Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Áááá Vader simán kiszorítja az összesből a szuszt. Csak azért nem azzal kezdte, mert menőzni akart Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 1. Vader kicsinálja őket. Max csak nagyon lesérül a végére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. A gondos apuka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Ez mekkora már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Ez jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 11. Jó sztori ... lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. (szerkesztve) "Érzem benned a jót. A vívódást." GÍÍÍÍÍÍÍÍ 66. komment,Cody parancsnok van egy perce? Szerkesztve: 2012. Április 12. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Elkészültem a legújabb rajzommal. Gondolom, megdöbbentő, de ezúttal nem Ahsoka az alany. Akit érdekel nagyobb méretben, az a deviantART-on megtekintheti. Nem akartam itt foglalni a helyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Nagyon jó lett Sky! Ki ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Nagyon jó lett Sky! Ki ez? Köszi! Mara Jade Skywalker, az EU-ban valóságos ikon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Jó kép És persze ezzel a fénykarddal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. (szerkesztve) Remekmű, Sky, komolyan. Az pedig különösen tetszik, hogy a fénykard színes lett, de hát, milyen lenne egy fénykard grafit szürkén? Majd kiutazunk az USA-ba, én átveszem Leland Chee helyét, te pedig Chris Trevasét. Szerkesztve: 2012. Április 12. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. (szerkesztve) Nagyon jó rajz, Sky, gratula hozzá! Szerkesztve: 2012. Április 12. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. (szerkesztve) Jó kép És persze ezzel a fénykarddal Köszi. Nem semmi története van Anakin fénykardjának, az biztos. Annyit tudok, hogy Marától még Benhez került egy időre, utána viszont homály... Remekmű, Sky, komolyan. Az pedig különösen tetszik, hogy a fénykard színes lett, de hát, milyen lenne egy fénykard grafit szürkén? Majd kiutazunk az USA-ba, én átveszem Leland Chee helyét, de pedig Chris Trevasét. Köszi! Kár, hogy a mobillal készült fotóról nem igazán jön át az eredeti. De azt kell használni, ami van. Ja, az USA-s dologban pedig benne vagyok. Talán Katie majd szorít nekünk helyet a Lucas Birodalomban. Nagyon jó rajz, Sky, gratula hozzá! Köszi neked is! Szerkesztve: 2012. Április 12. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Szuper lett ez is Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Szuper lett ez is Sky Köszi! Gondoltam a sok Ahsoka után bedobok valami újat. Be is durcizott, hogy kispadra került, de hát... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 12. Köszi! Kár, hogy a mobillal készült fotóról nem igazán jön át az eredeti. De azt kell használni, ami van. Ja, az USA-s dologban pedig benne vagyok. Talán Katie majd szorít nekünk helyet a Lucas Birodalomban. Szívesen. A mobillal való fotózás legyen a legkisebb baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Szép rajz lett Sky, gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Nagyon szép ez a Mara-s rajz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Szép rajz lett Sky, gratula! Nagyon szép ez a Mara-s rajz. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Köszi. Nem semmi története van Anakin fénykardjának, az biztos. Annyit tudok, hogy Marától még Benhez került egy időre, utána viszont homály... Off Sajnos én sem tudom, mi lett utána a karddal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Nagyon jó rajz lett Sky, gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Nekem is elképesztően tetszik, grat neked! A fénykard főleg zseniális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Köszi nektek is! Örülök, ha tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Gyönyörű munka lett ez is A fénykardjának az eleje teljesen olyan mint Ahsokaé. Egyébként szerintem maradj a női alanyoknál továbbra is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Gyönyörű munka lett ez is A fénykardjának az eleje teljesen olyan mint Ahsokaé. Egyébként szerintem maradj a női alanyoknál továbbra is Köszi! Valami oknál fogva női alanyokat mindig is jobban szerettem rajzolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Szép lett Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Köszi! Valami oknál fogva női alanyokat mindig is jobban szerettem rajzolni. Ez nem baj. Bár továbbra is várom a férfiúi rajzokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Utánanéztem a kedvetekért, Mara Jade halála után Luke megtartotta a kardot, de soha többé nem használták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.