Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Solo videó megjelenés. 18 felhasználó szavazott

1. 1. Melyik kiadást veszed meg a filmből?

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Megnéztem én is az extrákat és nagyon tetszettek. Az mekkora már mikor Harrelson rászól a stábra hógolyózásnál hogy elég a mókából és irány dolgozni.:D A kerekasztal is nagyon jó volt ahogy mindenki elmondta egy-egy élményét és hogy hogyan képzeli el a karaktere előéletét.

Ford is jófej volt hogy Han karaktere nem az övé ,hanem Lucas alkotta és sok szerencsét az ifjúnak hogy mit hoz ki belőle.

Jó látni hogy jó hangulatúak a forgatások. Ami még meglepett hogy Paul Bettany milyen szerény kis emberke és mégis milyen kemény gonoszt alakított zseniálisan.

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Darth Porg írta:

Éjjel megnéztem a filmet és az extrákat is, bejött nagyon. Nekem kevésbé tűnt sötétnek/homályosnak mint a moziban, ott már zavarta a szemem, itthon nem. Létezik, hogy belenyúltak a BD-re, vagy csak a mozis sajátosságok miatt láttam anno nagyon setétnek az első 10 percet? :)

A fene tudja. Moziban 3D-ben nézted? Mert az mindig sötétebb, legalábbis szerintem.

De ahogy Ody is írja; az egy szürke hajnali jelenet, és szintén ahogy Ody is írta:

2018. 09. 28. - 8:13, Ody Mandrell írta:

A hátulján azt írja, hogy feljavított high definition kép és hanggal. :D

De a feknis infók fenntartásokkal kezelendők, mert a hangsávról is kamu van feltüntetve!

Hozzászólás ideje:

Szerintem is furán hangzik. Nem tudnak már mit kitalálni az érdeklődés felkeltésére! (Mondjuk hangsávokról nem kéne hazudni..)

De még mindig jobb a fekni hátuljára badarságokat írni, mint mikor az eleje van tele állítólagos újságcikk idézetekkel:

hasraütök:

"A legjobb sw film a birodalom óta" -entertainmentweakly..hbo...times..washingtonpost...stb!- boá! :sick:

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

A Proximás jelenet baromi sötét volt, homály hegyek... a BD-n mindent látni, ezért kérdeztem. Zavart a moziban több jelenet is, pedig szeretem a sötétet, de érthetetlenül az volt anno. Én úgy érzékelem, hogy belenyúltak a lemezre... ;)

Hozzászólás ideje:

Ezt elfogadom, ezt írtam mikor felhoztam a témát, hogy a mozis sajátosságok miatt lehetett... az tuti, hogy most látok, ott meg meresztettem a szemem, és idegelt a dolog. :)

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Darth Porg írta:

A Proximás jelenet baromi sötét volt, homály hegyek... a BD-n mindent látni, ezért kérdeztem. Zavart a moziban több jelenet is, pedig szeretem a sötétet, de érthetetlenül az volt anno. Én úgy érzékelem, hogy belenyúltak a lemezre... ;)

3 órával ezelőtt, Darth Porg írta:

Ezt elfogadom, ezt írtam mikor felhoztam a témát, hogy a mozis sajátosságok miatt lehetett... az tuti, hogy most látok, ott meg meresztettem a szemem, és idegelt a dolog. :)

Nekem még nem válaszoltál, hogy 3D-s volt-e az a mozi? ... ;)

Hozzászólás ideje:

Pólus-center beli MM-ben a Solo br (mindkét formátum) elfogyott. Elvileg ma kell megérkeznie az új szállítmánynak. 

Hozzászólás ideje:

Az eladó mondta, hogy egy időben adta le az utánrendelést a Duna Plázában és a Pólusban lévő MM-be. Ma délutánig csak a Duna Plázába érkezett meg. Ebből arra tudok következtetni, hogy a Duna Plázában is elfogyott. 

Hozzászólás ideje:
28 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Venni akartál vagy csak érdeklődtél? :) 

Ma akartam a steelt megvenni. Erre meg nem volt. Mindig ez van. Ilyen a formám. :)

Hozzászólás ideje:

Megveszem szombaton. Legközelebb akkor járok arra. Addigra csak megérkezik az újabb szállítmány. :)

Hozzászólás ideje:
2018. 10. 04. - 2:49, Darth Porg írta:

Bocsi, Csoli! :) Ebből kimaradt a 3D. 

Helyes, jó döntés. Sajnos az első vetítés itt nálunk mindig 3D. Egyszerűen unom/sötét/zavar/értelmetlen stb. hosszú! Bár kikopna teljesen..

• 3 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Végre, hozzám is befutott. Az utolsót hoztam el a soroksári MM-ből. A normál változatból volt még 3-4 példány, dvd-ből meg vagy 25.

20181109_140223_HDR~01.jpg

Hozzászólás ideje:

Még a végén összetud jönni kisebb költségvetéssel a folytatás amit annak idején híreszteltek. Bár pl. a TLJ,és a TFA megjelenés hetében mennyit termelt? 

Hozzászólás ideje:

Az igen....akkor ezek az adatok nagyon erősek. De amúgy érződött,hogy fokozatosan fedezték fel a filmet,és egyre jobb híre lett főleg azok kedvelték akik el se mentek a moziba így mondjuk teljes mértékbe nem vagyok meglepve,de egyől ilyen sokbevételre nem számítottam. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.