RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. (szerkesztve) Volt egy kis medence, mozaikból volt kirakva egy meditáló alak. Eléggé Snoke-ra hajaz. Szerkesztve: 2017. December 17. - RacerX Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Ez a Snoke még halálában is érdekes. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez a Snoke még halálában is érdekes. Persze, hogy az. Attól hogy pancser mód meghalt még: - erős Erő használó volt - elvileg se nem Jedi se nem Sith volt! - elhappolta Kylot Luke elől - az Első Rend élére állt és vezette a szervezetet - látta a Birodalom felemelkedését és bukását miközben nem tudjuk mit csinált - tiszta ocsmány és egy éktelen seb borítja a fejét Főgonoszként bedobni vkit másfél rész erejéig felelősséggel jár egy SW film esetében. Ez nem a Vasember 3, ahol lazán el lehet jàtszani, hogy Mandarin nem Ben Kingsley és mindenki lesz@rja a dolgot. Ez a Star Wars ahol egyetlen snittet is szénné elemeznek az emberek pláne egy rejtélyes erőhasználatót aki a semmiből jött. Ezért Snoke-ot tessék szépen kifejteni a IX-ben. Nem érdekel hogyan, oldják meg. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Serkis azt mondta hogy ő már tudja a karakter sztoriját. Az ep.9 forgatókönyv első verziója mindenesetre elkészült. Ha a következő 1 évben bejelentenek egy könyvet ami Snoke-al foglalkozik akkor szerintem keresztet vethetünk rá, hogy erről a témáról szó legyen a következő részben. Ha viszont nagy lesz a hallgatás, akkor valszeg az ep.9-re hagyják a kifejtését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Nagyon érdekes az is, ami a VR-srácok videójában van. Voltak kinn a sajtóeseményen Londonban a premier után, és volt alkalmuk személyesen interjút készíteni több szereplővel is. Pisti megkérdezte Andy Serkis-t Snoke múltjáról, a sebeiről, stb... amire Serkis azt mondta, hogy ő tudja a választ a kérdésre, de ha elmondaná, az komoly spoiler lenne a jövőre nézve, így erre inkább nem válaszolna. Szerintem ha könyvet terveznének róla írni, akkor nem a "komoly spoiler" kifejezést használta volna. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
redknight Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Milyen mozaikképről van szó? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Talán így hogy meghalt sokkal érdekesebb lett, mert nem gondolnánk azokra a dolgokra amik majd vele kapcsolatban még várnak ránk, mondjuk épp a IX-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
redknight Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. 1 perccel korábban, redknight írta: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
redknight Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Ez ott van mikor Luke elviszi Reyt meditálni a sziklához! Szerintem ez nem véletlen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Snokey szerintem megérdemelte volna hogy szerepelhessen a kilencedik részben. A halála amúgy egész ütős lett. Nagyban ecsetelte hogy látja a bekapcsolódó fénykardot, stb. és aztán nagyot koppant a koma. Amúgy a kedvenc jelenetem tőle az amikor Hux-ot hasra rántja. Na az nagy pofára esés volt. Nehezen bírtam megállni röhögés nélkül azt a részt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. 1 órával ezelőtt, Bomarr írta: Serkis azt mondta hogy ő már tudja a karakter sztoriját. Az ep.9 forgatókönyv első verziója mindenesetre elkészült. Ha a következő 1 évben bejelentenek egy könyvet ami Snoke-al foglalkozik akkor szerintem keresztet vethetünk rá, hogy erről a témáról szó legyen a következő részben. Ha viszont nagy lesz a hallgatás, akkor valszeg az ep.9-re hagyják a kifejtését. Én örülnék neki, ha a következő filmben megtudhatnánk, hogy kicsoda is Snoke. De ha regényben mesélik el a sztoriját, az se zavarna. Csak tudjuk már meg, hogy ki. Egyébként csomó teória van a neten, hogy ő valamelyik régi karakter. Olvastam már, hogy ő Mace Windu, Ezra Bridger stb. Szerintem Snoke egy teljesen új figura a Sagában, akárcsak Rey, Finn, Phasma vagy Hux, és így tovább. Vagy nem tudom, hogy a rajongóknál honnan jöttek a feltételezések, hogy ő valamelyik régi szereplő. Esetleg volt valami bejelentés, nyilatkozat ezzel kapcsolatban? Csak mert én nem emlékszem, meg igazándiból igyekeztem a spoilerveszély miatt minél kevesebb Star Wars-os cikket olvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Csak találgatnak, nem volt vele kapcsolatban semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Értem. Akkor viszont nem zárom ki, hogy ő egy teljesen új alak a Sagában, nem pedig valamelyik régi karakter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Arra már céloztak, hogy teljesen új karakter, szerintem ezen az ösvényen kell elindulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
redknight Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Rendben egy teljesen uj karakter! De ki ez mi ez eleg idősnek tűnik! De nem érezte senki yoda, palpi hogy van egy hatalmas erővel bíró személy a galaxisban! Mert hat bisztos hogy ott volt a közelben! Nem csak ugy jot hétfőn az ismeretlen régióból es mar kedden a legfőbb vezér lett! Meg ben solo közelében ott kellet lennie! Olyan nagy spiler ez az erőben hogy ilyen meg nem nagyon látunk! Legyint egyet es mindenki a padlón! Szoval Bisztos hogy valami ősi master ez! De vadert nagyon csípi az bisztos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Arra már céloztak, hogy teljesen új karakter, szerintem ezen az ösvényen kell elindulni. Mármint a készítők, ugye? Mert akkor végképp nem értem, sok rajongó miért gyárt elméleteket, hogy ő Darth Vader reinkarnációja, Obi-wan eltitkolt féltestvére, Mace Windu kifehérítve, Thrawn átfestve, Jar Jar Binks, Ezra Bridger, Lando Calrissian, Watto ormány nélkül és egyebek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. 41 perccel korábban, caseyjones írta: Mármint a készítők, ugye? Mert akkor végképp nem értem, sok rajongó miért gyárt elméleteket, hogy ő Darth Vader reinkarnációja, Obi-wan eltitkolt féltestvére, Mace Windu kifehérítve, Thrawn átfestve, Jar Jar Binks, Ezra Bridger, Lando Calrissian, Watto ormány nélkül és egyebek. Mert attól, hogy az alkotók állítanak valamit, az nem biztos, hogy igaz a jövőre nézve, hiszen előre nyilván akkor se vallanák be, hogy Snoke egy régi szereplő, ha igaz lenne. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Snoke kapcsán kettős érzéseim vannak. Egyfelől természetesen kíváncsi vagyok a múltjára (Ki ő? Honnan jött? Miként tört egy birodalom élére? Hogy állította az oldalára a Skywalker örököst? Mi köze van Leiáékhoz? Stb...). Másrészről viszont, annak idején Palpatine-ról sem lehetett többet tudni az Ep4-5-6 kapcsán. Ez adott neki egyfajta rejtélyességet, misztikumot, félelmetességet. Az ismeretlentől való félelem érzését. Akkori véleményeket olvasva, úgy tűnik, hogy annak idején ennyi is elég volt az embereknek: ő a főgonosz, Vader mestere, a Birodalom vezetője. Infómorzsákat biztos kapunk még Snoke-ról, viszont kétlem, hogy minden egyes vele kapcsolatos kérdés megválaszolásra kerül majd. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. 3 órával ezelőtt, caseyjones írta: Mármint a készítők, ugye? Mert akkor végképp nem értem, sok rajongó miért gyárt elméleteket, hogy ő Darth Vader reinkarnációja, Obi-wan eltitkolt féltestvére, Mace Windu kifehérítve, Thrawn átfestve, Jar Jar Binks, Ezra Bridger, Lando Calrissian, Watto ormány nélkül és egyebek. Igen a készítők sejtették. 3 órával ezelőtt, redknight írta: Rendben egy teljesen uj karakter! De ki ez mi ez eleg idősnek tűnik! De nem érezte senki yoda, palpi hogy van egy hatalmas erővel bíró személy a galaxisban! Mert hat bisztos hogy ott volt a közelben! Nem csak ugy jot hétfőn az ismeretlen régióból es mar kedden a legfőbb vezér lett! Meg ben solo közelében ott kellet lennie! Olyan nagy spiler ez az erőben hogy ilyen meg nem nagyon látunk! Legyint egyet es mindenki a padlón! Szoval Bisztos hogy valami ősi master ez! De vadert nagyon csípi az bisztos! Mint ahogy többen írták is, szerintem se volt akkora májer, max. hatásosabb előadóművész. A tudatok összekapcsolásán kívül nem mutatott semmi olyat amit eddig ne láttunk volna. 1 órával korábban, Darth Sky írta: Snoke kapcsán kettős érzéseim vannak. Egyfelől természetesen kíváncsi vagyok a múltjára (Ki ő? Honnan jött? Miként tört egy birodalom élére? Hogy állította az oldalára a Skywalker örököst? Mi köze van Leiáékhoz? Stb...). Másrészről viszont, annak idején Palpatine-ról sem lehetett többet tudni az Ep4-5-6 kapcsán. Ez adott neki egyfajta rejtélyességet, misztikumot, félelmetességet. Az ismeretlentől való félelem érzését. Akkori véleményeket olvasva, úgy tűnik, hogy annak idején ennyi is elég volt az embereknek: ő a főgonosz, Vader mestere, a Birodalom vezetője. Infómorzsákat biztos kapunk még Snoke-ról, viszont kétlem, hogy minden egyes vele kapcsolatos kérdés megválaszolásra kerül majd. Birodalom nem volt. Szerencsétlen pont akkor pusztult el amikor hatalomra kerültek volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. 1 órával korábban, Darth Sky írta: Snoke kapcsán kettős érzéseim vannak. Egyfelől természetesen kíváncsi vagyok a múltjára (Ki ő? Honnan jött? Miként tört egy birodalom élére? Hogy állította az oldalára a Skywalker örököst? Mi köze van Leiáékhoz? Stb...). Másrészről viszont, annak idején Palpatine-ról sem lehetett többet tudni az Ep4-5-6 kapcsán. Ez adott neki egyfajta rejtélyességet, misztikumot, félelmetességet. Az ismeretlentől való félelem érzését. Akkori véleményeket olvasva, úgy tűnik, hogy annak idején ennyi is elég volt az embereknek: ő a főgonosz, Vader mestere, a Birodalom vezetője. Infómorzsákat biztos kapunk még Snoke-ról, viszont kétlem, hogy minden egyes vele kapcsolatos kérdés megválaszolásra kerül majd. Igen, és lám mennyivel erősebb karakter lett Palpi azáltal, hogy kifejtésre került a múltja. És ahogy fentebb kifejtésre került: fals Palpatine-nal összevetni, mert az ST folytatás, a IV-V-VI viszont galaxis teremtő volt. Mindenki a semmiből jött Vadertől elkezdve Luke-on át Yodáig és Palpiig. Viszont Snoke esetében jóval égetőbb kérdés tisztázni, hogy az I-VI alatt hol volt, hogy került elő 30 évvel később mint ilyen erős Erő használó. Szóval más nála a leányzó fekvése. Megjegyzem ezekre a kérdésekre én eleve a IX. résztől vártam a választ! Tehát ilyen szempontból a VIII. felé hiányérzetem egyáltalán nincs. Csak az nem tetszik, ha valaki azt mondja, hogy most, hogy Snoke halott, már nem is érdemes elvarrni a múltját, és nincs is rá szükség. Ez az, amiben abszolút nem értek egyet, és épp ezért az én várakozásom a IX. rész kapcsán egyáltalán nem alakult át azzal, hogy Snoke kettévágódott, mint egy zsíros kenyér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Nem vitatom, hogy Palpatine érdekesebb karakter lett az előzményfilmek után. Ahogy azt sem, hogy Snoke kapcsán szükség van válaszokra, amik mint írtam, engem is foglalkoztatnak. Viszont ha az Ep9 után is megválaszolatlanul maradnak bizonyos kérdések, a karakter nem lesz kevésbé működő. Ahogy Palpatine is működött a régi trilógiában minimális infóval. Más kérdés, hogy Snoke és Palpatine esete nem egészen ugyanaz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Ráadásul minek kellene foglalkozni a IX-ben olyan karakterrel ami már meghalt? Könyvekre és sorozatokra maradhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ráadásul minek kellene foglalkozni a IX-ben olyan karakterrel ami már meghalt? Könyvekre és sorozatokra maradhat. Ezt a nézőpontot egyszerűen nem tudom elfogadni. Snoke az egész folytatás, ST egyik kulcskaraktere! Attól hogy meghalt, még az maradt, mert amikor belecsöppenünk az EpVII-ben a történetbe: ő a vezér, ő az, aki behódoltatta magának Anakin sarját, ő az, aki képes volt Bent megrontani és kvázi az egész alapplot az ő machinálásából fakad! Nehogy már azt mondjuk, hogy a 7-8-9 kerek tud lenni anélkül, hogy az egész szál elindítójának a motivációját, bizonyos keretek közt a történetét megismerjük? Az egész új trilógia teljessége múlik ezen számomra... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. (szerkesztve) Biztos vagyok benne, hogy a IX. részben még lesz szó a szétszóródott kis naív aszott szilváról. Miből gondolom ezt? Ebből: (34:51-től Andy Serkis-t hallhatjuk pont ennek kapcsán!!!) Szerkesztve: 2017. December 17. - Darth Riddick 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mmateexd Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. (szerkesztve) Ugye elhangzik egy olyan mondat Snoke szájából hogy '' Engem most már nem árulhat el senki sem ''. Ez még egy ok arra hogy visszatérjünk a Sith vonalra vele kapcsán és azon belül is a Plagueis teóriára. Vagyis Snoke-t a múltban valaki elárulta már csak az a kérdés hogy kicsoda és miért ?! Szerkesztve: 2017. December 17. - mmateexd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. 17 perccel korábban, Donát írta: Ezt a nézőpontot egyszerűen nem tudom elfogadni. Snoke az egész folytatás, ST egyik kulcskaraktere! Attól hogy meghalt, még az maradt, mert amikor belecsöppenünk az EpVII-ben a történetbe: ő a vezér, ő az, aki behódoltatta magának Anakin sarját, ő az, aki képes volt Bent megrontani és kvázi az egész alapplot az ő machinálásából fakad! Nehogy már azt mondjuk, hogy a 7-8-9 kerek tud lenni anélkül, hogy az egész szál elindítójának a motivációját, bizonyos keretek közt a történetét megismerjük? Az egész új trilógia teljessége múlik ezen számomra... Mi van ha Snoke is úgy kaparintotta meg a hatalmat ahogy Ben? Erre nem gondolsz? Le van az írva valahol, hogy az Első Rend Snoke műve? 4 perccel korábban, mmateexd írta: Nem olvastam vissza mind a 12 oldalt csak néhányat, de ugye elhangzik egy olyan mondat Snoke szájából hogy '' Engem most már nem árulhat el senki sem ''. Ez még egy ok arra hogy visszatérjünk a Sith vonalra vele kapcsán és azon belül is a Plagueis teóriára. Vagyis Snoke-t a múltban valaki elárulta már csak az a kérdés hogy kicsoda és miért ?! Ez így elhangzott? A "most már" nem volt benne, úgy meg teljesen más értelme van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mi van ha Snoke is úgy kaparintotta meg a hatalmat ahogy Ben? Erre nem gondolsz? Le van az írva valahol, hogy az Első Rend Snoke műve? Bármi lehetséges felőlem, csak mutassák be a IX-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Most néztem bele ebbe az interjúba. Az alapján, ahogy Serkis fogalmaz én is biztosra venném, hogy lesz erről szó az ep.9-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Én is belenéztem és valóban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 17. Így van Bomarr! Ráadásul abból, ahogy fogalmaz ezzel kapcsolatban, nem valami kis apró zárójeles lábjegyzetre kell számítani majd. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.