RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 21. Hozzászólás ideje: 2018. Január 21. Hát az Inhumans számomra negatív élmény volt. 1 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Január 21. Hozzászólás ideje: 2018. Január 21. Én is mindenhonnan ezt olvastam, de be kell pótolni azt is, hogy teljesen képben legyek az MCU-zel (legalábbis a mozgóképes elemeivel ). Ja és még ott a S.H.I.E.L.D. is, amivel teljesen le vagyok maradva idén. Messze lesz az a Runaways 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 21. 41 perccel korábban, Bence1997 írta: Valaki látta már a Marvel's Runaways -t? Vagy van valaki, aki majd el akarja kezdeni? 32 perccel korábban, Bence1997 írta: Én is lassan elkezdem, de én nagyon levagyok maradva a Marveles sorozatokkal. A DD, és a JJ megvolt, a LC -ból kemény 1 részt láttam, az Iron Fist ill. Defenders gyöngyszemekhez pedig még hozzájuk se szagoltam. Én el akarom kezdeni, de én is el vagyok úszva sorozatok terén, Punisherből az első 3-4 részt láttam, Giftedből hátra van még az utolsó 2-3 rész. Plusz még van 4-5 évad egyéb nem Marveles sorozat amit potolnom kellene, és akkor még nem beszéltem azokról amiket aktuálisan, heti rendszerességgel követek 32 perccel korábban, Bence1997 írta: A The Gifted -et amúgy tegnap befejeztem, jó kis sorozat, nem kell világot megmentő produkcióra gondolni, nekem mégis tetszett, persze vannak hibái Meg egy nagy pozitívuma is: Natalie Alyn Lind 38 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Először még végzek a Punisherrel és valahogy ráveszem magam az Inhumans-ra. Szóval tervben van, de nem mostanában Nem akarom elvenni a kedved tőle, de ha így írtál róla azért már van sejtésed... szerintem az Inhumans a leggyengébb, nemcsak, hogy Marvel, de képregény sorozat is amit valaha láttam. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 21. Hozzászólás ideje: 2018. Január 21. Nálam már a Agents of S.H.I.E.L.D.-nél is rezeg léc. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 21. (szerkesztve) 36 perccel korábban, RacerX írta: Nálam már a Agents of S.H.I.E.L.D.-nél is rezeg léc. Szerintem az Inhumans bőven alatta van. Túl sok szereplőt mozgat egymástól teljesen elkülönülve és így egyikre se jut elég idő pláne 8 rész alatt, igazán egyik se szerethető meg. szerk.: Micsoda egybeesés, hogy pont ezután találkozom ezzel a hírrel : https://www.gamestar.hu/masvilag/inhumans-abc-elkaszalas-marvel-sorozat-242823.html Szerkesztve: 2018. Január 21. - Darth Cupsy 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Január 21. Hozzászólás ideje: 2018. Január 21. 1 órával korábban, Darth Cupsy írta: Meg egy nagy pozitívuma is: Natalie Alyn Lind Oh, igaz-igaz, ő nagy pozitívuma a sorinak. Meg is lepődtem, hogy fiatalabb mint én, mégcsak 18 éves. 1 órával korábban, RacerX írta: Nálam már a Agents of S.H.I.E.L.D.-nél is rezeg léc. Azt hallottam erről a sorozatról, hogy míg az első évada nem éppen van a toppon, addig a 2. évadtól - és onnan is a második felétől beindul a sorozat, és a 4. évadtól már igazán minőségi darabok születnek. Elkellene ezt is kezdenem, csak sajna időm mostanság nincsen. De ha régen a Smallville 10 évadját 2 hónap alatt letudtam darálni - suli mellett, akkor annak a fele a Shield -nél is menni fog. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 21. Hozzászólás ideje: 2018. Január 21. 8 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Azt hallottam erről a sorozatról, hogy míg az első évada nem éppen van a toppon, addig a 2. évadtól - és onnan is a második felétől beindul a sorozat, és a 4. évadtól már igazán minőségi darabok születnek. Szerintem inkább az első évad második felétől (amikor becsatlakozik a Winter Soldier sztoriszála) fokozatosan egyre jobb. A negyedik évad volt a top, aztán elkezdték az ötödiket, ami eddig még a negyediknél is jobban tetszik (mondjuk most három résszel lemaradtam, bokros teendőim miatt nincs időm sorozatokat nézni). Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 24. Hozzászólás ideje: 2018. Január 24. Úgy fest holnap megint jön egy kedvcsináló az Infinity War-hoz. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Hozzászólás ideje: 2018. Január 25. Nos az IW-hez készült "trailer"-ről kiderült hogy ugyanaz mint az első, csak alaposan megvágva... De kárpótlásként itt van néhány forgatási fotó a Captain Marvel-ből! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Hozzászólás ideje: 2018. Január 26. Oké, ez egy kicsit más, mint ahogy eddig Marvelt elképzeltem. Például, alacsonyabb... De tweetelt is egy képet Larson: Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Január 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 29. Éjjel végeztem a Megtorló sorozattal, jó volt. Lehetett volna kicsit több akció szerintem, kicsit a közepén leül az évad. Lewis történet szálát feleslegesnek éreztem, tudom, hogy mit akartak vele miszerint a PTSD-t bemutatni, de a fő sodorhoz érdemben nem sokat tett hozzá, csak az időt húzták ezekkel a részekkel. A végén kicsit féltem, hogy annyira átdolgozták Jigsawt, hogy össze sem lesz vagdosva, főleg amikor Frank gyomron szúrta, gondoltam ennyi volt ez megmurdel az arca meg még viszonylag egyben van, de aztán jött a bünti Lehet én emlékszem rosszul, de minden Netflixes sorozat évadzáró részében volt after credits jelenet nem? Szóval ennél kicsit hiányoltam, vártam valamit ami előrevetíti Frank következő vérengzését. Nálam a Netflixes sorozatok közül a Daredevil az első második a Luke Cage (volt?), jelenleg még nem tudom eldönteni, hogy melyik tetszik jobban az LC vagy a Megtorló. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Néhány új kép a CM-ből:https://www.puliwood.hu/hirek/marvel-kapitany-forgatasi-fotok-nick-fury-243109.html Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hááát. Érdekes lesz. Stílusán nem sokat változtattak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Talán most, hogy már nem eredettörténet lesz, jobban is fog működni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. A hétvégén pótoltam az eredetsztorit, kellemes kikapcsolódás volt. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Az első résznél már csak jobb lehet. 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Szerintem egy jól összerakott eredetfilm volt az első rész. Nekem tetszett. Szerintem a folytatással sem lesznek gondok. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Február 1. Hozzászólás ideje: 2018. Február 1. DC Rajongók bosszúra szomjaznak http://hu.ign.com/fekete-parduc/33853/news/a-fekete-parduc-elleni-szabotazsra-keszulnek-a-dcwarner-rajo 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 1. Sok a hülye ember, a lőszer meg drága Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 1. Hozzászólás ideje: 2018. Február 1. De legalább megnézik a filmet - ha már spoilerezni akarnak - és hozzátesznek a BO-hoz... Ennyi marhát... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 1. Hozzászólás ideje: 2018. Február 1. Tudjuk, hogy ez elképzelhetetlen, hisz a TLJ-t is csak az elégedetlen emberek tömegei húzták le. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 2. Tegnap elkezdtem a Runawayst, nem egy tipikus szuperhős sorozat, kevésbé akciódús, de érdekes a sztoriban megjelenő rejtély(ek) miatt, nem tudom mennyire képregényhű és mennyit veszt a rejtély faktorból, ha valaki már olvasta őket, de azok ismerete nélkül mindenképp ajánlom. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Üdv! Ez talán csak részben illik ide... mindenesetre a videóban hallható viselkedéshez és "életfelfogáshoz?" hasonlónak lett áldozata az EP. VIII. TLJ is! Úgy tűnik, ez valami új dolog, ami kezd egyre 'népszerűbbé, divatosabbá' válni napjainkban. Bennem csak egy kérdés fogalmazódott meg: Van még lejjebb? Meg is adom rá a választ: sajnos van! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Ez a cikk írott formában már volt feljebb. Szóról szóra ugyanez. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Akkor elnézést! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Hozzászólás ideje: 2018. Február 3. Már 175 millió dollár nyitó hétvégét jósolnak a Fekete Párducnak. Februári rekord is simán megdől nyilván ezzel. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Azért ez ki ne maradjon már! 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.