija van, a kisugárzásáról meg nem is beszélve. Persze ez még nem garancia arra, hogy amikor megszólal akkor az ember kimenekül a világból is. De itt ugye most ebben a klipben látottak alapján "ítélkezünk" Mondjuk az is igaz, hogy Ody az összes ilyen lányt "cicababázza", amivel szinte alapban kizárja hogy nem lehet természetes szépség, és vagy normális, humoros lány. És az is biztos ha elmész a strandra vagy bárhova, látsz ilyen lányokat, de attól függetlenül ő még nem lesz csúnyább... Így van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Azt leszámítva, hogy milyen smink nélkül, Oldi véleményén vagyok. Szerintem szép, és hivatalos fotózáson amúgy is agyonsminkelik az ember (aztán meg agyonphotoshoppolják). Még az érettségi tablókép készítésekor is kilónyi sminket kentek osztálytársnőimre, pedig a legrondábbra sem kellett volna sok, és hát a fiúkat sem kímélték. Az utólagos photoshopról ne is beszéljek. Ezek után szerintem egyetlen videóról nem lehet megállapítani, hogy mű nő avagy sem, vagy hogy milyen, ha reggel felébred. Különben is, szerintem mindenki pocsékul fest reggel Ez a csaj ebben a videóban szép, azon túl meg nem lát senki itt. Tény, hogy láthatólag mesterségesen rásegítettek, de a mosolya az akkor is olyasmit sugároz, amitől én smink nélkül is kíváncsi lennék rá (aztán úgy lehet, hogy csak az lenne az egyetlen, amit szépnek találnék rajta ). És az természetes, hogy az utcán szebb is rohangászik, de legalább annyi rondább is. Szóval én is lennék Chewie helyében Amúgy, érdekes az emberek "nem a külső a lényeg" frázisa vagy inkább vigasztalása. Ez mindig csak a ronda embereknél jön elő, de mikor egy cicababa kerül képbe, egyből elítélésre kerül a külseje miatt, és esélye sincs megmutatni, milyen lehet belsőleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. (szerkesztve) Mondjuk az is igaz, hogy Ody az összes ilyen lányt "cicababázza", amivel szinte alapban kizárja hogy nem lehet természetes szépség, és vagy normális, humoros lány. Jól látod. Ha valaki ilyen szinten exhibicionista, normális dolgokat ne is várj. Tisztában van a "szépségével" és nyilván ennek szellemében éli életét. A többit gondolod hozzá. Szerkesztve: 2010. Augusztus 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Jól látod. Aki ilyen szinten exhibicionista, normális dolgokat ne is várj. Tisztában van a "szépségével" és nyilván ennek szellemében éli életét. A többit gondolod hozzá. Persze Ody ezzel én is teljesen tisztában vagyok. Nekem is van egy rakás modellcsaj ismerősöm, és a 90%a tényleg olyan mint amilyennek gondolod. Én a maradék 10el vagyok jóban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Ez jó reakció Jake. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. FÚúúúj, sok exhibicionista műnő, igaz Ody? Ezek is tuti kihasználják a "szépségüket". ( Mondjuk, melyik nő nem? ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. FÚúúúj, sok exhibicionista műnő, igaz Ody? Ezek is tuti kihasználják a "szépségüket". ( Mondjuk, melyik nő nem? ) Ugyan már....ezek nem modellek, látszik rajtuk. Egyszerű csajok, sokkal szerethetőbbek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.