Hozzászólás ideje: 2017. November 30.7 éve Azt is bele tudom hallani. Pedig azt hittem, meg tudom ennyiből különböztetni a kettőt.
Hozzászólás ideje: 2017. December 1.7 éve Szerző Itt a meglepetés. Szerkesztve: 2017. December 1.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. December 1.7 éve Szerző Itt egy újabb. Kellene egy porg biztonsági öv. Szerkesztve: 2017. December 1.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2017. December 1.7 éve Én imádni fogom őket az már tuti. Cukiság faktor ki lesz maxolva.
Hozzászólás ideje: 2017. December 1.7 éve Ohhohohó! Ez a hosszabb egy spot? Szinte új trailer! Szerkesztve: 2017. December 1.7 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2017. December 1.7 éve Nem egészen, csak a porgos spotot hozzácsapták a trailerhez. De attól még jó videók! Kíváncsi vagyok, Chewie tényleg megeszi-e végül a porgot. Kissé morbid poén lenne.
Hozzászólás ideje: 2017. December 1.7 éve Ennek az egy porg példánynak még fényes jövőt jósolok. Képregénysorozatot és regényt neki!
Hozzászólás ideje: 2017. December 6.7 éve Amúgy szerintem simán lehet a filmből is. Elvileg lesz valami hasonló jelenet nem?
Hozzászólás ideje: 2017. December 7.7 éve A porgok nem tudják, hogy a wookiee-kat nem szabad ingerelni. Szerkesztve: 2017. December 7.7 éve - Darth Sky
Hozzászólás ideje: 2017. December 7.7 éve Tehát van még kettő. Minimum. Csubi hóna alatti, nhee, végem... és mi az a 3D(?)-s szemcsi a középsőn? Ezek engem megvettek kilóra. Ha jól adagolta Rian, nagy nyereségek lehetnek. Porgok, banyek.
Hozzászólás ideje: 2017. December 7.7 éve Be van kötve a porg szeme hogy ne is lássa milyen szörnyűségek történnek? Amúgy ez a spot is nagyon adja. Roset végre halljuk is.
Hozzászólás ideje: 2017. December 7.7 éve Szerző Jó hangja van Rose-nak. Chewie meg.... Fel fogja kajálni mindet.
Hozzászólás ideje: 2017. December 7.7 éve A középső porg mintha táncolna. A jobb oldali meg éhes lehet. Hogy tépi már az ülés kárpitját. Szerkesztve: 2017. December 7.7 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2017. December 7.7 éve Szinte ugyanaz, mint amit reggel tett be kudar(a spoileres), csak van benne egy új snitt Kylo-ról. Szerkesztve: 2017. December 7.7 éve - luke19
Hozzászólás ideje: 2017. December 7.7 éve Utólag kapcsoltam én is, hogy nem ide kellett volna. Majd esetleg Ody mester átteszi a spoileresbe.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.