Jump to content

Solo DVD/BD kiadás


Solo videó megjelenés.   

18 members have voted

  1. 1. Melyik kiadást veszed meg a filmből?Recommended Posts

Link to comment
Share on other sites

Én úgy gondolom lesz. Mostmár szimplán optimista vagyok. Vegetálgat még ez a halottnak hitt magyar piac. Visszatértek a Paramount filmek is és a star wars- BD-k is szépen megjelentek nem is egyféle képpen, szerintem, jönni fog ez is, mindenhogy ahogy kell! ;)

Link to comment
Share on other sites

Egyszerüen nem értem hogy az interjú készitője miért nem tudta feltenni a magától adódó kérdést: hogy van az hogy minden más kiadónál zsákszámra jönnek a filmek, és sokszor rétegfilmekből is több Blu-ray kiadás jelenik meg itthon. Az Amerikában is megbukott és itthon is érdektelenségbe fulladt új Szárnyas fejvadászból öt különböző Blu-ray kiadás jött ki. Igazán elmagyarázhatta volna hogy ott mi történik és az miért éri meg, mert nem hiszem hogy a többi stúdió csak úgy égeti a pénzt itthon.

Eleve mi ez a mondat:

 

"Sajnos ez már csak egy álom a számunkra és sóvárogva nézzük a stúdióktól kapott anyagokat, hogy mi mindent lehetne csinálni, ha nem néhány száz ember tudná/akarná megfizetni a több tízezer forintos gyűjtői kiadványokat."

 

Hát én jómagam több mint száz darabos Blu-ray gyűjteménnyel a hátam mögött se adnék ki több tízezer forintot egyetlen gyűjtői kiadásra. Azokból adnak el néhány százat? Hát ez szuper, de ennek a vékony rétegnek tényleg nincs értelme lemezeket kiadni, de hát nem is ez a téma meg a nagy kérdés, hanem hogy mivan a sima egy lemezes Blu-ray kiadványokkal. Mert szerintem a Disney cimekből a többség azzal is bőven megelégedne.

Link to comment
Share on other sites

Én sem értem, hogy akkor a többi kiadó ezek szerint csak jótékonykodik velünk, sőt a Pro Video is, amikor nem Disney filmekről van szó? Csak júliusban a Ready Player One és a Tomb Raider 3 és 4 különböző BD kiadásban fog jönni tőlük. Persze tudják, hogy bukás lesz ez a kiadás is, de szegény kis magyarok is hadd örüljenek, a pénz nem számít...

Edited by Brodie
Link to comment
Share on other sites

A TFA BD is annyira rosszul mehetett, hogy a TLJ-ből már nagyobb volt a választék. Egyszer tényleg jó lenne már tiszta vizet önteni a pohárba mert ez a maszatolás elég gáz. 

 

Kíváncsi leszek a Solo-ból hány verzió jön. 

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information