Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Last Jedi BD/DVD kiadás

The Last Jedi videó megjelenés. 19 felhasználó szavazott

1. 1. Melyik kiadást veszed meg a filmből?

• DVD
    • Blu-Ray
    • Blu-Ray - fehér O-ringes változat
    • Blu-Ray - fekete O-ringes változat
    • Blu-Ray steelbook

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az alábbi szösszenet állítólag a The Caretaker Sizes Up Rey című jelenetből van kiemelve:

2zo9glh.gif

Hozzászólás ideje:

Ezen a képsoron is jól látható az easter egg; Luke x-wing-jének szárnydarabja, ami immár a Luke kunyhójának ajtaja! Szerintem hatalmas!

Hozzászólás ideje:
19 órával ezelőtt, Rog írta:

Az alábbi szösszenet állítólag a The Caretaker Sizes Up Rey című jelenetből van kiemelve:

Ahogy a "caretaker" Reyt nézi, miközben kés van a kezében, az sok mindent elmond a kapcsolatukról :D 

Hozzászólás ideje:

Egy amerikai áruházban reklámozták a kiadást. Érdekes részletek derültek ki a kimaradt jelenetekről. 

Érdekes az alternatív kezdés és az alternatív Phasma halál. Akkor mégis csak elhalálozott? 

The-Last-Jedi-Target-Bluray-Inside.jpg

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
2018.02.26. - 19:40, Ody Mandrell írta:

Csoli! Mindig azt hiszem amikor írsz, hogy a magyar megjelenési dátumot írtad be. :P 

Hehe! Sajnos most sem. De átlag hat óránként körülnézek az ügyben és nagyon várom!

Hozzászólás ideje:

Igen, nem vagyok túl optimista, inkább realista. A másik hőn várt címem a Blade Runner 2049 elvileg holnap jelent volna meg -már ez is késve van a környékünkhöz képest- és most toltak egyet rajta 6-áig. :(

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

A másik hőn várt címem a Blade Runner 2049 elvileg holnap jelent volna meg -már ez is késve van a környékünkhöz képest- és most toltak egyet rajta 6-áig. :(

Hol toltak rajta? Nekem már itt van a polcomon a magyar Blu-ray.

2018. 02. 27. - 22:31, Ody Mandrell írta:

Érdekes az alternatív kezdés és az alternatív Phasma halál. Akkor mégis csak elhalálozott? 

Ahogy a megszólalásokat olvasgattam maguk a készitők is bizonytalanok. Még Rian szerint is van esély a visszatérésére. Valszeg csak az extrákat készitő ügyeletes szaki adta ezt a nevet az egyik kivágott jelentnek. 

Hozzászólás ideje:

Gáz az, ha jobban várom a The Last Jedi blu-rayt, mint a Solót? :D Ez most csak így (a kalózváltozat néhány jelenetét - vajon melyikeket? - megnézve) átvillant bennem, hogy sokkal jobban szeretném ezt a filmet tökéletes minőségben újra látni, mint a Solót egyszer megnézni. Nem, mintha a Solo nem érdekelne, de nem érdekel annyira, mint a TLJ újrázás.

Hozzászólás ideje:

Én sem kárhoztatlak! Bár úgy gondolom, hogy a Solo jó kikapcsolódás és remek kaland lesz, de a TLJ, meg úgy ahogy van hatalmas! Néztem tegnap a trükkös videókat a szomszéd topicban és azta, valami nagyon különleges élmény lesz majd itthon látni.

Nem lesznek fejek a kép alján, nem lesznek világító mobilok innen-onnan, és még popcorn/nachos ropogtatás sem lesz! ;) csak a film!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Újabb 720-as klipecske érkezett. :cool:

Nagyon jól fog kinézni a muvi full HD-ban. :yes:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.