Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Persze, hogy öregszik, mivel a lovag mondja, hogy csak a próbák előtti terem padlójának pecsétjéig tart a grál hatása. Mivel Elsa baba átlépi a határt a grállal, így beindul a jó öreg önmegsemmisítő rendszer, mint a hohitok templomában is. :D

Hozzászólás ideje:

Az is lehet hogy az öreg fószer már ősz és hosszúszakállú volt amikor a gráleszből iszákolt utána meg megőrizte az azelőtti állapotát.

Hozzászólás ideje:
Meg a kereszteslovag is elég hosszú szakállal rendelkezett (és elég ősszel), ahhoz képest, hogy örökifjú volt (gondolom, hogy jó pár száz éve őrizte már a grált...).

Igen igen de akkor is meg kellett volna hosszabbítania az életét... :D

Szal érdekes... :D

Az h a hatása meddig tart az rá nem vonatkozik, mert az apjára sem vonatkozott.

Kiment volna a hatáskörön kívül és ismét felszakad a sebe... :D

Hozzászólás ideje:
Igen igen de akkor is meg kellett volna hosszabbítania az életét... :D

Szal érdekes... :D

Az h a hatása meddig tart az rá nem vonatkozik, mert az apjára sem vonatkozott.

Kiment volna a hatáskörön kívül és ismét felszakad a sebe... :D

A szöveg pontosan így szól:

"But the Grail cannot pass beyond the Great Seal. That is the boundary and the price of immortality."

Azaz: "De a Grált nem lehet kivinni a Nagy Pecséten túlra. Az a határa és a halhatatlanság ára."

Örökifjúságról szó sincs, csak halhatatlanságról. És az is csak a pöcséten onnan. Amint átléped, nuku-nyista halhatatlanság.

Hozzászólás ideje:
Örökifjúságról szó sincs, csak halhatatlanságról. És az is csak a pöcséten onnan. Amint átléped, nuku-nyista halhatatlanság.

Az oké, de attól még a hatása tart. Tehát mivel az öreg sztem nem így ment be a barlangba, feltételezhetjük, hogy meghosszabbítja az életet ha a grálból iszol. Ha elégszer iszol, mint látszik több száz évig is elélhetsz.

És ha ez így van, akkor Indyre is kellett még h hassan a pecséten túl is, mivel az apja sebe sem szakadt fel. tehát a hatása még kint is érvényes volt.

Vagy nem tom...lehet a 2 nem ugyanaz. De én ebben hiszek... :D

Hozzászólás ideje:
És ha ez így van, akkor Indyre is kellett még h hassan a pecséten túl is, mivel az apja sebe sem szakadt fel. tehát a hatása még kint is érvényes volt.

1. Honnét tudod, hogy akkor még fiatal volt? Amennyit keresték, akár már trotyli is lehetett, mire meglelték :D

2. Hogyan szakadna fel egy 100%-osan beforrt seb? Felugrik a golyó és újra lelövi a papát?

Az öreg sem véletlen mondta, hogy a "halhatatlanság ára". Nem azt, hogy "a beforrt sebek ára", vagy "minden, amit adott a Grál, elvész, ha lelépsz". Csak a halhatatlanságot említette, az terjed csak addig.

Hozzászólás ideje:
Eddig a Transformersben és a Disturbiában semmi gondom nem volt vele.

Nekem a Stanley-ben meg a Constantine-ban sem :D

(Amúgy mi ez a borzalom avatar? :D )

Hozzászólás ideje:

Én azt mondom, most már ne is legyen! Nincs egy hónap se a premierig. Minél több meglepit akarok! :hmm:

Hozzászólás ideje:
A fejére gondoltam.

Tényleg hasonlít..... jó, mondjuk nekem is van hasonmásom, asszem azt is Ody találta meg az ImDb-n....

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Erről rögtön az jutott eszembe amikor Termi a T1-ben a rendőrőrsön ugyanígy tartja az egyik puskáját. :D

indyboywithswordzb3.jpg

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Annyi kép van a gyerekről bakker, de remélem azért még Ford marad a főszereplő... :D

Ez oan mint a TDKban. Jokerről egy rakat kép, Baleről meg szinte semmi...de nem? :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.