Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. (szerkesztve) S ha mindehhez még hozzávesszük, hogy Lucas kerek-perec kijelentette egy interjúban, hogy a jók szine a barna/ föld szin, mig a rosszaké az elgépiesedett szürke, akkor ez a képi párhuzam közelit a tökéleteshez Szerkesztve: 2006. Szeptember 7. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Az ep1-2-3 korában egyedül Ben Quadrinaros fogatának és Amidala szenátori jachtjának volt négy hajtóműve, és Anakin egyiket sem vezette, Az Eta-2 -esre gondoltam, hibásan. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Nem tudom volt-e már, hogy mindkét szülő bemutatkozik egy maszk mögül. Anakin (Anakin!) Vader maszkja mögött van ugye, Padmé pedig Amidala centis sminkje alól vall színt. (vö: volt az az elméletm, hogy az Ep1 kicsiben tartalmazza a Sagát, és ez a motívum pont beleillik) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Ep3: "What brings you to our remote sanctuary? - Unfortunately, the war. - There is no war here unless you've brought it with you." Ep5: "-What's in there? -Only what you take with you" Sorry ha már volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Ez az utóbbi hasonlat tetszik! Még nem volt. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 20. Ep3:"What brings you to our remote sanctuary? - Unfortunately, the war. - There is no war here unless you've brought it with you." Ep5: "-What's in there? -Only what you take with you" Sorry ha már volt. Jah pont a legutobbi ROTS nézésnél mondtam ennél a jelennetnél, hogy "Csak amit magaddal viszel" Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 20. Hehh, Obi-wannal még az sem volt. Elszórta az üldözés elején:) Válasz
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Éjszaka néztem meg életemben először egyszerre a hat filmet, nagyszerű élmény volt :-) Találtam három párhuzamot, ha már voltak, akkor elnézést! 1. Obi-Wan kétszer is "Hello, there!" felkiáltással üdvözöl egy droidot (Ep3-ban Grievoust, Ep4-ben R2-t) 2. A Skywalker-családban divatos a legnagyobb veszély közepette is puszit adni a férfiaknak (az Ep2 arénajelenetében Padmé Anakinnek, az Ep4 Halálcsillagán Leia Luke-nak) 3. Anakin megszegte a kötelességét, amikor a rábízott feladat helyett megpróbálta megmenteni édesanyját a halálból, majd átállt a sötét oldalra, hogy Padmét is megmentse a látomásaiban felbukkanó haláltól (egyszer sem sikerült) - Luke az Ep5-ben vizionálja Leia és Han halálát, Yodának ellenszegülve megszakítja a kiképzést, viszont sikeresen megmenti őket. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Puszi még eszembe sem jutott. De én úgy emlékszem Luke nem ment meg senkit, sőt Leiáek mentik meg őt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Gratulálok Atlas! Mesélhetnél a Saga topicban milyen élmény volt a hat film együtt, és a körülményekről is. Itt a link aa topikhoz, hogy ne kelljen keresgélned. http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=28&st=0 Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Hozzászólás ideje: 2006. November 3. 1. Obi-Wan kétszer is "Hello, there!" felkiáltással üdvözöl egy droidot (Ep3-ban Grievoust, Ez sértés! A többi egyébként jó! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Puszi még eszembe sem jutott.De én úgy emlékszem Luke nem ment meg senkit, sőt Leiáek mentik meg őt. Hát, ha Luke nem megy oda, akkor Vader személyesen kíséri fel a kompra Leiat és Chewit, akkor pedig Lando vagy semmit sem csinál, vagy mégis, akkor viszont végül örült volna, ha Chewi mancsai közé került volna, Vader helyett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Hozzászólás ideje: 2006. November 3. De én úgy emlékszem Luke nem ment meg senkit, sőt Leiáek mentik meg őt. Teljesen egyetértek veled, bár mondhatjuk azt, hogy Luke feltartóztatta a fatert. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Puszi még eszembe sem jutott.De én úgy emlékszem Luke nem ment meg senkit, sőt Leiáek mentik meg őt. Viszont ez a Return of Jediben is van amikor Jabba bárkájáról ugranak le miután elkezd felrobbanni a bárka. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Hozzászólás ideje: 2006. November 3. Akkor nem puszilkodnak sztem. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Akkor nem puszilkodnak sztem. De. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Hozzászólás ideje: 2006. November 4. De. Nézzd már meg... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Nézzd már meg... Én úgy emlékszek hogy lett volna valami abban a jelenetben. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Én belenéztem és nem láttam ott pusszantást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Én belenéztem és nem láttam ott pusszantást. Mert nem is volt. Ekkor már Han nője volt Leia, minek puszilgatta volna Luke-ot? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Ekkor már Han nője volt Leia, minek puszilgatta volna Luke-ot? Én nem vártam hogy puszilgassa. Úgy emlékeztem rá hogy nem smároltak. Ezt annak címezd aki szerint igen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Hozzászólás ideje: 2006. November 4. A lényeg, hogy nem. Olvassa az is, aki kételkedett. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Nézzd már meg... Eszerint te is azt mondod hogy ideje lenne sürgősen visszakapnom a DVD-imet? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Eszerint te is azt mondod hogy ideje lenne sürgősen visszakapnom a DVD-imet? Vagy eljösz érte, vagy feladom póstán, de elvinni most nem tudom. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Hozzászólás ideje: 2006. November 4. vagy feladom póstán Jaj azt ne! Érte menni meg... ki tudja? Hátha lesz valami decemberi SW-program:) Válasz
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Puszi még eszembe sem jutott.De én úgy emlékszem Luke nem ment meg senkit, sőt Leiáek mentik meg őt. Az Ep5 végén valóban nem, de az Ep6 elején már annál inkább (ezért nem is írtam hozzá egyetlen filmet) - csak kimagyarázom magam :-) Válasz
Atlas Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Gratulálok Atlas! Mesélhetnél a Saga topicban milyen élmény volt a hat film együtt, és a körülményekről is. Itt a link aa topikhoz, hogy ne kelljen keresgélned. http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=28&st=0 Köszi a linket, de előbb egy cikket írok róla (remélhetőleg jobbat, mint az Ep3-ról) Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Az Ep5 végén valóban nem, de az Ep6 elején már annál inkább (ezért nem is írtam hozzá egyetlen filmet) - csak kimagyarázom magam :-) Távlatokban nézve valóban igazad van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Hozzászólás ideje: 2006. November 5. Köszi a linket, de előbb egy cikket írok róla (remélhetőleg jobbat, mint az Ep3-ról) Drukkokok neked! Biztos elolvasom majd. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Az ep2-ben, mikor Anakin meghallgatván Cliegg Lars beszámolóját Shmi elrablásáról és feláll, Owen megkérdi: "Where are you going?" - Hová mész? Anakin megfordul és céltudatosan kijelenti, hogy megy megmenteni az anyját. Az ep4-ben, miután Luke összeveszett Owennel, majd feláll, Beru kérdi meg: "Where are you going?" - Hová mész? Luke megfordul és dühött gúnnyal válaszol, hogy sehová nem mehet, max droidokat pucolni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.