csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. (szerkesztve) Pro video bejelentette! Április 26! Dvd BD és steelbook! Szerkesztve: 2017. Február 23. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. (szerkesztve) Szuper! Link esetleg? Árak? Szerk: látom árat még nem írtak. Szerkesztve: 2017. Február 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Szuper! Link esetleg? Árak? Szerk: látom árat még nem írtak. Ja, igen, ez még csak a bejelentés. De lesz! Mára ennyi elég! Gondolom hamarosan jönnek a specifikációk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. 3D nem lesz nálunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. 3D nem lesz nálunk. Akkor lehet, hogy dvd-t raknak a steelbookba a 3D-s lemez helyett? Gondolom nem hagyják üresen és azt is hogy nem lesz külön steel 2 lemezesre szabva nálunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Pro video bejelentette! Április 26! Dvd BD és steelbook! Erre vártam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Akkor lehet, hogy dvd-t raknak a steelbookba a 3D-s lemez helyett? Gondolom nem hagyják üresen és azt is hogy nem lesz külön steel 2 lemezesre szabva nálunk. Nem tudom mit akarnak, de DVD -s kiadványt biztos nem veszek. Árban se mindegy mennyi lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. A blu-ray borító nagyon tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Királyságosság! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Úgy látszik fél kettőre vált biztossá a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Nem tudom mit akarnak, de DVD -s kiadványt biztos nem veszek. Árban se mindegy mennyi lesz. Úgy érted nem kell steelbook, ha dupla bd mellett a 3. lemez egy dvd? A blu-ray borító nagyon tetszik! Melyik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Úgy érted nem kell steelbook, ha dupla bd mellett a 3. lemez egy dvd? Melyik? Az Ody posztjában lévő Blu-ray borító. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 23. Úgy érted nem kell steelbook, ha dupla bd mellett a 3. lemez egy dvd? Ha a sima BD kiadásban is két lemez van akkor úgy értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Az Ody posztjában lévő Blu-ray borító. Ez még mindig két esélyes, hisz Ody posztolta a Steelbook-ot is és alább a másikat is. Mindkettő BD. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Válaszolt a Provideo a steelbook-os kérdésremre: Szóval a lényeg, hogy kétlemezes lesz az itthoni steelbook! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. A sima is kettes lesz? Mert ha igen akkor az ára fogja eldönteni melyiket veszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. A sima is kettes lesz? Mert ha igen akkor az ára fogja eldönteni melyiket veszem. Szerintem igen. Hisz külföldön a steel a hármas. Vagy lehet, hogy a sima a szimpla lesz?-erre gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Erre gondolnék, de nem hiszem, hogy megjátsszák. Van itt még pár kérdés aminek tisztázódnia kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. (szerkesztve) Erre gondolnék, de nem hiszem, hogy megjátsszák. Van itt még pár kérdés aminek tisztázódnia kell. Én nem értem mire ez a szűkszavúság. Van dátumunk. 3 féle megjelenés körvonalazódik. És válaszolgatnak is, de harapófogóval kell kihúzni az infókat. A következő kérdés, amit feltettem, hogy ha már a hazai steelbook "csak" kétlemezes lesz, ez nyilván a belső eltérését is jelenti, akkor a külső egyezik-e majd a külföldivel? Szerkesztve: 2017. Február 28. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Biztos egyezik majd. Bár ez egyedi darab, ha nem lesz túl drága biztos a steelbookot veszem majd meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 28. (szerkesztve) Nekem eddig semmi sem acélos sw bd-ben. Szóval agyalgatok rendesen, hogy mit válasszak. Szerkesztve: 2017. Február 28. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. (szerkesztve) Nagyon adná magát a steelbook, de.......... A RO lenne az első. Az eddigi SW BD-im, amik megvannak teljesen másképen néznek ki egymáshoz viszonyítva is. Így is csiri - csáré a gyűjtemény. Ha meg belelovalom magam egy steelbook mániába (akkor már a többit is be kellene szerezni) akkor a gatyám rámegy. Bár a steelbook-ok brutálisan mutatnának egymás mellett. És ami a legfontosabb, egységes, gyüjtemény hatása lenne. Szerkesztve: 2017. Március 1. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 1. (szerkesztve) Nagyon adná magát a steelbook, de.......... A RO lenne az első. Az eddigi SW BD-im, amik megvannak teljesen másképen néznek ki egymáshoz viszonyítva is. Így is csiri - csáré a gyűjtemény. Ha meg belelovalom magam egy steelbook mániába (akkor már a többit is be kellene szerezni) akkor a gatyám rámegy. Bár a steelbook-ok brutálisan mutatnának egymás mellett. És ami a legfontosabb, egységes, gyüjtemény hatása lenne. Osztom a dilemmát. Csak a külcsín miatt beruházni?... A legolcsóbban a saga BD steeleket 30- és 40000,- közt lehet most beszerezni. Aztán egy ep7 steel valszeg külföldről 10 körül.. Végül a Rogue On steel 7-9 közé saccolom. Tahát majd' 60 ropi egy gyüjtemény egységesítés és a polc szépsége miatt, ami csak "aput" érdekli. Ez azért majdnem mindenkinek meggondolandó tétel.. A saga BD nekem az első változat. A saga steelek meg egylemezesek, tehát még el sem adhatom a korábbit az extrák miatt. Az ep 7 nekem a fekete az MM-ből. Ennek lemezeit be lehet rakni a külföldi steel-be. De megvenné valaki csak az "angol" lemezeket? És egyaltalán van szívünk össze vissza boronálni eddigi gyűjteményünket? Önpszichológia: A Rogue One nem saga-film. Nem baj, ha külsejében elüt a polcon. Nem egy gyönyör ez a steelbook borítóterv, de kézben mindegyik elég mutatós, bízzunk ebben! Még mindig szebb, mint a bazáros csoportképes "sima BD". Véleményem szerint a dvd borítója a legszebb, de az is csak 4-es alá.. Na tessék elgondolkodni a fentieken...De ne értsetek félre, nem vagyok hálátlan; örülök, hogy ezzel a "problémával" végül kell foglalkozni idehaza! Szerkesztve: 2017. Március 1. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Nem reklám, csak tényközlés: Az MM-ben már előrendelhetőek a kiadványok! Steel dupla BD: 8ropi dipla BD: 6ropi DVD: 3ropi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Nem reklám, csak tényközlés: Az MM-ben már előrendelhetőek a kiadványok! Steel dupla BD: 8ropi dipla BD: 6ropi DVD: 3ropi Köszi. Benézek én is az MM-be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. (szerkesztve) Első körben feltárt apróságok: külső: A steelbook gerincén arcok vannak a külföldivel szemben. A dupla bd-n láthatólag nincs o-ring a külföldivel szemben. belső; -és szívből remélem, hogy adminisztrációs hiba: A BD-ken nincs feltűntetve az angol hang! Létezik ekkora blama? elképzelhető? Magyar, cseh, román.. A DVD-n meg már jegyzik.. Magyar, angol, kazah, orosz.. Az extrák magyar feliratosak. Szerkesztve: 2017. Március 3. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 3. (szerkesztve) Kíváncsi leszek az xpress mennyiért adja majd. Persze csak ha árulják. Azt azért megvárom. Szerkesztve: 2017. Március 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 4. Kíváncsi leszek az xpress mennyiért adja majd. Persze csak ha árulják. Azt azért megvárom. Én is! Bár nem tudom érdemes-e a várni rájuk, mert csak nagyon sok idő múlva léptek be tavaly az Ébredő erő árusításába. Az a 2% ami meg nekem van náluk állandó kedvezmény, az szinte semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 4. (szerkesztve) Tavaly MM exkluzív volt az Ébredő Erő. Nem tudom idén is ez lesz-e a helyzet. Az angol hang lehagyása meg remélem csak valami elírás. Szerkesztve: 2017. Március 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Március 4. (szerkesztve) Tavaly MM exkluzív volt az Ébredő Erő. Nem tudom idén is ez lesz-e a helyzet. Az angol hang lehagyása meg remélem csak valami elírás. Igen tudom. Egész egyszerűen nem értem miért nem lehet írni pár sort az érdeklődőknek. Rohadt szűkszavú a provideo. Nem akarnák reklámozni? Kedves rajongók! Ekkor lesz a megjelenés. Ezekben a formákban. Ezeken az árakon. Ilyen specifikációkkal. Ezekben a boltokban keressétek. Szerkesztve: 2017. Március 4. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.