Jump to content

Premier megtekintés

Recommended Posts

Én mindenképpen premieren szeretném megnézni, ráadásul két leánygyermekemmel. :) Remélem, folytatják majd az a gyakorlatot, hogy nem éjfélkor lesz a premier, mert este azért sokkal kényelmesebb lenne most is.

Az eddigi tapasztalatom az hogy a premier után már óriási lutri a mozizás, mert sokszor olyanok is beülnek, akiket alig érdekel ezért előfordul hogy hangosan kajálnak vagy ki-be járkálnak. Szóval én tuti premieren nézem. Azaz egyetlen amiben még sose csalódtam. Olyankor tényleg csak olyanok vannak ott akiket kifejezetten érdekel a film.

Jó lenne, ha a premier biztosan ilyen lenne, de én emlékszem, hogy az Ep7 premierjén több későn jövő is volt, akinek a kb. 20 perces (átlagot meghaladóan hosszú) reklámidő alatt sem sikerült beérnie a terembe és már ment a film, amikor nagy popcorn halmokkal a helyükre botorkáltak. A Zsivány Egyes és az Ep8 premieren már nem volt ilyesmi, hál' Istennek.

12 perccel korábban, Bomarr írta:

Mi a második sorban ültünk úgyhogy nekünk ez nem tünt fel :D De ez gáz hogy a premieren is volt ilyen. Viszont a hangulat nagyon jó volt. Jobb mint bármelyik másik vetitésen.

Szerintem TLJ premieren volt a legjobb hangulat. 

18 perccel korábban, Bomarr írta:

Mi a második sorban ültünk úgyhogy nekünk ez nem tünt fel :D De ez gáz hogy a premieren is volt ilyen. Viszont a hangulat nagyon jó volt. Jobb mint bármelyik másik vetitésen.

Lám, a második sornak is vannak előnyei. :D Ezzel teljesen egyetértek. Ha vannak is kivételek, akkor is ekkor verődik össze a legtöbb rajongó, aki biztosan nem a büfé miatt megy moziba, és ez meghatározza a jó hangulatot. :)

8 perccel korábban, MissKarrde írta:

Ez miféle kérdés? :P

Legalább megtudtuk, hogy sokakat érdekel a premier. :D

4 perccel korábban, Bomarr írta:

Mármint úgy értem: az ep.7 premier jobb volt mint bármelyik másik ep.7 vetités.

Ja úgy igen. Bár nekem voltak jó élményeim. :)  

• 3 weeks later...

Meglepne, ha az ep7, az RO és az ep8 után ne lenne. Egyik premierje sem tűnt sikertelen nyitánynak. Legalábbis ott, ahol mi voltunk, nem csak páran lézengtek. :) 

Edited by Dzséjt