Hozzászólás ideje: 2012. Április 16.13 éve Jó kép. Olyan nincs, ahol Predatorral küzdenek? Találtam kétfélét is
Hozzászólás ideje: 2012. Április 17.13 éve Jó ez kép. Nagyszerű ötlet volt ide is berakni. Szerkesztve: 2012. Április 17.13 éve - Darth Revan9
Hozzászólás ideje: 2012. Április 17.13 éve Minden 16 év fölötti férfitársamnak ajánlom ezeket a képeket (az alattiaknak is, csak enyhe felnőtt tartalom miatt mégsem)
Hozzászólás ideje: 2012. Április 27.13 éve Elkészültem a legújabb rajzommal. Ezt a képkockát már annak idején le akartam rajzolni, de akkor végül a mosolygós mellett döntöttem. Most viszont sikerült rá időt és kedvet szakítanom. (Nagyobb méretben szokás szerint deviantART-on...) Szerkesztve: 2012. Április 27.13 éve - Darth Sky
Hozzászólás ideje: 2012. Április 27.13 éve Köszi, Frenkie! A következő már tényleg egy hímnemű személy lesz.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 27.13 éve Gyönyörű munka lett Sky. Teljesen egyezik az eredetivel. Az azért túlzás, de köszi szépen!
Hozzászólás ideje: 2012. Április 27.13 éve Remélem legközelebb valamelyik űrjárművet rajzolod le. Mondjuk a Venatort.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 28.13 éve Elmehetnél SW képregény rajzolónak a Dark Horse-hoz. Vagy asszisztensként hozzám, miután átvettem Leland Chee helyét. De tényleg nagyon jó lett.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 28.13 éve Elmehetnél SW képregény rajzolónak a Dark Horse-hoz. Álommeló lenne, az biztos! KisKósa megírja a történetet, én megrajzolom, te pedig intézkedsz a kiadónál. Nem lenne rossz Team. Vagy asszisztensként hozzám, miután átvettem Leland Chee helyét. De tényleg nagyon jó lett. Köszi neked is! Chris Trevas-tól sajnos nagyon messze vagyok. Az már a nagybetűs MŰVÉSZET, amit ő produkál.
Hozzászólás ideje: 2012. Április 28.13 éve Álommeló lenne, az biztos! KisKósa megírja a történetet, én megrajzolom, te pedig intézkedsz a kiadónál. Nem lenne rossz Team. Egy ilyen munkának én sem mondanék ellent.
Hozzászólás ideje: 2012. Június 1.13 éve Ez nagyon nagy XD XD XD Money XD Főleg, hogy James Luceno A Gonosz Útvesztőjében úgy mutatta be Nute Guntrayt, mint akinek mindene a Money, money, money
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.