Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Február 12. Hozzászólás ideje: 2017. Február 12. A Star Wars: Darth Maul egy Cullen Bunn által írt és Luke Ross által rajzolt, 5 részes minisorozat, a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2017. február 1-jén jelent meg, a címszereplő zabrak Sith-tanítványt állítva középpontba. A történet a Baljós árnyak előtt játszódik, a Sith-ek rejtőzködésének korszakában. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Február 12. Hozzászólás ideje: 2017. Február 12. Köszi szépen! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 12. Hozzászólás ideje: 2017. Február 12. Ez engem is érdekel, köszi. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Szívesen mindenkinek! 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. (szerkesztve) Köszi. Biztos, hogy csak mini lesz? Az első oldalon az I. könyv I. rész felirat olvasható. Nagyon jó volt a történet, a rajzokkal is elégedett voltam. Végre egy újabb Darth Maul történet. Most már azt mondom, hogy a Del Rey Random House példát vehetne a Marveltől. A Marvel eddig minden évben elment 1 vagy 2 sorozat erejéig a klasszikus trilógia előtti időkbe. Nem értem, hogy a Del Rey miért nem tudja megtenni ugyanezt? Szerkesztve: 2017. Február 13. - Darth Revan9 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. (szerkesztve) Köszi. Biztos, hogy csak mini lesz? Az első oldalon az I. könyv I. rész felirat olvasható. Igen, ez nekem is feltűnt, de elvileg csak 5 részes lesz. Aztán lehet, hogy később folytatják egy újabb minisorozat formájában. Önző szempont, de én most nem igazán bánom, hogy csak mini lesz. Így van fény az alagút végén. Szerkesztve: 2017. Február 13. - Darth Sky 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Hozzászólás ideje: 2017. Február 13. Igen, ez nekem is feltűnt, de elvileg csak 5 részes lesz. Aztán lehet, hogy később folytatják egy újabb minisorozat formájában. Önző szempont, de én most nem igazán bánom, hogy csak mini lesz. Így van fény az alagút végén. Értem, azért remélem még lesznek történetek ebből a korból is. A Szukits Kiadónak már többen is ajánlották a Marval Darth Maul sorozatának kiadását. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Jó volt az első rész. Tetszett a narratíva, ahogy Mault felvezették. Nagyon állatias aki vissza van fogva. Érdeklődve várom a folytatást. Ja és szegény ratharok. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Február 21. Hozzászólás ideje: 2017. Február 21. A Darth Maul képregény egyik főszereplője egy új karakter, egy Eldra Kaitis nevű Jedi Padawan lesz. A sorozat 4. kötetének borítója: 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 5. Elkészült a 2. szám. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Köszi. Ez a borító. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Jó ez a borító. Nincs vele semmi baj. Köszi. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Nagyon jó volt. Főleg a Malachor-os részek. Ez a Sith-ek elvesztették a szabadságukat nagyon érdekes volt, remélem még kifejtik. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Tényleg nagyon jó rész volt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Hozzászólás ideje: 2017. Április 6. Jó ez a borító. Nincs vele semmi baj. Köszi. Ja, vazzeg neked mindig az a jó ami másnak nem. Röhej a köbön! 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Április 7. Hozzászólás ideje: 2017. Április 7. Az a csapos a Nar Shaddán annak a csaposnak az apja, aki a Leszámolás a csempészek holdján című történetben is szerepelt? Ha jól látom ott van a fia is. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 7. Érdekes megfigyelés, lehet benne valami. A kölyök és későbbi csapos mintái nagyjából hasonlóak. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Hozzászólás ideje: 2017. Április 10. Ja, vazzeg neked mindig az a jó ami másnak nem. Röhej a köbön! És tényleg. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Május 4. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Május 4. Hozzászólás ideje: 2017. Május 4. Köszönöm, bár előbb a másodikat kellene pótolni. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Május 4. Hozzászólás ideje: 2017. Május 4. Köszi. Nagyon mozgalmas volt ez a szám. Jó lesz látni mi lesz a végkifejlet az utolsó két számban. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Május 4. Hozzászólás ideje: 2017. Május 4. (szerkesztve) Kösz Szerkesztve: 2017. Május 4. - tomcsi80 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Május 4. Hozzászólás ideje: 2017. Május 4. Köszi ezt is! Nagyon jó ez a miniszéria, remélem jövőre a szukits ezt, és az Obi-wan és Anakint kiadja majd. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Május 5. Bízzunk benne. A miniszériák közül nekem is ez a kettő nyerte el leginkább a tetszésem. Illetve még a Shattered Empire. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Május 6. Hozzászólás ideje: 2017. Május 6. (szerkesztve) Köszi. Nekem az Obi-wan&Anakin és ez is nagyon tetszik. Továbbá nekem még ami bejövős volt, az a Lando mini. Azt hittem csalódás lesz, de elolvasva nekem nagyon tetszett. Szerkesztve: 2017. Május 6. - Bence1997 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.