Jump to content

The Last Jedi BD/DVD kiadás

The Last Jedi videó megjelenés.   

19 members have voted

1. 1. Melyik kiadást veszed meg a filmből?

• DVD
    • Blu-Ray
    • Blu-Ray - fehér O-ringes változat
    • Blu-Ray - fekete O-ringes változat
    • Blu-Ray steelbook

Recommended Posts

Még a Solo miatt sem lenne utolsó áprilisban kiadni. Akár még valami exkluzív anyag is rákerülhetne az extrák közé, hogy egy kicsit oda-vissza marketingeljenek a két film között. Megjegyzem, én márciusra eddig csak a digitális megjelenést olvastam (azt írták 27-re), és április elejére jósolják a BD/DVD kiadást.

Edited by Dzséjt

Az ep7 óta legjobb tudomásom szerint csak az animációs filmjeik nem jelennek meg hazánkban. Az ep7, az RO, a Doctor Strange, és a Guardians of the Galaxy vol. 2. (mindkettő limitált fémdobozban) is kijött BD-n itthon. ASpider-Man: Homecoming is jön január 9-én, ráadásul ennek idehaza is megjelenik a 40 ezer forintos limitált kiadása szoborral. Megeszem a kalapomat, ha ezek után imádkozni kéne az ep8 BD-ért.

Szerintem is megjelenik itthon, a fent említett dolgok megnyugtatóak. Eddig március folyamán lehetett előrendelni, és április 20 körül jelent meg itthon!

Nagyon kíváncsi vagyok hány féle formában jelenik meg! Lesz-e steel, lesz-e slipcase vagy o-ring? Lesz-e világos/sötét oldali verzió?

És hogy melyiket választom a 7 sötét oldali o-ringes mellé? 

2018. 01. 07. - 16:44, Darth Porg írta:

A lakosság tizede megnézte moziban. Naná, hogy lesz BD. ;)

A nézőszám Magyarország lakosságának arányában a világon a legjobbak között van, nem tudom most mi van de volt olyan hogy benne voltunk a top4-ben. 

• 2 weeks later...