Hozzászólás ideje: 2018. Február 25.8 éve Az alábbi szösszenet állítólag a The Caretaker Sizes Up Rey című jelenetből van kiemelve:
Hozzászólás ideje: 2018. Február 26.8 éve Ezen a képsoron is jól látható az easter egg; Luke x-wing-jének szárnydarabja, ami immár a Luke kunyhójának ajtaja! Szerintem hatalmas!
Hozzászólás ideje: 2018. Február 26.8 éve Igen, írtam is, hogy "is". De akkor is remek, nekem nagyon tetszik!
Hozzászólás ideje: 2018. Február 26.8 éve 19 órával ezelőtt, Rog írta: Az alábbi szösszenet állítólag a The Caretaker Sizes Up Rey című jelenetből van kiemelve: Ahogy a "caretaker" Reyt nézi, miközben kés van a kezében, az sok mindent elmond a kapcsolatukról
Hozzászólás ideje: 2018. Február 26.8 éve Csoli! Mindig azt hiszem amikor írsz, hogy a magyar megjelenési dátumot írtad be.
Hozzászólás ideje: 2018. Február 27.8 éve Egy amerikai áruházban reklámozták a kiadást. Érdekes részletek derültek ki a kimaradt jelenetekről. Érdekes az alternatív kezdés és az alternatív Phasma halál. Akkor mégis csak elhalálozott? Szerkesztve: 2018. Február 27.8 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2018. Február 27.8 éve 2018.02.26. - 19:40, Ody Mandrell írta: Csoli! Mindig azt hiszem amikor írsz, hogy a magyar megjelenési dátumot írtad be. Hehe! Sajnos most sem. De átlag hat óránként körülnézek az ügyben és nagyon várom!
Hozzászólás ideje: 2018. Február 27.8 éve Továbbra is azt gondolom, hogy április végén lesz. Kell a felirat a sok extrára.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 1.8 éve Igen, nem vagyok túl optimista, inkább realista. A másik hőn várt címem a Blade Runner 2049 elvileg holnap jelent volna meg -már ez is késve van a környékünkhöz képest- és most toltak egyet rajta 6-áig.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 2.8 éve 12 órával ezelőtt, csoli1138 írta: A másik hőn várt címem a Blade Runner 2049 elvileg holnap jelent volna meg -már ez is késve van a környékünkhöz képest- és most toltak egyet rajta 6-áig. Hol toltak rajta? Nekem már itt van a polcomon a magyar Blu-ray. 2018. 02. 27. - 22:31, Ody Mandrell írta: Érdekes az alternatív kezdés és az alternatív Phasma halál. Akkor mégis csak elhalálozott? Ahogy a megszólalásokat olvasgattam maguk a készitők is bizonytalanok. Még Rian szerint is van esély a visszatérésére. Valszeg csak az extrákat készitő ügyeletes szaki adta ezt a nevet az egyik kivágott jelentnek.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 2.8 éve Legalább lesz izgalom a IX-re. :) Jöhetne már egy magyar dátum is.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 2.8 éve Az EW öt kimaradt jelenetről közöl leírást és képeket! http://ew.com/movies/2018/03/02/first-look-deleted-scenes-star-wars-the-last-jedi/?utm_campaign=entertainmentweekly&utm_source=twitter.com&utm_medium=social Szerkesztve: 2018. Március 2.8 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2018. Március 5.8 éve Gáz az, ha jobban várom a The Last Jedi blu-rayt, mint a Solót? Ez most csak így (a kalózváltozat néhány jelenetét - vajon melyikeket? - megnézve) átvillant bennem, hogy sokkal jobban szeretném ezt a filmet tökéletes minőségben újra látni, mint a Solót egyszer megnézni. Nem, mintha a Solo nem érdekelne, de nem érdekel annyira, mint a TLJ újrázás.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 5.8 éve Nem vagy egyedül. Én már legalább egy hónapja nem láttam. Elvonási tüneteim vannak, pedig hol van még a megjelenés... Szerkesztve: 2018. Március 5.8 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2018. Március 5.8 éve Én sem kárhoztatlak! Bár úgy gondolom, hogy a Solo jó kikapcsolódás és remek kaland lesz, de a TLJ, meg úgy ahogy van hatalmas! Néztem tegnap a trükkös videókat a szomszéd topicban és azta, valami nagyon különleges élmény lesz majd itthon látni. Nem lesznek fejek a kép alján, nem lesznek világító mobilok innen-onnan, és még popcorn/nachos ropogtatás sem lesz! csak a film! Szerkesztve: 2018. Március 5.8 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2018. Március 7.8 éve Újabb 720-as klipecske érkezett. Nagyon jól fog kinézni a muvi full HD-ban.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 7.8 éve Jöhetne már a magyar megjelenési dátum. Minek kotlanak rajta ennyit?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.