Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Egyáltalán van olyan aki a premieren szeretné megnézni a filmet? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Szerintem én! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Szerintem én is, csak jó lenne tudni mikor lesz a bemutató. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Star Wars van a címébe foglalva, szóval mikor máskor akarnám megnézni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Mondjuk két nappal később. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Én mindenképpen premieren szeretném megnézni, ráadásul két leánygyermekemmel. Remélem, folytatják majd az a gyakorlatot, hogy nem éjfélkor lesz a premier, mert este azért sokkal kényelmesebb lenne most is. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Az eddigi tapasztalatom az hogy a premier után már óriási lutri a mozizás, mert sokszor olyanok is beülnek, akiket alig érdekel ezért előfordul hogy hangosan kajálnak vagy ki-be járkálnak. Szóval én tuti premieren nézem. Azaz egyetlen amiben még sose csalódtam. Olyankor tényleg csak olyanok vannak ott akiket kifejezetten érdekel a film. 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Jó lenne, ha a premier biztosan ilyen lenne, de én emlékszem, hogy az Ep7 premierjén több későn jövő is volt, akinek a kb. 20 perces (átlagot meghaladóan hosszú) reklámidő alatt sem sikerült beérnie a terembe és már ment a film, amikor nagy popcorn halmokkal a helyükre botorkáltak. A Zsivány Egyes és az Ep8 premieren már nem volt ilyesmi, hál' Istennek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Mi a második sorban ültünk úgyhogy nekünk ez nem tünt fel De ez gáz hogy a premieren is volt ilyen. Viszont a hangulat nagyon jó volt. Jobb mint bármelyik másik vetitésen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. 12 perccel korábban, Bomarr írta: Mi a második sorban ültünk úgyhogy nekünk ez nem tünt fel De ez gáz hogy a premieren is volt ilyen. Viszont a hangulat nagyon jó volt. Jobb mint bármelyik másik vetitésen. Szerintem TLJ premieren volt a legjobb hangulat. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. 18 perccel korábban, Bomarr írta: Mi a második sorban ültünk úgyhogy nekünk ez nem tünt fel De ez gáz hogy a premieren is volt ilyen. Viszont a hangulat nagyon jó volt. Jobb mint bármelyik másik vetitésen. Lám, a második sornak is vannak előnyei. Ezzel teljesen egyetértek. Ha vannak is kivételek, akkor is ekkor verődik össze a legtöbb rajongó, aki biztosan nem a büfé miatt megy moziba, és ez meghatározza a jó hangulatot. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Ez miféle kérdés? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. 45 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem TLJ premieren volt a legjobb hangulat. Mármint úgy értem: az ep.7 premier jobb volt mint bármelyik másik ep.7 vetités. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. 8 perccel korábban, MissKarrde írta: Ez miféle kérdés? Legalább megtudtuk, hogy sokakat érdekel a premier. 4 perccel korábban, Bomarr írta: Mármint úgy értem: az ep.7 premier jobb volt mint bármelyik másik ep.7 vetités. Ja úgy igen. Bár nekem voltak jó élményeim. :) Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Április 9. Hozzászólás ideje: 2018. Április 9. Azt lehet tudni mikortól lehet majd jegyet venni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 9. Még nincs hír róla. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 26. A németeknél is május 4-től lehet venni jegyeket a filmre. Nagy valószínűséggel nálunk is így lesz. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. Vajon lesz szerda esti premier? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. Reméljük lesz. Orvoshoz megyek aznap délelőtt, szóval nem is melózok már azon a héten. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. (szerkesztve) Bennem eddig fel sem merült, hogy ne lenne. Ha csütörtökre hagyják, akkor este megnézni már nem is lenne igazi premier, hiszen nem az elsők között láthatnánk. Szerkesztve: 2018. Április 29. - Pildi Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. Hozzászólás ideje: 2018. Április 29. (szerkesztve) Meglepne, ha az ep7, az RO és az ep8 után ne lenne. Egyik premierje sem tűnt sikertelen nyitánynak. Legalábbis ott, ahol mi voltunk, nem csak páran lézengtek. Szerkesztve: 2018. Április 29. - Dzséjt Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Lassan beindulhatna a jegyelővétel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Majd pénteken. Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. 50 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Majd pénteken. Melyik mozira esett a választás? Westend? Szeretném idén is a "mag" közelében nézni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. minden bizonnyal Westend lesz. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Ezt a pénteki indulást megerősítette valami magyar forrás is? Vagy csak tipp, hogy együtt indul a nemzetközi elővétellel? Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. 38 perccel korábban, Ody Mandrell írta: minden bizonnyal Westend lesz. Koszi,ha valtozna,legyszi szolj Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Szólok Knight! Most úgy tűnik nem lesz olyan szervezett megtekintés mint eddig. De ha van változás szólok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. A ceglédi mozi műsorára felkerül a Solo! Május 24. este 19.45-ös kezdéssel, de jegyet még nem lehet rá foglalni. Szóval úgy tűnik akkor nem 23-án este lesz a premier. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.