Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Apró hírek:

- Bár a sorozat otthona a Castilon bolygó és maga a Colossus, azonban az akciók nem itt lesznek - itt gondolom a kémkedéses dolgokra értették.

- Az Ace pilóták a Colossus védelménél kapcsolódnak bele a történetbe. Az a feladatuk, hogy a betolakodóktól és a kalózoktól védjék meg a bázist.

- A Colossus Kaz otthona, de ahogy haladunk előre az évadban, egyre több új helyszín fog megmutatkozni. Az akciók zöme így nemcsak Castilonon lesz. :)

- A sorozat békésen kezd - mivel nincsen háború - de ahogy haladunk előre az évadban, az Első Rend mint fenyegetés egyre erősödik majd. És pontosan ezért szervezi be Poe és Leia az ÚK pilótáját, Kazuda Xionot.

- Kaz az évadban megtanulja majd azt, hogy hogyan legyen kém. Bepróbál dolgokat, megtanulja hogy miket tehet meg és miket nem. Az egész addig megy Kaznál, amíg a dolgok meg nem kergülnek. :D

- Major Vonreg az Ace csapat ellenfele lesz. Vonreg az Első Rend egyik legjobb pilótája.

- Phasma túl elfoglalt a Starkiller bázissal, ezért az embereit küldi, hogy tegyék meg a szükséges dolgokat ahhoz, hogy minden a terve szerint történjen.

- Aunt Z bárjában a hőseink nem fognak alkoholt inni - lévén gyereksorozatról van szó. :D

"Star Wars Resistance"

Hozzászólás ideje:

Redditen találtam. :D (ezekszerint tudunk újabb 2 rész címét, bár az 5. rész nem tudom miért hiányzik. Lehet nem számolták a Recruitot 2 -nek. :))

4r4zck9egjq11.jpg

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Na megjött néhány véleménykinyilvánítás az első epizódokról (The Recruit part 1 & 2 + The Triple Dark):

- A kezdés rögtön bemutatja Kazt, ahogy Poe besorozza őt az Ellenállásba és feladatául adja: kémkedjen egy töltőállomáson, hogy ki lojális az Ellenálláshoz és ki szövetkezik az Első Renddel.

- Poe csak a The Recruit part 1 -ben tűnik fel, nincs erőltetve a szerepe.

- Az első részek lassan indulnak be, a világépítésé a főszerep. Kaz útját követhetjük végig, ahogy megismerkedik a Colossus lakóival.

- Kaz már a Colossusra érve azzal szembesül, hogy ő a legjobb pilóta (ezt pletykálják) és ezért versenyeznie kell az Aces csapat egyik tagjával - Torrával.

- Sok szereplőt mozgat a sorozat és éppen ezért nagyon keveset tudunk meg a karakterekről. Az Aces csapat közül egyedül Torra az, akit jobban megismerünk. Hype, Giff és a többiek csak cameo szerepekben tűnnek fel.

- Az egyik kritikus kicsit aggódott a sorozat kinézete miatt, de amikor látta az első 3 részt, azt mondta, hogy semmilyen más módon nem nézte volna meg, csakis így.

- A politika szépen helyet kap: láthatjuk az elején az ÚK -ot akció közben, meglátjuk azt, hogy hogyan segítik az Ellenállást és az átlagemberek tkp. mennyit is tudnak az Ellenállásról.

- Kaz és az apja közötti kapcsolat az egész évadban hangsúlyt fog kapni.

- Neeku rögtön közönség kedvenc lett. Bucket már más tészta: hasonló Chopperhez, kicsit agresszívabb is mint utóbbi.

- Major Elrik Vonreg a sorozat fő antagonistája, ha a kezdést nézzük. Elkülönül a többi Első Rendi ellenségtől, Picit azonban hasonlít Thrawn -ra. Nem radikális annyira, mint Hux, de szövetségesekkel dolgozik együtt, hogy elérje az Első Rend céljait.

- Kaz körül különféle titkok vannak, amik érdekes spekulációkat hozhatnak.

- Phasma a The Recruit part 2 legvégén jelenik meg egy rövidke ideig.

- Sok helyen azt írták, hogy elsősorban a sorozat a repülésről szól. Persze ott lesz a kémkedés is, amely szerintem ahogy haladunk előre, egyre kifog szélesedni. :)

- A sorozat a TCW -hez és a Rebels -hez képest kicsivel jobban nyit a fiatalabb generáció felé, így több a mókás jelenet.

- A zenét nem Kevin Kiner készíti - ezt most sajnálom - hanem Michael Tavera. Tavera kevesebb klasszikus zenét használ, mint Kevin, de egy új zenét hoz be a galaxisba.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

- A sorozat a TCW -hez és a Rebels -hez képest kicsivel jobban nyit a fiatalabb generáció felé, így több a mókás jelenet.

Sose értettem, hogy ez miért van így, ebben a kontextusban tálalva. A fiatalabb generációt szerintem egy Star Wars esetében a pörgős akciójelenetek, fogathajtóversenyek, fénykardpárbajok, nagy csaták érdeklik, semmint a "mókázások". Úgyhogy a részemről ez mindig is egy fals érv volt. Nem örülök, persze, attól is függ, hogy ezek milyen színvonalú mókázások lesznek.

Hozzászólás ideje:

Ez egy jó kérdés. Szerintem igen.

Bár ugye Tracy azt mondta, hogy 12.01 AM az az időpont, amikor mindenki megtudja nézni a Disney App/NOW nak köszőnhetően. Namármost az a 12 óra keleti vagy nyugati idő azt jó lenne tudni. Ha keleti, akkor a leadás után 1-2 óra után.várható már az online verzió - ez nálunk este 7-8 órát jelent - de ha nyugati idő - Tracy és az LF San Francisco ban van - akkor éjjfél és a hajnali órákban számíthatunk az epizódra. :(

Hozzászólás ideje:

Nézegetek 2-3 oldalt, hátha fenn lesz. Amerika keleti részein (NY pl.) most ébredeznek, reggel 7 óra van ott lassan. Szerintem 1-2 óra múlva már (talán) érkezhet letölthető anyag. :)

Hozzászólás ideje:

Na gyorsan meg is néztem az első részt. Röviden és spoilermentesen:

Nem volt rossz ám valóban egy bevezető részről beszélünk, ahol elmerülünk a sorozat világában. Jó rész volt, élveztem, Poe ábrázolása kicsit fura volt, de összességében tetszett. A végén lévő főcím fura volt nekem, de az egész Resistance cím bejövése is Rebelsesre sikerült. Na megyek is írni róla a topikjába bővebben. :)

Ja és:

The Recruit

Író: Brandon Auman

Rendezte: Steward Lee & Saul Ruiz

The Triple Dark

Író: Kevin Burke & Chris "Doc" Wyatt

Rendezte: Sergio Paez

Fuel for the Fire

Író: Eugene Son

Rendezte: Bosco Ng

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Valamiért nem tetszik a firefoxomnak ez a letöltős oldal. Azt hiszem akkor most már megvárom.

Hozzászólás ideje:

Nálam is megvolt az első duplarész. Első benyomások:

Az elején nehezen indult nekem. Többször valahogy nem működött a humor. Nem is annyira a bárgyúság inkább valahogy az időzités meg a vicces részek animálása nem ült igazán. Ahogy haladt előre a rész egyre jobb lett. Messze az utolsó 5 perc a legjobb.

A karakterek felvezetése a Rebelsben jobban ment. Nekem ott a nyitórész jobban működött. Ami itt nagyon de nagyon jó volt az a versenyzős jelenetek illetve amikor nagytotálokat kapunk az állomásról. Van egy-két kifejezetten gyönyörű kép, a fajok kavalkádja pedig lenyügöző. Jó eséllyel tényleg kb. annyi féle fajta faj van ebben a nyitórészben mint az egész Rebelsben összesen. Igazából egy olyan sorozat benyomását keltette amiben egyértelműen van potenciál. A rész első felében többször húztam a számat, de a végére úgy voltam vele, hogy rendben, jöhet a folytatás!

Hozzászólás ideje:

Én is túl vagyok a bevezető duplán. Később részletesen is fejtegetek majd a topikjában, de most tömören annyit: a hajamat nem tettem le tőle, de a potenciált látom és a végén megtetszett annyira, hogy folytassam.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Szóval akkor nézhető? :D

Persze. Túlvagyok már amúgy 3 részen és így egyben szerintem élvezhető. A bevezető duplarész valóban bevezető, a Rebelses karaktereket valóban jobban mutatták be, de itt a fókusz tényleg Kazudán van. Az azt követő 2 rész viszont nekem tetszett - sőt a Triple Dark eddig a legjobb a 3 rész közül. :)

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Szóval akkor nézhető? :D

Simán :) A második rész ráadásul sokkal jobb mint az első. Ha ezt a szintet hozni tudják amit a másodikban belőttek én már jól el leszek ezzel a sorozattal.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.