Darth Sky Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 A Star Wars: Darth Maul egy Cullen Bunn által írt és Luke Ross által rajzolt, 5 részes minisorozat, a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2017. február 1-jén jelent meg, a címszereplő zabrak Sith-tanítványt állítva középpontba. A történet a Baljós árnyak előtt játszódik, a Sith-ek rejtőzködésének korszakában. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Köszi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Köszi szépen! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Ez engem is érdekel, köszi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted February 13, 2017 Author Share Posted February 13, 2017 Szívesen mindenkinek! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 (edited ) Köszi. Biztos, hogy csak mini lesz? Az első oldalon az I. könyv I. rész felirat olvasható. Nagyon jó volt a történet, a rajzokkal is elégedett voltam. Végre egy újabb Darth Maul történet. Most már azt mondom, hogy a Del Rey Random House példát vehetne a Marveltől. A Marvel eddig minden évben elment 1 vagy 2 sorozat erejéig a klasszikus trilógia előtti időkbe. Nem értem, hogy a Del Rey miért nem tudja megtenni ugyanezt? Edited February 13, 2017 by Darth Revan9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted February 13, 2017 Author Share Posted February 13, 2017 (edited ) Köszi. Biztos, hogy csak mini lesz? Az első oldalon az I. könyv I. rész felirat olvasható. Igen, ez nekem is feltűnt, de elvileg csak 5 részes lesz. Aztán lehet, hogy később folytatják egy újabb minisorozat formájában. Önző szempont, de én most nem igazán bánom, hogy csak mini lesz. Így van fény az alagút végén. Edited February 13, 2017 by Darth Sky 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Igen, ez nekem is feltűnt, de elvileg csak 5 részes lesz. Aztán lehet, hogy később folytatják egy újabb minisorozat formájában. Önző szempont, de én most nem igazán bánom, hogy csak mini lesz. Így van fény az alagút végén. Értem, azért remélem még lesznek történetek ebből a korból is. A Szukits Kiadónak már többen is ajánlották a Marval Darth Maul sorozatának kiadását. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Jó volt az első rész. Tetszett a narratíva, ahogy Mault felvezették. Nagyon állatias aki vissza van fogva. Érdeklődve várom a folytatást. Ja és szegény ratharok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsi80 Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 A Darth Maul képregény egyik főszereplője egy új karakter, egy Eldra Kaitis nevű Jedi Padawan lesz. A sorozat 4. kötetének borítója: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted April 5, 2017 Author Share Posted April 5, 2017 Elkészült a 2. szám. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Köszi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Köszi. Ez a borító. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Köszi! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Jó ez a borító. Nincs vele semmi baj. Köszi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Nagyon jó volt. Főleg a Malachor-os részek. Ez a Sith-ek elvesztették a szabadságukat nagyon érdekes volt, remélem még kifejtik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsi80 Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Kösz! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Tényleg nagyon jó rész volt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Jó ez a borító. Nincs vele semmi baj. Köszi. Ja, vazzeg neked mindig az a jó ami másnak nem. Röhej a köbön! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Az a csapos a Nar Shaddán annak a csaposnak az apja, aki a Leszámolás a csempészek holdján című történetben is szerepelt? Ha jól látom ott van a fia is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted April 7, 2017 Author Share Posted April 7, 2017 Érdekes megfigyelés, lehet benne valami. A kölyök és későbbi csapos mintái nagyjából hasonlóak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Ja, vazzeg neked mindig az a jó ami másnak nem. Röhej a köbön! És tényleg. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted May 4, 2017 Author Share Posted May 4, 2017 A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Köszi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Köszönöm, bár előbb a másodikat kellene pótolni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Köszi. Nagyon mozgalmas volt ez a szám. Jó lesz látni mi lesz a végkifejlet az utolsó két számban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsi80 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 (edited ) Kösz Edited May 4, 2017 by tomcsi80 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted May 4, 2017 Share Posted May 4, 2017 Köszi ezt is! Nagyon jó ez a miniszéria, remélem jövőre a szukits ezt, és az Obi-wan és Anakint kiadja majd. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted May 5, 2017 Author Share Posted May 5, 2017 Bízzunk benne. A miniszériák közül nekem is ez a kettő nyerte el leginkább a tetszésem. Illetve még a Shattered Empire. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 (edited ) Köszi. Nekem az Obi-wan&Anakin és ez is nagyon tetszik. Továbbá nekem még ami bejövős volt, az a Lando mini. Azt hittem csalódás lesz, de elolvasva nekem nagyon tetszett. Edited May 6, 2017 by Bence1997 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts