Ugrás a kommentre

Game of Thrones

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2022. 10. 10. - 17:58, Nute Gunray írta:

Rhaenyra-t felesleges lenne öregíteni, a színész(nő) szerintem idősebbnek néz ki a koránál.

Teljes nézet  

A gyerek színészre gondolt Rex. És meg kell mondjam a gyerek színész sokkal jobban egyedivé tette nekem a hercegnő karakterét, mint a felnőtt. Ráadásul volt benne egy jó adag Danny is. Kár, hogy lecserélték. 

A 8. rész tényleg brutál jó lett. Ahol @Bomarrnál eltört a mécses, ott bizony nálam is...

@Bomarr jól rávilágítottál a sorozat gyengeségére amúgy, ami tényleg az öröklés repetitiv jellege. De ennél többet nem tudok neki eddig felróni. A kislányt sajnálom még nagyon, hogy lecserélték, de hát az idougrasokkal macerás lett volna oregiteni. 

Hozzászólás ideje:
  2022. 10. 12. - 21:46, Donát írta:

A gyerek színészre gondolt Rex. És meg kell mondjam a gyerek színész sokkal jobban egyedivé tette nekem a hercegnő karakterét, mint a felnőtt. Ráadásul volt benne egy jó adag Danny is. Kár, hogy lecserélték. 

A 8. rész tényleg brutál jó lett. Ahol @Bomarrnál eltört a mécses, ott bizony nálam is...

@Bomarr jól rávilágítottál a sorozat gyengeségére amúgy, ami tényleg az öröklés repetitiv jellege. De ennél többet nem tudok neki eddig felróni. A kislányt sajnálom még nagyon, hogy lecserélték, de hát az idougrasokkal macerás lett volna oregiteni. 

Teljes nézet  

Szerintem Milly Alcock (fiatal Rhaenyra) túl "aranyos, kedves" volt ahhoz, hogy a későbbi, valamelyest számítóbb karaktert is hozza. Nem passzolt volna nálam.

Más kérdés, hogy elvileg az idősebb Rhaenyrat castingolták a szerepre egyébként, csak utána lett a fiatalabb színésznő castingolva.

Tehát a készítők az idős Rhaenyra karakteret vizionálták elsődlegesen.

Hozzászólás ideje:

Ezzel lehet egyedül leszek, de nekem nagy csalódás volt a legújabb rész :(

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2022. 10. 17. - 7:34, Bomarr írta:

Ezzel lehet egyedül leszek, de nekem nagy csalódás volt a legújabb rész :(

Teljes nézet  

Nem vagy egyedül, nekem se jött be. Az egész leginkább se füle se farka volt.

Hozzászólás ideje:
  2022. 10. 17. - 20:26, Donát írta:

Nem vagy egyedül, nekem se jött be. Az egész leginkább se füle se farka volt.

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:
  2022. 10. 18. - 11:10, Bomarr írta:

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Én is nagyon vártam ezt a részt, és eléggé csalódás lett, főleg a logikátlanságok miatt. A könyvben sok minden nincs részletezve, a Viserys halálát követő közvetlen események azonban igen. Nem értem, miért nem lehetett azt felhasználni.

Már korábban is volt egy-két szegmens, ami nem igazán tetszett

de ezeken túllendültem. Ez a mostani 9. rész viszont egy elszalasztott lehetőség volt. Kár érte.

Hozzászólás ideje:

9. rész

Hozzászólás ideje:

Megnéztem másodjára is még tegnap este. Ha valaki nem ismeri a könyvet (és most próbáltam úgy nézni), akkor nem olyan rossz.

Hozzászólás ideje:
  2022. 10. 19. - 9:56, Nute Gunray írta:

Megnéztem másodjára is még tegnap este. Ha valaki nem ismeri a könyvet (és most próbáltam úgy nézni), akkor nem olyan rossz.

Teljes nézet  

Ez csak nyomokban tartalmazott ilyet, de ha könyv spoilerről beszéltek, azt majd külön spoilerrel tudnátok jelölni? Mert én nem olvastam a könyvet, szóval nem szeretném előre tudni, hogy kit milyen veszteségek érnek (bár nyilván naivitás lenne azt gondolni, hogy senkit semmilyen. :P 

Hozzászólás ideje:

Én is újranéztem, de nálam sajnos az ítélet nem változott. Az egyik bajom, hogy kitalálnak új ötleteket, amikkel aztán ők maguk nem tudnak mit kezdeni.

Hozzászólás ideje:
  2022. 10. 19. - 11:58, Bomarr írta:

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:
  2022. 10. 19. - 12:20, Bomarr írta:

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:
  2022. 10. 19. - 9:56, Nute Gunray írta:

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:

Néhány gondolat még az eheti rész befejezéséhez: könyvspoiler, szóval csak az kattintson aki olvasta, vagy nem zavarja, ha előre megtud egy részletet:

Hozzászólás ideje:

A könyv egyébként hosszan átveszi a Zöld Tanácsot és döbbenet utólag olvasni hogy minden érdekes részt meg olyat ami tisztázta volna a dolgokat kivágtak. Az egészet nem rakom ide, de itt van pár mondat amit simán szóról szóra belerakhattak volna és máris több értelme lett volna, hogy mi miért történik (bárki elolvashatja, nincsenek benne jövőbeli eseményre vonatkozó spoilerek):

Hozzászólás ideje:

A legutolsó rész nekem baromira bejött. Most is voltak változtatások de ezekkel nem voltak gondjaim. A múltkori részre elég dühös voltam, de összességében le a kalappal az évad előtt. A finálé nálam nagyot szólt. A java pedig csak ezután jön....

Hozzászólás ideje:

Nekem is nagyon tetszett az utolsó rész, és összességében a sorozat is. A világépítésben nagyon jó ez a sorozat, csak úgy röpködtek a földrajzi és nemesi ház nevek, akár az olyan mellékszereplők is egyértelműen beazonosíthatóak, mint a fekete tanács tagjai, míg a GoT-ban azért előfordult hogy "Lord 1" vagy "Lord 2" néven futott egy-egy nemesúr.

@Bomarr a tizedik rész kapcsán milyen változtatásokra gondolsz?

Hozzászólás ideje:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.