Jump to content

TV spotok

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

Remélem utazásra készen van Luke a Falcon-on. :)

Én is. Úgy tűnik a jó öreg Luke mégis el akarja hagyni a szigetet. Akkor kár volt a macera a röpcsijével. :D

Edited by Rog

Hát, ha eléggé felpörög, szerintem megeshet. A trailerben a sziklán is elég agresszíven csapkod a karddal. Reyben lehet némi sötétség. Ugyanakkor bennem az is felmerült, hogy a két jelenet talán nem is egybetartozik. Nekem valahogy az az érzésem, hogy Luke Kylóhoz beszél és Rey is fölé magasodik.

Úgy képzelem, hogy Kylo megküzd Luke-kal, de végül Luke marad alul, mert nem is igazán akar harcolni az unokaöccsével. Aztán befut Rey, aki újra leveri, de - Luke tanításának hála - leereszti a kardot, és így kerül az Első Rend fogságába. Aztán ez lenne az egyik oka, hogy Kylo szétcsapja a sisakját, mert "egy guberáló" már másodszor győzte le, és tulajdonképpen nem az érdeme, hogy elfogták Reyt (és talán még Snoke is mond neki pár szép dolgot).

Baromi jó lett ez az "Awake" spot. Ha ennyire hangulatos jelenetek vannak már ebben a 45 másodpercben is, akkor milyen lesz a teljes film? :D

Egyébként Snoke trónterme kissé furcsának hat első blikkre. A vörös háttér a CGI-nél használt zöld háttérre emlékeztet.

Tényleg furcsa, de egyből az jutott eszembe, hogy ennél jobban vizuálisan már el sem lehetne szeparálni Palpatine-tól. Ugyan az öreg Sith Nagyúrnak is a vörös volt részint a domináns színe, az ep6-ban ezt már csak az őrökön érhettük tetten, akik szerepeltek talán 30 másodpercet. De Snoke arany fürdőköpenye és ez a nagy vörös háttér, ez nagyon elüt az ep6 tróntermes jeleneteitől.

1 hour ago, Bomarr said:

Mivel nincs annyi önuralmam, hogy ne nézzem meg a Spotokat, viszont a kaszinóvárost már csak a moziban szeretném látni ezért én remélem, hogy a továbbiakban se fogják mutatni :D

Te nem láttad ezt a spotot? :o 

Egyébként lelövik a Falcon antennáját, szóval megint új után kell nézni. :)

Szerk: Bomarr, félreolvastam. :D 

Edited by Ody Mandrell

9 minutes ago, Ody Mandrell said:

Egyébként lelövik a Falcon antennáját, szóval megint új után kell nézni. :)

Talán Johnson a szögletes antennát se komálta. :lol:

Kemény az awake spot, csak most láttam!

Amúgy meg oltári nagy kamu. Jók a gifek, meg is világosítják, hogy egy pillanatra azt akarják sugallni, hogy Rey Luke-ra emeli a kardot, közben nem. Ez lehet csak a tűzpróba, akarommondani vízpróba utáni pillanat, semmi több.

Edited by csoli1138