Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. (szerkesztve) Köszi csoli! A steel egy ezressel drágább mint a meghirdetett, viszont a fekete o-ringes árában van. Még hezitálok. Tudsz szerkeszteni egy képet amin együtt van a TFA és TLJ ezen borítói? És pont a négy napos ünnepre jön meg! Szerkesztve: 2018. Március 22. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. (szerkesztve) 36 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Köszi csoli! A steel egy ezressel drágább mint a meghirdetett, viszont a fekete o-ringes árában van. Még hezitálok. Tudsz szerkeszteni egy képet amin együtt van a TFA és TLJ ezen borítói? És pont a négy napos ünnepre jön meg! Mindjárt! ... Így gondolod: Most jön a fekete, illetve fehér leves: Esküszöm jobban megy hozzá a világos oldali borító a piros gerinc miatt! De amúgy is, tényleg a polcra raktátok volna Phasmával és Kyloval ezt a filmet? Ne már! De én maradok ennél: Szerkesztve: 2018. Március 22. - csoli1138 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Off a kérdés, de egyébként mi a különbség az o-ring és a sima BD között? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. (szerkesztve) Az o-ring.. Ami egy külső kicsúsztatható fekni egy plusz külső borítás, alul-felül nyitott, Egy kicsit igényesebb ránézésre, néha dombornyomott és ha úgy tetszik a védelem első vonala. Belül ugyanúgy egy sima műanyag BD tok van borítóval. Szerkesztve: 2018. Március 22. - csoli1138 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. @csoli1138 Neked egyértelmű a választás. Ha lenne a TFA-ból steelem kérdés se lenne, hogy Rey-es legyen. Viszont a TFA o-ringeshez még így is jobban megy valamelyik TLJ o-ringes. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. (szerkesztve) 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @csoli1138 Neked egyértelmű a választás. Ha lenne a TFA-ból steelem kérdés se lenne, hogy Rey-es legyen. Viszont a TFA o-ringeshez még így is jobban megy valamelyik TLJ o-ringes. Igen, véleményem szerint a legjobb páros fura módon a második képem; a TFA dark és a TLJ light verzió duó. Azt tartom, hogy a TFA light-hoz, nem megy igazán semelyik. TFA steel pótlására ez a legjobb hely(8 ropi postával együtt és egy 1 hét allatt itt van Finn "rokonainktól"): https://www.ebay.com/itm/Star-Wars-The-Force-Awakens-Limited-Edition-Steelbook-2-Disc-Blu-Ray/192189557049?epid=872064305&hash=item2cbf63e939:g:hz8AAOSwcgNZG~iu Szerkesztve: 2018. Március 22. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Nekem TFA dark van. Na majd meglátjuk. Úgy is lesz kompletten a IX után. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. @csoli1138 Ezen van magyar felirat? Csak originál érdekel egyébként, használt nem. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @csoli1138 Ezen van magyar felirat? Csak originál érdekel egyébként, használt nem. Sajnos nincs. Svéd, dán, norvég, finn, angol, francia és holland felirat van. ja, persze, hogy vadonatúj, más szóba se jöhet! Szerkesztve: 2018. Március 22. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Felirat nélkül semmikép se venném meg. Mondjuk annyira nem vagyok gazdag, hogy csak azért vegyek egy fémdobozost, hogy passzoljon az új kiadáshoz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. én se gazdag vagyok csak fanatikus. A lemezeket meg eladom belőle. Így még olcsóbb. Mindig arra gondolok, hogy ha dohányoznék mennyi pénzem menne el. Az én szememben ők gazdagok.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Nem tudok dönteni. Egyértelműen a steel a legszebb, de a Kylos illene a sorba... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. 19/03/2018 - 23:38, Darth Porg írta: Steel. (idegel, hogy nem lesz magyar felirat, Rian-audio... köv. életemben angol anyanyelvű leszek, vagy megtanulok angolul) Összejöhetünk egy audiokommentáros nézésre is majd, aztán elmesélik az értők, mit hallunk 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. @csoli1138 megrendeltem a feketét. Ki veszi még az MM-től? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Teljesen megértelek! Dilemma ez, ez van.. Én ma megrendeltem a steel-t és a dvd-t is az MM-től. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Még sose agyaltam ennyit egy BD vételen. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Még sose agyaltam ennyit egy BD vételen. Igen érződött, hogy a bogár is megindult a Kylo-s TFA steel irányába nemde? Vagy csak magamból indulok ki? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Nem, azt semmiképp nem vettem volna meg, csak egy múló gondolat volt, 0.1 másodpercig. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. Hozzászólás ideje: 2018. Március 22. (szerkesztve) 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem, azt semmiképp nem vettem volna meg, csak egy múló gondolat volt, 0.1 másodpercig. Na ugye! Az is volt valami! Én még ilyen talpacskákat is vettem a steel-ekhez: így kerülnek polcra majd egymás mellett: Szerkesztve: 2018. Március 22. - csoli1138 2 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Nagyon nem könnyű a választás, a fekete O-ringes illik a többi mellé a polcon, a steelbook viszont gyönyörű. Még nem tudtam dönteni. Bár igazából valószínűleg 2 év múlva úgyis eladom vaterán az ep1-8-at, és újra megveszem a TELJES SAGA (I-IX.) kiadást egyben. Vagy ez egy túl optimista forgatókönyv? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Remélem lesz ilyen, de eladni nem fogom a régieket. :) Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Én amikor a filmes kollekcióimat (Star Wars, James Bond, stb) lecserélem egy új formátumra, vagy csak egy gyűjtői kiadást megveszek, akkor az előzőt eladom, így annyival kevesebbet kell rászánnom. Csak az 1997-es Special Edition VHS díszdoboztól nem tudnék semmi esetre sem megszabadulni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. (szerkesztve) 1 órával korábban, Brodie írta: Nagyon nem könnyű a választás, a fekete O-ringes illik a többi mellé a polcon, a steelbook viszont gyönyörű. Még nem tudtam dönteni. Bár igazából valószínűleg 2 év múlva úgyis eladom vaterán az ep1-8-at, és újra megveszem a TELJES SAGA (I-IX.) kiadást egyben. Vagy ez egy túl optimista forgatókönyv? Én is gondolkodom ezen. A "baj" az, hogy arra tippelek lesznek egy darabaig még star wars filmek. Hogy a SAGA folytatódik-e azt meglátjuk -valószínűsítem, de a Story filmekre is számíthatunk. Így egy 9 filmes SAGA BD is csak ideig óráig lesz "complete". Ezért arra jutottam, hogy amíg ennyire él a star wars én most steelbook-okba fektetek és azok sorakozzanak. Az összecsomagolásokat pedig hanyagolni fogom. Még steelbook gerinc egységesítőt is találni az e-bay-en ezt sasoljátok meg: Elvileg ezek hűtőmágnes módjára tapaszthatók a gerinchez. Már a TLJ-hez kapható, csak arról még nincs fent kép. Azt hiszem az egység, amennyiben van rá igény jelenleg így érhető el. Szerkesztve: 2018. Március 23. - csoli1138 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. (szerkesztve) 58 perccel korábban, Brodie írta: Csak az 1997-es Special Edition VHS díszdoboztól nem tudnék semmi esetre sem megszabadulni Én anno a 95-öst adtam el. A mai napig bánom. Szerkesztve: 2018. Március 23. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. (szerkesztve) Nekem az megvan. És¨a 97-es is arany Vader fejben németül. Még sosem játszottam le. Néha elgondolkodok az eladásán, de félek, hogy Das imperium schlagt zurück.. Szerkesztve: 2018. Március 23. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Nekem a 97-es ezüst angol van meg. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Beszéltem az xpress-szel ma, a srác szerint lesz TLJ BD náluk is, csak az o-ringesben nem biztos. Sima és Steel lesz. No meg persze DVD. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. 13 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Én még ilyen talpacskákat is vettem a steel-ekhez: így kerülnek polcra majd egymás mellett: Egyébként ez nagyon megtetszett. Egy pillanatra még meg is kísértett a gondolat, hogy "basszus, meg kellene vásárolni az előző filmeket is fémdobozban, de jól néznének ki így!" Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. 30 perccel korábban, csoli1138 írta: Beszéltem az xpress-szel ma, a srác szerint lesz TLJ BD náluk is, csak az o-ringesben nem biztos. Sima és Steel lesz. No meg persze DVD. A sima gondolkodóba ejtett. Általában azt szeretem a tokoknál ha minél praktikusabbak és minél könnyebb kivenni belőlük a lemezt. Az o-ring sokszor csak bezavar. Nemrég például megrendeltem a Clone Wars Blu-rayeket egy gyűjtői dobozban, de a doboz állandóan útban volt ezért félretettem és kivettem belőle a normál tokokat és most igy "csupaszon" vannak a polcomon. Ha az xpress felrakja normálban, lehet kihagyom az o-ringet. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. Hozzászólás ideje: 2018. Március 23. vagy steelbook.. Az is hótegyszerű. És ha túlnyitod a papír sem csúszkál el benne. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.