Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. 2 perccel korábban, Dzséjt írta: szót váltsak a Kandzsi Klubbal Aha... áruló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. 1 perccel korábban, Merr-Sonn írta: Tell that to Kanjiklub. I never made a deal with Kanji Club! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. éppen most, Ody Mandrell írta: Szóval megegyeztél a Kandzsi klubbal. Áruló! You are so dead, Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. 1 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Bence kérdezte, hogy miért nem kiemelkedő. Én csak azt mondom, hogy nekem nincs nagy különbség kietlen és kietlenebb bolygók között. Az hogy egyik kiemelkedő jellege az hogy "dimbes dombos"... hát, nem győztetek meg Ezt elhiszem. Olyan mint minden egyes OT világ. Talán az Endort leszámítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. éppen most, Ody Mandrell írta: Talán az Endort leszámítva. + Bespin. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. És a győztes... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. éppen most, Donát írta: You are so dead, Dzséjt. Nem az a kérdés mióta ismerjük egymást, hanem meddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Újabb miracle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Eddig az elsőt kívéve megvolt mind. Good! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. éppen most, Ody Mandrell írta: Nem az a kérdés mióta ismerjük egymást, hanem meddig. Zero Hour I. Oh... yeah...! Nálam nyerő volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. éppen most, Bence1997 írta: + Bespin. Az se nagy szám ha jobba megnézzük. Csak egy űrállomás. éppen most, Dzséjt írta: És a győztes... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Dzséjtet kiherélte a Kandzsiklub? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. (szerkesztve) 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Eddig az elsőt kívéve megvolt mind. Good! Én is ezt mondtam a Twi'lek Táncoslányok naptárán szereplő művésznőkre. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem az a kérdés mióta ismerjük egymást, hanem meddig. Meheheheeee... Már beszéltem két szimpatikus úrral Maz Kanata kastélyában, akik munkáért cserébe hajlandóak elvinni a peremvidékre. Ott találjatok meg, ha tudtok. Szerkesztve: 2017. November 11. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Egy kietlen pusztaság is lehet jó bolygó. Malachoron még annyi flóra és fauna sem volt, mint az Attolonon, mégis nehéz nála hangulatosabb bolygót találni, de az első évados elhagyott köztársasági támaszpontos aszteroida is hihetetlen hangulatos volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Ott találjatok meg, ha tudtok. Na majd mi elintézzük, hogy maradj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Ez a Bendu milyen magasról beszél... Hm... De befelhősödött itt az ég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Éljen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. És akkor evezzünk át egy kicsit földhözragadtabb területre. Következzen a LEGJOBB PÁRBAJ! A versenyzők: Darth Maul vs. megszállt Kanan Ezra vs. megszállt Sabine Sabine vs. Tristane Kanan vs. Sabine Sabine vs. Gar Saxon Ben Kenobi vs. Darth Maul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. éppen most, Dzséjt írta: Ez a Bendu milyen magasról beszél... Hm... De befelhősödött itt az ég. Itt már villámlik is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Itt sincs sok kérdés. Valahogy mindig azok a legjobb párbajok, ahol egy mandalore-i is harcol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Sabine vs. Darth Maul... Gyerekek, tök jó ez a fűszer, amit a Bandzsiklubtól kaptam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Koreográfiailag a Sabine v Saxon tett oda a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Nekem a Kanan vs. Sabine párbaj volt a leg-leg-leg. Csodás zenével, ugye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Na itt én kettő közül vacilláltam: a Sabine vs. Kanan a lány miatt volt egyrészt nagyon jó, meg maga az egész, míg a Ben Kenobi vs. Maul harc pedig a rövidsége ellenére is nagyon hatott. Viszont itt mégis az előbbire szavaztam. Szóval... hajrá Sabine vs. Kanan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. éppen most, Dzséjt írta: Sabine vs. Darth Maul... Gyerekek, tök jó ez a fűszer, amit a Bandzsiklubtól kaptam. Jó, jó, de mi van a Rathtarokkal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Kenobi vs Maul! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. éppen most, Donát írta: Jó, jó, de mi van a Rathtarokkal? Hűűűhaaaa... Lehet valamit nem zártam be? Hölgyek és urak, ha valaki rathtarokat látna a környezetében, sikoltson! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. 2 perccel korábban, Dzséjt írta: Sabine vs. Darth Maul... Gyerekek, tök jó ez a fűszer, amit a Bandzsiklubtól kaptam. Kár, hogy az éteren keresztül nem hat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Hajrá Sabine vs Saxon! 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Sabine vs. Darth Maul... Gyerekek, tök jó ez a fűszer, amit a Bandzsiklubtól kaptam. Egészségedre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.