Ugrás a kommentre

Az Andor sorozat


Dei

Ajánlott hozzászólás

Várós, nagyon várós. Különösen, ha tényleg benne lesz Mon Mothma nagy beszéde, vagyis, amikor nyíltan szembeszáll Palpatine-nal a Szenátusban, aztán illegalitásba kell menekülnie. Ahogy elnézem, a Szenátus épülete már nem csak cameoózni fog (jól átépült a környéke). Húúú... Mekköra lenne, ha az Uralkodó is megjelenne a szériában.

Krennic és K2 megjelenése szerintem előre borítékolható volt, hiszen ők a Rogue One szerves részei és már jóval a sorozat bemutatója előtt elmondták, hogy a széria közvetlen a filmbe fog trokollni. Így elég nehéz lett volna ezt a két pupákot kihagyni. Kábé annyira, mint Tarkint kihagyni az RO-ból. Ugyanígy azért a Szenátusban most már illene majd Bail Organának is feltűnnie (egy tini Leiáva, esetleg?).

Az is tetszik, hogy itt már nem csak egy nevenincs bolygó spontán lázadásáról, egy "bankrablásról" és egy börtönlázadásról van szó, amik amúgy nagyon jók voltak, de kis léptékű, lokális események (mondjuk alapvetően fontosak ilyen-olyan aspektusból, főleg az aldhani-i rablás, amiből gyanúm szerint a Szövetség felépítését pénzelték). Itt epikusabb pillanatokat sejtek.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

28 perccel korábban, Dzséjt írta:

Ha tudta volna, akkor szerintem nem vágja ki a filmből. :) 

De szerintem O'Reilly sem sejtette, hogy ekkora szerepe lesz Star Warsban húsz évvel azután, hogy kivágták egy Star Wars mozifilmből.

Szerintem ha rajta múlna, már visszarakta volna azt a jelenetet. :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ez már nekem is eszembe jutott párszor. Persze, ha még mindig Lucason múlna, ma nem lenne Andor vagy Rogue One, és valószínűleg O'Reilly Mothmáját sem hiányolná senki az ep3-ból. Pedig azt az egy jelenetet valahogy tényleg jó lenne visszacsempészni. Még ha az epizódban magában függőben is maradna, Mothmának adna egy alapot (aki nem ismeri az ep3 törölt jeleneteit, az nem tudhatja, hogy benne van a filmben, hiszen abban az egy pillanatban, amikor látszódik, ott felismerhetetlen - szóval szóval sok embernek valószínűleg a Rogue One-ban és az Andorban jelent meg a karakter a "semmiből"). Arról nem is beszélve, hogy Padménak is adna némi aktív szerepet a filmben, Bail is kicsit fókuszba kerülne a film közepén is, és a lázadás magjának elvetését is láthatnánk.

Sőt nekem már olyan is eszembe jutott, hogy az Andor 2. évadába egy, az Obi-Wan Kenobiban látott flashbackhez hasonló jelenetsorban akár használhatnák ezt a Mothma-Bail-Padmé törölt jelenetet is. Teszem azt, Mon visszaemlékszik a lázadás első lépéseire. Padmét is jó lenne látni, ahogy az is jó lenne, ha szélesebb körben ismerté válna, hogy ő is ott volt a lázadás magjának elvetésénél. Ha már a kánonnak része, hisz rengeteg mű hivatkozik rá (és szerintem Birodalom politikai oldalával foglalkozó könyv is fog), akkor akár ténylegesen is megjelenhetne végre valamiben, ha már Lucas elkövette azt a balgaságot, hogy kinyeste a filmből.

De ez valószínűleg örökre vágyálom marad, meg kell elégednem azzal, hogy könyvek utalnak rá.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2024. 08. 10. - 16:02, Dzséjt írta:

 

Sőt nekem már olyan is eszembe jutott, hogy az Andor 2. évadába egy, az Obi-Wan Kenobiban látott flashbackhez hasonló jelenetsorban akár használhatnák ezt a Mothma-Bail-Padmé törölt jelenetet is. Teszem azt, Mon visszaemlékszik a lázadás első lépéseire.

Jaj, bárcsak meglépnék ezt. Lucas egyik legrosszabb döntése, hogy a 2000-ek delegációja szálat kivágta anno.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

3 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Lassan érik egy újranézés nekem. Nagyon sokat várok a folytatástól.

Én az évad indulása előtt tervezem újranézni. Jó lesz egyben látni. Aztán az utolsó epizód után jöhet a Rogue One, amit már szintén nem láttam egy ideje.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Úgy tudtam, hogy az a 10. epizód! :D (Epizódcímeket nem nagyon szoktam megjegyezni.) Tulajdonképpen az első évad egyetlen "hátránya" számomra, hogy a moneyshot két résszel a vége előtt van.

Én majd összevárom a második évadot, aztán az utolsó rész előtt pár nappal újra nekiülök az elsőnek, és így a 24 rész nagyjából egyben fog lemenni.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.