Hozzászólás ideje: 2022. Január 14.3 éve Anyámezmiez? Új film, Knights of Ren? Le vagyok maradva? https://www.mafab.hu/article/breking-kiszivaroghatott-az-uj-star-wars-film-a-knights-of-ren-elozetese-mutatjuk-video-03 Szerkesztve: 2022. Január 14.3 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2022. Január 14.3 éve Kamu trailer. A saga jövője topikba volt szó róla pár napja.
Hozzászólás ideje: 2022. Január 14.3 éve 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Kamu trailer. A saga jövője topikba volt szó róla pár napja. Ó elnézést! Sejtettem hogy az, azért raktam ide, de azért melós lehetett.
Hozzászólás ideje: 2022. Január 16.3 éve A tegnap este leadott Jakupcsek műsorban az 501-es légiós Dukovits Krisztián volt az egyik vendég.
Hozzászólás ideje: 2022. Január 22.3 éve Félig meddig SW. A Star Wars és a Karate kölyök/Cobra Kai hasonlóságai. Szerkesztve: 2022. Január 22.3 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2022. Február 15.3 éve Nem tudom pontosan hova is illik ez a kiválló összefoglaló, ide vagy a hasznos linkek közé. Majd eldöntik a moderátorok. Remek anyag, érdemes megnézni! (Angol tudás ajánlott!)
Hozzászólás ideje: 2022. Május 1.3 éve Hihetetlen, hogy már több mint 7 éve csináltam ezt a videót. Nehéz elhinni azt is, hogy Caramel a dalszöveget nem az EpIII-ról írta, annyira jól illik a szöveg Anakin pálfordulásához. Kenobi előtt kiváltképp aktuális.
Hozzászólás ideje: 2022. Május 7.3 éve Egész tűrhető kisfilm, bár a kamera fókuszáláson dolgozhattak volna még.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.