Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A Rogue One hazai megjelenési formái 19 felhasználó szavazott

1. 1. Döntöttél már? Melyik(ek)et választod?

• DVD
    • 2 lemezes BD
    • 2 lemezes BD O-ringgel
    • 2 lemezes BD steelbook

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

TCW, Rebels? Gyenge vagy. :P

Tudom.. Itt nem vagyok népszerű vele, de szinkron nélkül kimaradnak sajnos. Maradnak Al HD-s ripjei..

Addig is kicsomagolás:

http://blugeek.blog.hu/2017/04/25/csomagoljuk_ki_egyutt_a_zsivany_egyest_blu-ray_ajanlo

+1: az xpressen is lesz fém! Ma derült ki este! :lol:

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

És megérkezett! Meg vagyok elégedve. Nincs szépséghiba.

BD: Bár nagyon aggódtam, mert -a fene a pofáját- már kotyogott, mikor kézbe vettem.

Az extra lemez(ez van felül) már leugrott a helyéről a szállítás során..

De semmi baja. Karcmentes.

DVD: Más a lemez szitázása ezúttal is, és sajna fekete tok, tehát kap egy átlátszót és egy belső képet, mint tavaly a 7..

(A csak DVD-sek azért egy picit jobban is ki lehetnének szolgálva! :( mint pl.: lásd: a Legendás állatok dvd megjelenései)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Riddick köszi a videót!

Megtudtam belőle, amit amúgy is akartam kérdezni; hogy nincs a tokban belső kép a sima BD-ken. -tavalyhoz hasonlóan.. De ez megoldható ;)

És egy apró megjegyzés, hogy biza a Saga BD 9. lemezén van magyar felirat!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jó kis videó. :) Most már nekem is el kéne kullogni a Media Marktba és megvenni a BD-t.

Beírtam ez egyest.. ;) A Zsivány "egyest"!

Ha akartok játszani elég ha itt jelzitek nekem és felírlak titeket ;)

Köszi én bezsákoltam már a dvd-t, nem próbálom meg elvenni a lehetőséget másoktól!

Hozzászólás ideje:

Extrák kivégezve: érdekesek voltak, átsütött a lelkesedés rendesen a stábból, csak mire úgy igazán belelendültem volna, véget is ért a móka... azért a régi DVD-kiadásokhoz és a 9 lemezes Saga kiadványhoz nehéz felérni :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kissé visszábbvéve a lelkesedésből, azért megjegyezném, hogy az amúgy remek extrákon szűk 1.5 óra alatt át lehet esni, és nagyon hiányzik nekem pár kimaradt jelenet.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Csoli tanár úrnak tisztelettel jelentem, a a Rogue One: A Star Wars Story Blu-ray című kötelező olvasmányt beszereztem, a pótvizsgára készen állok. :D

Már is felkerekítem a teljesítményed "Zsivány kettes"-re. És ez a maximum. Ilyen szigor van itt kérem! ;)

Hozzászólás ideje:

A lényeg, hogy görbüljön. :D

Az extrákat le is tudtam. Mennyiségében tényleg nem ér fel a Saga kiadáshoz, de azért na, ott hat film és 30 év anyagával van tele a doboz, itt meg egy film és négy év anyagával. Ehhez képest - pláne a már sokszor emlegetett Marvel kiadványokhoz képest - még így is azt mondom, hogy combos. Volt pár érdekesség, de főleg az tetszett, hogy milyen jó hangulatú volt a forgatás. Meg a színészek, soknak volt egy érdekes sztorija, de főleg Alan Tudyk és Riz Ahmed brillírozott.

Szóval én elégedett vagyok az extrákkal, ami plusz kellett, azt hozzáadta a filmhez, a szaftos dolgokat meg úgyis harminc év múlva tudjuk meg. :)

És számomra egy külön öröm: újra láthatom a BD-k menüjét! Sajnos a Windows 10-re váltással el kellett búcsúznom ezektől, mert a PowerDVD nem volt azzal kompatibilis, nekem meg nincs asztali lejátszóm. Aztán most csak úgy rákerestem enmagon, és látom, hogy van már Win10 kompatibilis PowerDVD így végre újra teljes pompájában élvezhetem a BD-ket. :yeah:

Hozzászólás ideje:

Nos én is kézhezvettem a saját példányomat sajnos késve Csoli tanár úr. Én is megérdemlek egy karót. Mentségemre legyen mondva én egy alternatív megoldást választottam, én a csehektől rendeltem meg. Döntésem oka, egyértelműen a 3D-s változat beszerzése volt, akárki, akármit is gondol erről, nálam ez kulcskérdés. Az ébredő erő is megvan ebben a formátumban is. Nos térjünk a lényegre. A vállalkozásom korántsem volt rizikómentes, könnyen benne volt a pakliban, hogy utólag meg kell vennem a hazai kiadást is, mert annyira pórul jártam. Szóval az előjelek egyáltalán nem voltak biztatók, a cseh Filmaréna oldalán már egy hónapja előrendelhető volt a kiadvány, de mind a mai napig a specifikációknál csak az angol, és a cseh vonatkozás van megjelölve, ami színtiszta hazugság. Nem értem, hogy a ST Beyond vagy más BD esetében, ha van egyébb nyelvi (magyar) vonatkozás, akkor azoknál miért, a SW esetében meg miért nem irják ki a valódi specifikációkat, ez vonatkozik a fémtokot körül ölelő papírtokra is. A Pro Video, és az MM szerint a lemezeken van angol, cseh, magyar, és román nyelv és felirat, ezért gondoltam úgy, hogy bármit is állítsanak a csehek, egy próbát megér a vásárlás, gondoltam, hogy akármekkora BD vásárló nemzet is a cseh, csak ott, csak nekik csaknem adnak ki lemezt. (Ezt cáfolja a magyar kiadású Ébredő erő, mert az, abban a formában csak itt, csak nekünk volt)

Szóval ma reggel megjött. Remegő kézzel bontom a csomagot. Borítón semmilyen utalás a magyar nyelvre, be a lejátszóba , menű megnéz , mázsás súly legördül a lelkemről, húhhhh, jó vétel volt, nem volt pénzkidobás.

Innentől, már felszabadulva tudtam elmerülni a részletekben. A 2D-s film és a bónusz lemez, az teljesen megeggyezik a magyar kiadással. Innentől a 3D-s lemezt már grátiszként értékeltem, annak ellenére , hogy nincs rajta magyar vonatkozás.

Minden lemeznek meg lesz a funkciója: ha angolul akarom nézni akkor a 3d-set veszem elő, ha szinkronosan és "magyarítva", akkor a 2d-set nézem. Egyébként a fémtokot körül ölelő papírtok, teljesen nemzetközi (angol), nem terheltek senkit a cseh nyelv szépségeivel. Ez így volt a ST Beyondnál is. Plusz pont. Ami különbözik a hazai kiadású fémtokos változattól, a karaktereket ábrázoló, gift card-ok. Lám-lám mennyi minden plusz belefét (3d, kártyák), kb. ugyanazért az árért. Ami szívfájdító, és nagyban elgondolkodtató, az a postaköltség ami miatt elgondolkodhat az ember, hogy megéri-e. Az egész cakk-pakk, postástul 14000 ft-ba fájt, ha nem lettek volna a magyarított lemezek, vertem volna a fejem a falba, mert akkor a magyar változatot is meg kellet volna vennem, de így, úgy gondolom megérte. Készítettem néhány fotót.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Én is kivégeztem az extrákat, nagyon jók voltak. Most még inkább azt érzem mint korábban. Ez a film bravúrosan nagy teljesítménnyel lett ennyire jó. Holnap jöhet a film. :)

Pécsi. A képeket méretezd kisebbre légyszi és úgy rakd be.

Hozzászólás ideje:

Pécsi. A képeket méretezd kisebbre légyszi és úgy rakd be.

Rendben. Van valami képméretező itt a fórumon, vagy csináljak egyszerűen kisebb felbontású képeket a fényképezőmmel?

Hozzászólás ideje:

A fórumon nincs képszerkesztő, hiszen ez egy fórum. ;) Töltsd be a képet egy képszerkesztő programba (Paint, PhotoFiltre, Photoshop - az első a Windowshoz alap, a második ingyenes progi, a harmadikat nem ajánlom, az a vérprofik cucca :) ). Aztán azokban sitty-sutty át lehet méretezni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Pécsi, hallgass Donátra, én már egy ideje postimage-függő lettem. Rohadt jó!

Amúgy meg, kapsz egy Zsivány Kettes fölé-t! Megtaláltad Hoth-i síkságon amit kellett! Bátor rendelés volt, de meghálálta magát! :clap:

Hozzászólás ideje:

Megnéztem 720p-ben: ó de gyönyörű, végre minden részlet kivehető.

Aztán később megnéztem 1080p-ben: baszki, ehhez képest a 720p lőfütyi, itt már tényleg minden kivehető.

Aztán tegnap este, mert nem bírtam magammal (ma akartam megnézni, de hívogatott a Sötét Oldal :) ), megnéztem BD-n: aztakrvaleszpom magamat, hát ehhez képest az 1080p pixelhalom. Krva gyönyörű képe van a filmnek, és a hangzásvilág... Komolyan, úgy éreztem, hogy a moziban a film felét sem hallottam.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.