Jump to content

Rogue One DVD/BD kiadás

A Rogue One hazai megjelenési formái  

19 members have voted

1. 1. Döntöttél már? Melyik(ek)et választod?

• DVD
    • 2 lemezes BD
    • 2 lemezes BD O-ringgel
    • 2 lemezes BD steelbook

Recommended Posts

Bízom benne, hogy ezesetben is lesz szerencsénk hazai kiadáshoz!

És most különösen izgalmasnak tűnik a leendő kimaradt jelenetek szekció, mert mint ahogy tárgyaljuk őket itt-ott, rengeteg anyagról lehet szó.

Edited by csoli1138

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ha már BD-vásárlás a másik topikban, akkor leírom én is, hogyan jártam a Zsivány Egyessel. Gyakorlatilag ez az a rész, amit alig lehet kapni, konkrétan decemberben nem volt a DP Media M-ban, online, x

Érdekességként megemlítem, hogy csak Észak-Amerikában $76,255,789 termelt a DVD/BD eladásokból.

Köszi. Be is zsákoltam.

Ez nem elírás, úgy hívják: place holder. Ha nincs még pontos megjelenés, akkor általában a netes üzletek a "december 31." dátumot használják. Szokás még a március 31, a június 31 és a szeptember 31 is, ha már negyed vagy féléves megjelenési ablak van. Mivel az ilyen oldalak általában úgy működnek, hogy az adatlapok feltöltésekor muszáj megadni dátumot, vagy a rendszer nem engedi feltölteni, ezért vált ez szokássá.

Ez nem elírás, úgy hívják: place holder. Ha nincs még pontos megjelenés, akkor általában a netes üzletek a "december 31." dátumot használják. Szokás még a március 31, a június 31 és a szeptember 31 is, ha már negyed vagy féléves megjelenési ablak van. Mivel az ilyen oldalak általában úgy működnek, hogy az adatlapok feltöltésekor muszáj megadni dátumot, vagy a rendszer nem engedi feltölteni, ezért vált ez szokássá.

Értem, azthiszem már láttam is ilyet itthon is. De gondolom páran megkajálják azért..

• 5 weeks later...