Hozzászólás ideje: 2012. November 8.12 éve Fasza a kép, imádom Hammilt, brutálisan jól fog festeni profi sminkben és jelmezben. Legfőbb SW vágyam, hogy Hammilt újra láthassam jediként, Han és Leia csak non plus ultra.
Hozzászólás ideje: 2012. November 10.12 éve Miért kell minden féleképpen Thrawn-nak benne lennie azt nem tudom. Mintha nem lhetne kitaláni más gonoszt.
Hozzászólás ideje: 2012. November 10.12 éve Imádom a Thrawn trilógiát, de szerintem is az. Bár kétségtelen, hogy Scarlet Johansson jól mutatna, mint Mara Jade. (Mondjuk ő hol nem mutat jól? )
Hozzászólás ideje: 2012. December 12.12 éve A szakállas Luke kép meglepően jó! Ha Luke visszatér remélem növeszt egy hasonlót.
Hozzászólás ideje: 2012. December 17.12 éve Most ez nem igazán ide tartozik, de szerintetek jó lett a képem?
Hozzászólás ideje: 2012. December 17.12 éve ja h csatolni kell... á értem xd itt egy másik: Bocsi de úgy örülök h végre sikerült fénykardot csinálnom xdxdxd amm van erre valamilyen topic ahova lehet ilyesféle képket rakni? Szerkesztve: 2012. December 17.12 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2012. December 17.12 éve Ide lehet rakni képeket, csak próbálj meg ne percenkét egyet berakni, hanem mondjuk egyszerre.
Hozzászólás ideje: 2013. Január 1.12 éve Rendhagyó Star Wars térképek EPIV térkép, a hőseink útvonalát követve EPIV. térkép EPV térkép hőseink útvonalát követve EPV térkép és szintén.. EPVI térkép ötletes na
Hozzászólás ideje: 2013. Január 25.12 éve Annyira nem lesz dolguk a jediknek, hogy beállnak földművesnek?
Hozzászólás ideje: 2013. Január 25.12 éve Még el se kezdődött, de már unalmasak és erőltetettek ezek a plakátok. Sok kis gyerek nagyon ráér. Szerkesztve: 2013. Január 25.12 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2013. Január 25.12 éve Ez még poénnak jó, pláne, ha igaz, hogy az Into Darkness még Star Warsosabb, mint az elődje. De ahogy elnézem a debilek reakcióit, lesz rosszabb is. Már duzzad az Abrams-gyűlölők tábora (ami vicces, ha azt veszem, hogy több közülük trekkie). Születnek az új Moonok és Quarronok.
Hozzászólás ideje: 2013. Február 11.12 éve John Noble (aki állítólag főgonosz lesz) tényleg jó választás lenn Szerkesztve: 2013. Február 11.12 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2013. Február 11.12 éve Ezt most láttam. Milyen jól összefoglalja Anakin tragédiáját.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.