Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Mostanában elég sűrűn kerengenek az SW-filmek körül a gondolataim. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Mostanában elég sűrűn kerengenek az SW-filmek körül a gondolataim. Az sose baj Tetszik ez a hajós párhuzam. Ráadásul milyen jó. A Belbulabot a Tantive IV kebelezi be, a Tantive IV-et meg a Devastator. Hiába, "mindig van egy nagyobb hal". Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Hiába, "mindig van egy nagyobb hal". Hát még ha a Devastatornál is lenne egy nagyobb hajó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Mint a matjoska babák. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Van, csak az a Devastatort nem kebelezi be Amúgy valóban nagyon ott vannak a képek! Obi-hoz egyébként még egy hasonló dookus (epII) képet is be lehetne vágni :o Donát Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Mint a matjoska babák. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. (szerkesztve) Van, csak az a Devastatort nem kebelezi be Amúgy valóban nagyon ott vannak a képek! Obi-hoz egyébként még egy hasonló dookus (epII) képet is be lehetne vágni :o Donát Akkor mellélőttem. De azért megnéztem volna. A képet meg még meglesem. Szerkesztve: 2007. December 16. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Hozzászólás ideje: 2007. Április 23. Most lehet csak igazén Obinak szurkolni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Úgy emléxem szövegetet nem raktam még be. EP1 Qui-Gon Shiminek: "The Force is unusually strong with him." Ki-Ady Qui-Gonnak a tanácsteremben: "The Force is strong with him." EP3 Palpi Aninek: "The Force is strong with you." EP4 Vader: "The Force is strong with this one." EP5: Palpi Vadernek: "The Force is strong with him." EP6 Yoda Luke-nak: "Strong am I with the Force." Luke Leiának: "The Force is strong in my family." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Érdekes, hogy Obi mind a három sith tanítvánnyal megvívott! Az meg még érdekesebb, hogy csak Dooku-t nem bírta legyőzni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Tulajdonképpen Vaderrel sem nagyon birt, bár ott már nagyon kivan esve a kondiból Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Én az EPI-III részekre gondolok most (mellesleg az EPIV-ben feláldozta magát, ott sem Vader győzött hanem ő ). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Én az EPI-III részekre gondolok most (mellesleg az EPIV-ben feláldozta magát, ott sem Vader győzött hanem ő ). Nade azért adta meg magát, mert nem birta legyőzni... és ha már választani kell, akkor lássa Luke is (itt van egy jaj, de szép ep.1-es párhuzam, de aztmár sokszor elmondtuk). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Nade azért adta meg magát, mert nem birta legyőzni... Szerintem nem is igazán akarta legyőzni. Időhúzás volt. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Szerintem nem is igazán akarta legyőzni. Időhúzás volt. Hu, ez nagyon fajsúlyos kérdés... asszem ezzel mehetünk is az ep.4-be... mindjárt irok is oda. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. mellesleg az EPIV-ben feláldozta magát Ebből még jobban látszik hogy nagy ember volt. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Április 25. Hozzászólás ideje: 2007. Április 25. Ezek éles helyzetekben folyton lógnak. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Április 25. Hozzászólás ideje: 2007. Április 25. Ez mindíg fájhat. ez nem éppen a legjobb kép de keresek a Vaderes helyére egy jobbat ami tényleg jó. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 25. Hozzászólás ideje: 2007. Április 25. Mint a matjoska babák. Hú, egy olyanra beruháznék. Devastatorból kiszedhető Tantive-IV amiben ott egy Belbullab... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 25. Hozzászólás ideje: 2007. Április 25. Hú, egy olyanra beruháznék. Devastatorból kiszedhető Tantive-IV amiben ott egy Belbullab... Álmodozni szép dolog. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 25. Hozzászólás ideje: 2007. Április 25. Hú, egy olyanra beruháznék. Hát arra én is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 26. Hozzászólás ideje: 2007. Április 26. (szerkesztve) Harcra fel! Szerkesztve: 2014. Augusztus 12. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 26. Hozzászólás ideje: 2007. Április 26. Remek Rog! Szép példa arra, hogy az előzmény filmek között is akad párhuzam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. (szerkesztve) Én is láttam és olvastam itt szépeket. Ani "átszaltózik" a podversenyen meg a coruscanti csatában egy-egy járgány fölött Obi az EP2,3-ban a járgányában ül az R4-eivel Dookesz és Obi az EP2,3-ban hasonlóan ül a gépében jobb oldalán egy-egy droiddal stb. Szerkesztve: 2007. December 16. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. (szerkesztve) Ani "átszaltózik" a podversenyen meg a coruscanti csatában egy-egy járgány fölöttObi az EP2,3-ban a járgányában ül az R4-eivel Ez a kettő biztos volt már, képpel együtt. Az elsőt én tettem be még a topic elejére (megkerestem, a 8. oldalon van), a másodikat meg azt hiszem Ody (ezt nem láttam, de rengeteg régi kép nem jön be, a linkeket meg nem volt most kedvem külön átmásolgatni). A harmadik viszont új. Ráadásul mindkét alkalommal a droid vezet míg az ember a történteken agyal. Szerkesztve: 2007. Április 27. - Dzséjt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. (szerkesztve) Ez a kettő biztos volt már, képpel együtt. Az elsőt én tettem be még a topic elejére (megkerestem, a 8. oldalon van), a másodikat meg azt hiszem Ody A harmadik viszont új. Ráadásul mindkét alkalommal a droid vezet míg az ember a történteken agyal. Az első kettőt én is láttam képesen. A második tényleg Odyé csak a képek linkjei vannak benn. Ezek közül asszem csak az egyik jön be. A harmadikat meg Wallatos írta be a 10-esen csak "képtelen". Azért is írtam úgy hogy én is láttam és olvastam itt szépeket. Szerkesztve: 2007. December 16. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Azért is írtam úgy hogy én is láttam és olvastam itt szépeket. Hehe... az első mondat felett valahogy elsiklottam Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Én is láttam és olvastam itt szépeket. Ani "átszaltózik" a podversenyen meg a coruscanti csatában egy-egy járgány fölött Obi az EP2,3-ban a járgányában ül az R4-eivel Dookesz és Obi az EP2,3-ban hasonlóan ül a gépében jobb oldalán egy-egy droiddal stb. Nem beszélve arról,hogy Mikor Obi teretvált azt a gyűrűt használja mint az Ep2-ben egy kimaradt jelenetben is. Ugyan azon gyűrű és ugyan azon kameraállások. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. (szerkesztve) Sajna én azokra a kimaradt jelenetekre már nem emléxem, extra DVD-m meg csak az EP3-hoz van. Szerkesztve: 2007. December 16. - Rog Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.