Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Marha jó ez a részlet is. Teljesen megszokom a stílust mire kezdődik. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Hozzászólás ideje: 2018. Október 5. Apró hírek: - Bár a sorozat otthona a Castilon bolygó és maga a Colossus, azonban az akciók nem itt lesznek - itt gondolom a kémkedéses dolgokra értették. - Az Ace pilóták a Colossus védelménél kapcsolódnak bele a történetbe. Az a feladatuk, hogy a betolakodóktól és a kalózoktól védjék meg a bázist. - A Colossus Kaz otthona, de ahogy haladunk előre az évadban, egyre több új helyszín fog megmutatkozni. Az akciók zöme így nemcsak Castilonon lesz. - A sorozat békésen kezd - mivel nincsen háború - de ahogy haladunk előre az évadban, az Első Rend mint fenyegetés egyre erősödik majd. És pontosan ezért szervezi be Poe és Leia az ÚK pilótáját, Kazuda Xionot. - Kaz az évadban megtanulja majd azt, hogy hogyan legyen kém. Bepróbál dolgokat, megtanulja hogy miket tehet meg és miket nem. Az egész addig megy Kaznál, amíg a dolgok meg nem kergülnek. - Major Vonreg az Ace csapat ellenfele lesz. Vonreg az Első Rend egyik legjobb pilótája. - Phasma túl elfoglalt a Starkiller bázissal, ezért az embereit küldi, hogy tegyék meg a szükséges dolgokat ahhoz, hogy minden a terve szerint történjen. - Aunt Z bárjában a hőseink nem fognak alkoholt inni - lévén gyereksorozatról van szó. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. (szerkesztve) Redditen találtam. (ezekszerint tudunk újabb 2 rész címét, bár az 5. rész nem tudom miért hiányzik. Lehet nem számolták a Recruitot 2 -nek. ) Szerkesztve: 2018. Október 6. - Bence1997 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Na megjött néhány véleménykinyilvánítás az első epizódokról (The Recruit part 1 & 2 + The Triple Dark): - A kezdés rögtön bemutatja Kazt, ahogy Poe besorozza őt az Ellenállásba és feladatául adja: kémkedjen egy töltőállomáson, hogy ki lojális az Ellenálláshoz és ki szövetkezik az Első Renddel. - Poe csak a The Recruit part 1 -ben tűnik fel, nincs erőltetve a szerepe. - Az első részek lassan indulnak be, a világépítésé a főszerep. Kaz útját követhetjük végig, ahogy megismerkedik a Colossus lakóival. - Kaz már a Colossusra érve azzal szembesül, hogy ő a legjobb pilóta (ezt pletykálják) és ezért versenyeznie kell az Aces csapat egyik tagjával - Torrával. - Sok szereplőt mozgat a sorozat és éppen ezért nagyon keveset tudunk meg a karakterekről. Az Aces csapat közül egyedül Torra az, akit jobban megismerünk. Hype, Giff és a többiek csak cameo szerepekben tűnnek fel. - Az egyik kritikus kicsit aggódott a sorozat kinézete miatt, de amikor látta az első 3 részt, azt mondta, hogy semmilyen más módon nem nézte volna meg, csakis így. - A politika szépen helyet kap: láthatjuk az elején az ÚK -ot akció közben, meglátjuk azt, hogy hogyan segítik az Ellenállást és az átlagemberek tkp. mennyit is tudnak az Ellenállásról. - Kaz és az apja közötti kapcsolat az egész évadban hangsúlyt fog kapni. - Neeku rögtön közönség kedvenc lett. Bucket már más tészta: hasonló Chopperhez, kicsit agresszívabb is mint utóbbi. - Major Elrik Vonreg a sorozat fő antagonistája, ha a kezdést nézzük. Elkülönül a többi Első Rendi ellenségtől, Picit azonban hasonlít Thrawn -ra. Nem radikális annyira, mint Hux, de szövetségesekkel dolgozik együtt, hogy elérje az Első Rend céljait. - Kaz körül különféle titkok vannak, amik érdekes spekulációkat hozhatnak. - Phasma a The Recruit part 2 legvégén jelenik meg egy rövidke ideig. - Sok helyen azt írták, hogy elsősorban a sorozat a repülésről szól. Persze ott lesz a kémkedés is, amely szerintem ahogy haladunk előre, egyre kifog szélesedni. - A sorozat a TCW -hez és a Rebels -hez képest kicsivel jobban nyit a fiatalabb generáció felé, így több a mókás jelenet. - A zenét nem Kevin Kiner készíti - ezt most sajnálom - hanem Michael Tavera. Tavera kevesebb klasszikus zenét használ, mint Kevin, de egy új zenét hoz be a galaxisba. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: - A sorozat a TCW -hez és a Rebels -hez képest kicsivel jobban nyit a fiatalabb generáció felé, így több a mókás jelenet. Sose értettem, hogy ez miért van így, ebben a kontextusban tálalva. A fiatalabb generációt szerintem egy Star Wars esetében a pörgős akciójelenetek, fogathajtóversenyek, fénykardpárbajok, nagy csaták érdeklik, semmint a "mókázások". Úgyhogy a részemről ez mindig is egy fals érv volt. Nem örülök, persze, attól is függ, hogy ezek milyen színvonalú mókázások lesznek. 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Várható, hogy előbb kikerül az epizód a Disney alkalmazáson keresztül? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Ez egy jó kérdés. Szerintem igen. Bár ugye Tracy azt mondta, hogy 12.01 AM az az időpont, amikor mindenki megtudja nézni a Disney App/NOW nak köszőnhetően. Namármost az a 12 óra keleti vagy nyugati idő azt jó lenne tudni. Ha keleti, akkor a leadás után 1-2 óra után.várható már az online verzió - ez nálunk este 7-8 órát jelent - de ha nyugati idő - Tracy és az LF San Francisco ban van - akkor éjjfél és a hajnali órákban számíthatunk az epizódra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Nem írta oda az időzónát? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Már fent van Disney App/NOW-n az első 3 rész ami gyakorlatilag 4 rész mer az első dupla rész. Csak idő kérdése és fent lesz a megszokott helyeken is. https://disneynow.go.com/shows/star-wars-resistance 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Na ennek örülök. Akkor lehet mégse kell majd várnunk estig vagy holnapig. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. (szerkesztve) Spoilermentes kommenteket olvasva pozitív a vélemény róla. Szerkesztve: 2018. Október 7. - Fulcrum Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hol olvastál róla Fulcrum? Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Facebook, illetve reddit bár ott csak 1 komment van de az pozitív. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Aki esetleg megtalálja valahol online...ne tartsa magában. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Nézegetek 2-3 oldalt, hátha fenn lesz. Amerika keleti részein (NY pl.) most ébredeznek, reggel 7 óra van ott lassan. Szerintem 1-2 óra múlva már (talán) érkezhet letölthető anyag. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. (szerkesztve) Az első rész Spoiler http://rarbg.to/torrent/bsorqfp A második rész Spoiler http://rarbg.to/torrent/ijs1vqo A harmadik rész Spoiler http://rarbg.to/torrent/we6uno9 Szerkesztve: 2018. Október 7. - Donát Torrentet legvégső esetben spoiler mögé!!! 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. (szerkesztve) Na gyorsan meg is néztem az első részt. Röviden és spoilermentesen: Nem volt rossz ám valóban egy bevezető részről beszélünk, ahol elmerülünk a sorozat világában. Jó rész volt, élveztem, Poe ábrázolása kicsit fura volt, de összességében tetszett. A végén lévő főcím fura volt nekem, de az egész Resistance cím bejövése is Rebelsesre sikerült. Na megyek is írni róla a topikjába bővebben. Ja és: The Recruit Író: Brandon Auman Rendezte: Steward Lee & Saul Ruiz The Triple Dark Író: Kevin Burke & Chris "Doc" Wyatt Rendezte: Sergio Paez Fuel for the Fire Író: Eugene Son Rendezte: Bosco Ng Szerkesztve: 2018. Október 7. - Bence1997 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Valamiért nem tetszik a firefoxomnak ez a letöltős oldal. Azt hiszem akkor most már megvárom. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Piratebayt engedélyezi? Ott is fenn vannak. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Nálam is megvolt az első duplarész. Első benyomások: Az elején nehezen indult nekem. Többször valahogy nem működött a humor. Nem is annyira a bárgyúság inkább valahogy az időzités meg a vicces részek animálása nem ült igazán. Ahogy haladt előre a rész egyre jobb lett. Messze az utolsó 5 perc a legjobb. A karakterek felvezetése a Rebelsben jobban ment. Nekem ott a nyitórész jobban működött. Ami itt nagyon de nagyon jó volt az a versenyzős jelenetek illetve amikor nagytotálokat kapunk az állomásról. Van egy-két kifejezetten gyönyörű kép, a fajok kavalkádja pedig lenyügöző. Jó eséllyel tényleg kb. annyi féle fajta faj van ebben a nyitórészben mint az egész Rebelsben összesen. Igazából egy olyan sorozat benyomását keltette amiben egyértelműen van potenciál. A rész első felében többször húztam a számat, de a végére úgy voltam vele, hogy rendben, jöhet a folytatás! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. @Bomarr Mit gondolsz így elsőre a főcímdalról? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hasonlóan vagyok vele mint anno a Rebels meg a TCW főcimével. Szokatlan. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Szóval akkor nézhető? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Én is túl vagyok a bevezető duplán. Később részletesen is fejtegetek majd a topikjában, de most tömören annyit: a hajamat nem tettem le tőle, de a potenciált látom és a végén megtetszett annyira, hogy folytassam. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szóval akkor nézhető? Persze. Túlvagyok már amúgy 3 részen és így egyben szerintem élvezhető. A bevezető duplarész valóban bevezető, a Rebelses karaktereket valóban jobban mutatták be, de itt a fókusz tényleg Kazudán van. Az azt követő 2 rész viszont nekem tetszett - sőt a Triple Dark eddig a legjobb a 3 rész közül. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szóval akkor nézhető? Simán A második rész ráadásul sokkal jobb mint az első. Ha ezt a szintet hozni tudják amit a másodikban belőttek én már jól el leszek ezzel a sorozattal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Na akkor megnyugodtam. Várok a feliratra. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Hozzászólás ideje: 2018. Október 7. Amúgy megnézve a 3 részt nagyon örülök annak, hogy az első évad 22 részes lesz. Szükséges is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.