Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Gratula! Örülök, hogy nyertél, Sky. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 10. Köszi nektek is. Szerinte biztos csalás volt, mert a vége előtt még sokkal vezetett a fia. Nem tudom, mitől ugrott meg a szavazataim száma, nekem nem volt hozzá túl sok közöm. A gyerek apja viszont jobb ha csöndben marad e téren, mivel szerintem a fia sem azért vezetett sokáig, mert az ő rajza tetszett a legtöbb szavazónak, hanem szimplán többeknek küldte el a linket, jobban reklámozta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 10. Köszi nektek is. Nem tudom, mitől ugrott meg a szavazataim száma, nekem nem volt hozzá túl sok közöm. A gyerek apja viszont jobb ha csöndben marad e téren, mivel szerintem a fia sem azért vezetett sokáig, mert az ő rajza tetszett a legtöbb szavazónak, hanem szimplán többeknek küldte el a linket, jobban reklámozta. Persze. De egy ilyen ártatlan kis versenyből presztízskérdést csinálni.... Na ez se egészséges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zsozs Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Sziasztok! most vettem észre, hogy itt is folyik a beszélgetés a rajzversenyről! Először is gratulálok a nyerteseknek! Akkor, bár kicsit megkésve, ennyit szeretnék reagálni: 1. A napi egyszeri szavazás valóban azért volt, hogy minél többen jöjjenek az oldalra. 2. Valóban egy 11 éves kis srác édesapja reklamálta, hogy nagyon megugrott a másik rajz szavazatainak száma. De írtam neki egy e-mailt, és tudomásul vette a dolgot, hogy NEM volt csalás, és gratulált a nyertesnek. Lehet rosszul eset a gyerkőcnek, hogy nyerésre állt, és mégis vesztett, DE: - a szavazás április 3-án éjfélkor automatikusan zárult, addig jöhettek és jöttek is a szavazatok. Mindenki a maga módján próbálta az ismerőseit és barátait toborozni. Kinek hogy sikerült.... -nem aranyórára ment verseny, így nem értem a felháborodását. Ennyi erővel inden nevező reklamálhatott volna. Tervezzük további hasonló pályázatok kiírását, így mindenki próbálkozhat legközelebb is! Köszönöm az észrevételeiteket! Az ERŐ legyen Veletek! Üdv: Czegle Zsolt ORDER66.hu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Gratulálunk a sikeres szervezéshez és lebonyolításhoz. Jó volt látni, hogy sok pályamű érkezett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zsozs Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Gratulálunk a sikeres szervezéshez és lebonyolításhoz. Jó volt látni, hogy sok pályamű érkezett. Köszönjül szépen! Igyekeztünk! :-) Zso Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Köszönjül szépen! Igyekeztünk! :-) Zso A mi szavazásunkat is meghirdethetnéd, örülnénk neki. Anno pedig írtam neked egy levelet üzleti ügyben, azt nem kaptad meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Először is gratulálok a nyerteseknek! Köszönöm! Elküldtem a pólóméretet és postai címet a válasz e-mail-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Gizmo szülei: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Gizmo szülei: A Star Wars vicces topicba tegnap már betettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. A Star Wars vicces topicba tegnap már betettem lol... igy jár aki nem néz körbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. lol... igy jár aki nem néz körbe Én most láttam először Gizmo, jub jub, hm? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. http://www.youtube.com/watch?v=NSQEJ2N0pmA&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Lego Homokjáró Dzséjtnek ajánlom, remélhetőleg lassan tőle is lesz egy hasonló videó ahol egy jó kis SW MOC-ot mutat be http://starwars.blog.hu/2011/06/03/erre_kell_a_legot_hasznalni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 3. Uhh... ez nagyon jól sikerült. MOC-ot tőlem? Hehe, ahhoz szét kéne szednem az összes legomat, az meg momentán a lehetetlen szinonimája is lehetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 26. http://www.youtube.com/watch?v=m6ylBexbFVY Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Elkészült a legújabb rajzom. Szokás szerint csak mobillal tudtam lefotózni, úgyhogy a minőség nem a legjobb. Remélem, azért fel lehet ismerni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Hm, Yoda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. (szerkesztve) Hallod ez tök jó rajz, gratula ANno én is rajzoltam egy általam kitalált SW karaktert, meg egy ARC-170-est, van rá igény akkor lefényképezem Szerkesztve: 2011. Július 21. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Hm, Yoda? Így van, remek az arcmemóriád. Hallod ez tök jó rajz, gratula ANno én is rajzoltam egy általam kitalált SW karaktert, meg egy ARC-170-est, van rá igény akkor lefényképezem Köszi! Részemről van igény a rajzaidra. Szívesen nézem mások munkáit is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. (szerkesztve) Íme az első SW rajzom, egy ARC-170-es. Második pedig egy kitalált Sith Nagyúr, akinél még pontosan nem tájoltam be, hogy mikor élt, de kb YE 4-5000. Mivel mandalóri származású ezért viseli népe páncélzatát. Egyébként Rainden a neve. Vannakmég egyéb rajzaim F1 meg Hellsing témában Szerkesztve: 2011. Július 21. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Árnyékolni próbáltál már? Érdemes időt fektetni bele, mert sokat tud dobni a rajzon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Árnyékolni próbáltál már? Érdemes időt fektetni bele, mert sokat tud dobni a rajzon. Nem vagyok én olyan pro mint te Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Elkészült a legújabb rajzom. Remek rajz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Remek rajz Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Darth Sky: szép munka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Elkészült a legújabb rajzom. Csodálatos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Darth Sky: szép munka! Csodálatos! Köszi nektek is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. (szerkesztve) Húúú, baromi jól néz ki Ashoka, már úgy értem a rajz jól néz ki....és persze Ashoka is. hehe Faviccet félretéve tényleg jó lett, az meg nem baj, sőt külön öröm, hogy nem lett scannelve. Az igazi képeket, festményeket mindig fotózzák, hogy ne vesszenek el a színek. Most kéne egy ugyan ilyen tussal kihúzva, aztán egy másik cerkával színezve és még egy amit meg festékkel kifestessz. Nagyon jó lett, elismerésem. Nekem főleg a szeme tetszik. Ez a rajz hibátlan. NorbiLordi A rajzaid 15 év múlva sokat fognak jelenteni önmagad számára, addigra már komoly...nagyon komoly fejlődést fogsz elérni (ha szorgalmad nem lanyhul). És boldog leszel, amikor majd az első szárnypróbálgatásokat visszanézed. Fogadj meg egy jótanácsot, minden rajzodat tedd félre, azt is, amire kevésbé vagy büszke. Nekem is van a polcomon egészen általános iskolától napjainkig ezer rajzom, mappákba rendezve. Amikor nosztalgiázni támad kedvem, leveszem a polcról és jót derülök. Na persze nem azon, hogy mondjuk jaj de béna vagy ilyesmi, hanem, hogy régen a fantáziám hogyan működött és hogyan működik ma, 20 évvel később. Szerkesztve: 2011. Július 24. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. NorbiLordi A rajzaid 15 év múlva sokat fognak jelenteni önmagad számára, addigra már komoly...nagyon komoly fejlődést fogsz elérni (ha szorgalmad nem lanyhul). És boldog leszel, amikor majd az első szárnypróbálgatásokat visszanézed. Fogadj meg egy jótanácsot, minden rajzodat tedd félre, azt is, amire kevésbé vagy büszke. Nekem is van a polcomon egészen általános iskolától napjainkig ezer rajzom, mappákba rendezve. Amikor nosztalgiázni támad kedvem, leveszem a polcról és jót derülök. Na persze nem azon, hogy mondjuk jaj de béna vagy ilyesmi, hanem, hogy régen a fantáziám hogyan működött és hogyan működik ma, 20 évvel később. Köszi a jó tanácsot, eddig mind itt van a polcon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.