Jump to content

Star Wars: Darth Maul

Darth Sky

Recommended Posts

A Star Wars: Darth Maul egy Cullen Bunn által írt és Luke Ross által rajzolt, 5 részes minisorozat, a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2017. február 1-jén jelent meg, a címszereplő zabrak Sith-tanítványt állítva középpontba. A történet a Baljós árnyak előtt játszódik, a Sith-ek rejtőzködésének korszakában.

A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján.

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Darth Maul soha nem lesz a kedvenc szereplőm, vagy akár a kedvenc Sith-em. Ez a sztori azonban most tetszett, hiszen az akcióközpontú részek mellett képes volt mélyíteni a karakterét azáltal, hogy gon

Köszi

Köszi szépen!

Köszi. Biztos, hogy csak mini lesz? Az első oldalon az I. könyv I. rész felirat olvasható.

Nagyon jó volt a történet, a rajzokkal is elégedett voltam. Végre egy újabb Darth Maul történet. Most már azt mondom, hogy a Del Rey Random House példát vehetne a Marveltől. A Marvel eddig minden évben elment 1 vagy 2 sorozat erejéig a klasszikus trilógia előtti időkbe. Nem értem, hogy a Del Rey miért nem tudja megtenni ugyanezt?

Edited by Darth Revan9

Köszi. Biztos, hogy csak mini lesz? Az első oldalon az I. könyv I. rész felirat olvasható.

Igen, ez nekem is feltűnt, de elvileg csak 5 részes lesz. Aztán lehet, hogy később folytatják egy újabb minisorozat formájában.

Önző szempont, de én most nem igazán bánom, hogy csak mini lesz. Így van fény az alagút végén. :D

Edited by Darth Sky

Igen, ez nekem is feltűnt, de elvileg csak 5 részes lesz. Aztán lehet, hogy később folytatják egy újabb minisorozat formájában.

Önző szempont, de én most nem igazán bánom, hogy csak mini lesz. Így van fény az alagút végén. :D

Értem, azért remélem még lesznek történetek ebből a korból is.

A Szukits Kiadónak már többen is ajánlották a Marval Darth Maul sorozatának kiadását.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Köszi. :)

Nekem az Obi-wan&Anakin és ez is nagyon tetszik. Továbbá nekem még ami bejövős volt, az a Lando mini. Azt hittem csalódás lesz, de elolvasva nekem nagyon tetszett.

Edited by Bence1997

• Ody Mandrell changed the title to Star Wars: Darth Maul