Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Négyből egy majdnem.
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Melorun (vagy hogy írják) admirális
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Nagyon közelítünk. Már majdnem le volt írva helyesen a név, de a rang még problémás.
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Gondolom nem árulok el zsákba macskát, ha finom jelzem, hogy khm... ez nem ment fejből.
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Commander Meiloorun
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Sziasztok! A kantinba már leírtam, de akkor ide is megteszem: vendégek miatt nem tudtam eddig jönni. A versenybe már nem igazán tudok beszállni, de azért itt leszek innentől.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Huh, és megszületett! Hát nem lett olyan gyümölcsöző, mint hittem, de azért meglett. Igen, Meiloorun parancsnok vagy inglisül Commander Meiloorun (a nevet egy betű tévedésig elfogadtam volna hibásan is, de itt teljesen helyesen szerepel). Donát, lassan elhúzol, de még nem vagy beérhetetlen, szóval ne lazíts, mint a mesebeli teknőc, inkább válassz kategóriát: Mozifilmek? The Clone Wars? Rebels? Könyvek?
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Dzséjt azt megkérdezhetem, hogy most hogyan is állunk pillanatnyilag?
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Pildi, szerintem szállj be nyugodtan, még pont annyi kérdés van, hogy Donátot meg lehet szorongatni nulláról indulva is.
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Pildi, szerintem szállj be nyugodtan, még pont annyi kérdés van, hogy Donátot meg lehet szorongatni nulláról indulva is. Ennek kevés az esélye, de azért rendben.
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Dzséjt? Megkaptad az előzőt? TCW
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Dzséjt azt megkérdezhetem, hogy most hogyan is állunk pillanatnyilag? Persze, én speciel ülök, de a többiekről nem tudok nyilatkozni. Szerintem ők sem állnak, hanem ülnek. Vagy a pontokra gondolsz? Uh... Hát azt nem tudom, nem írom, pofára döntök... Bence: 3 pont, könyves kérdést többet nem kapsz (DE! ) Donát: 7 pont, valaki lője ki a hiperhajtóművét Ody: 0 pont és innét nézve elveszett Wilde: 1 pont, de innét szép nyerni Luke: 2 pont, vele meg csak óvatosan, sunyín lapít, de jön fel, mint a talajvíz Pildi: 0 pont, de még semmi sincs veszve! Rog: 0 pont, de számodra sincs még veszve semmi
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Dzséjt? Megkaptad az előzőt? TCW Meg-meg, csak adminisztratív dolgokat végeztem, magyarán kamuztam. Na, mi van, hol vagyok? Ki vagyok? Hát már kivagyok... Ja, megvan. TCW. Mennyi egy töketlen fecske maximális felszállási... Ja, nem, ezt máskor, máshol, másoknak kell feltennem... Ja, megvan: Hogy hívták a fejvadászokat, akik segítettek Obi-Wannak, Anakinnak és Ahsokának megvédeni a feluciai falut?
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. seripas rumi paramita
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Frenk Rumi Paramita, Sugi és Embo.
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Embo, Sugi, Seripas, Rumi Paramita
Wilde Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Bővebben? egymás után irtam nem tudom ugy elfogadhato e
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hm... Wilde sorolta fel először helyesen (Sugi, Embo, Rumi Paramita és Seripas), de Bence írta be először helyesen egy posztba. Mi tévő legyek...? Aki az irónia bármely formájára mer célozni (Donát!), arra az emlegetett tuskenes sors vár. Na, lássátok az arany szívem, Bence kap egy egész pontot, Wilde meg egy felet, mert azért na, egymás után így beírni úgy, hogy időkorlát van az egymás utáni posztokra, azt azért díjazni kell. Viszont Bence választ! Mozifilmek? The Clone Wars? Rebels? Könyvek?
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Dzséjt az új Salamon.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Akkor most jöjjön egy fodrászos kérdés. Eddig hány hajszíne volt Sabine-nak a sorozatban?
Ajánlott hozzászólás