Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 13. Szép lett Sky Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 16. Na ezt azért megnézném Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 16. Jó kép. Olyan nincs, ahol Predatorral küzdenek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 16. Jó kép. Olyan nincs, ahol Predatorral küzdenek? Találtam kétfélét is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 16. Jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 16. Fizetnék hogy lássam őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 17. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 17. (szerkesztve) Jó ez kép. Nagyszerű ötlet volt ide is berakni. Szerkesztve: 2012. Április 17. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 17. Minden 16 év fölötti férfitársamnak ajánlom ezeket a képeket (az alattiaknak is, csak enyhe felnőtt tartalom miatt mégsem) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 17. I know I want her Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. http://www.youtube.com/watch?v=XLBLASmX8io&feature=share Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 22. Ne b*zd fel Yodát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. (szerkesztve) Elkészültem a legújabb rajzommal. Ezt a képkockát már annak idején le akartam rajzolni, de akkor végül a mosolygós mellett döntöttem. Most viszont sikerült rá időt és kedvet szakítanom. (Nagyobb méretben szokás szerint deviantART-on...) Szerkesztve: 2012. Április 27. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Durva lett Sky, gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Szuper lett ez is Sky Grat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Ragyogó munka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Köszi nektek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Nagyon jó rajz lett Sky. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Köszi, Frenkie! A következő már tényleg egy hímnemű személy lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Gyönyörű munka lett Sky. Teljesen egyezik az eredetivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Gyönyörű munka lett Sky. Teljesen egyezik az eredetivel. Az azért túlzás, de köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 27. Remélem legközelebb valamelyik űrjárművet rajzolod le. Mondjuk a Venatort. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Elmehetnél SW képregény rajzolónak a Dark Horse-hoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Elmehetnél SW képregény rajzolónak a Dark Horse-hoz. Vagy asszisztensként hozzám, miután átvettem Leland Chee helyét. De tényleg nagyon jó lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Elmehetnél SW képregény rajzolónak a Dark Horse-hoz. Álommeló lenne, az biztos! KisKósa megírja a történetet, én megrajzolom, te pedig intézkedsz a kiadónál. Nem lenne rossz Team. Vagy asszisztensként hozzám, miután átvettem Leland Chee helyét. De tényleg nagyon jó lett. Köszi neked is! Chris Trevas-tól sajnos nagyon messze vagyok. Az már a nagybetűs MŰVÉSZET, amit ő produkál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 28. Álommeló lenne, az biztos! KisKósa megírja a történetet, én megrajzolom, te pedig intézkedsz a kiadónál. Nem lenne rossz Team. Egy ilyen munkának én sem mondanék ellent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Május 10. Game of Clones Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 1. Szerintem vicces http://www.youtube.com/watch?v=Sz1fSCXdPnU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2012. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 1. Ez nagyon nagy XD XD XD Money XD Főleg, hogy James Luceno A Gonosz Útvesztőjében úgy mutatta be Nute Guntrayt, mint akinek mindene a Money, money, money Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 7. Kis retro hangulat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.