Bence1997 Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. K-2SOnak örülök. Lehet miatta belenézek a sorozatba, bár az első évaddal se végeztem. 4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Várós, nagyon várós. Különösen, ha tényleg benne lesz Mon Mothma nagy beszéde, vagyis, amikor nyíltan szembeszáll Palpatine-nal a Szenátusban, aztán illegalitásba kell menekülnie. Ahogy elnézem, a Szenátus épülete már nem csak cameoózni fog (jól átépült a környéke). Húúú... Mekköra lenne, ha az Uralkodó is megjelenne a szériában. Krennic és K2 megjelenése szerintem előre borítékolható volt, hiszen ők a Rogue One szerves részei és már jóval a sorozat bemutatója előtt elmondták, hogy a széria közvetlen a filmbe fog trokollni. Így elég nehéz lett volna ezt a két pupákot kihagyni. Kábé annyira, mint Tarkint kihagyni az RO-ból. Ugyanígy azért a Szenátusban most már illene majd Bail Organának is feltűnnie (egy tini Leiáva, esetleg?). Az is tetszik, hogy itt már nem csak egy nevenincs bolygó spontán lázadásáról, egy "bankrablásról" és egy börtönlázadásról van szó, amik amúgy nagyon jók voltak, de kis léptékű, lokális események (mondjuk alapvetően fontosak ilyen-olyan aspektusból, főleg az aldhani-i rablás, amiből gyanúm szerint a Szövetség felépítését pénzelték). Itt epikusabb pillanatokat sejtek. 1 Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Bitang várós! Lucas se gondolta szerintem, amikor becastingolta Genevieve O'Reilly-t, mekkorát fog menni 20 évvel később. 5 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Ha tudta volna, akkor szerintem nem vágja ki a filmből. De szerintem O'Reilly sem sejtette, hogy ekkora szerepe lesz Star Warsban húsz évvel azután, hogy kivágták egy Star Wars mozifilmből. 1 1 Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. 28 perccel korábban, Dzséjt írta: Ha tudta volna, akkor szerintem nem vágja ki a filmből. De szerintem O'Reilly sem sejtette, hogy ekkora szerepe lesz Star Warsban húsz évvel azután, hogy kivágták egy Star Wars mozifilmből. Szerintem ha rajta múlna, már visszarakta volna azt a jelenetet. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Ez már nekem is eszembe jutott párszor. Persze, ha még mindig Lucason múlna, ma nem lenne Andor vagy Rogue One, és valószínűleg O'Reilly Mothmáját sem hiányolná senki az ep3-ból. Pedig azt az egy jelenetet valahogy tényleg jó lenne visszacsempészni. Még ha az epizódban magában függőben is maradna, Mothmának adna egy alapot (aki nem ismeri az ep3 törölt jeleneteit, az nem tudhatja, hogy benne van a filmben, hiszen abban az egy pillanatban, amikor látszódik, ott felismerhetetlen - szóval szóval sok embernek valószínűleg a Rogue One-ban és az Andorban jelent meg a karakter a "semmiből"). Arról nem is beszélve, hogy Padménak is adna némi aktív szerepet a filmben, Bail is kicsit fókuszba kerülne a film közepén is, és a lázadás magjának elvetését is láthatnánk. Sőt nekem már olyan is eszembe jutott, hogy az Andor 2. évadába egy, az Obi-Wan Kenobiban látott flashbackhez hasonló jelenetsorban akár használhatnák ezt a Mothma-Bail-Padmé törölt jelenetet is. Teszem azt, Mon visszaemlékszik a lázadás első lépéseire. Padmét is jó lenne látni, ahogy az is jó lenne, ha szélesebb körben ismerté válna, hogy ő is ott volt a lázadás magjának elvetésénél. Ha már a kánonnak része, hisz rengeteg mű hivatkozik rá (és szerintem Birodalom politikai oldalával foglalkozó könyv is fog), akkor akár ténylegesen is megjelenhetne végre valamiben, ha már Lucas elkövette azt a balgaságot, hogy kinyeste a filmből. De ez valószínűleg örökre vágyálom marad, meg kell elégednem azzal, hogy könyvek utalnak rá. 1 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Augusztus 15. Hozzászólás ideje: Augusztus 15. 2024. 08. 10. - 16:02, Dzséjt írta: Sőt nekem már olyan is eszembe jutott, hogy az Andor 2. évadába egy, az Obi-Wan Kenobiban látott flashbackhez hasonló jelenetsorban akár használhatnák ezt a Mothma-Bail-Padmé törölt jelenetet is. Teszem azt, Mon visszaemlékszik a lázadás első lépéseire. Jaj, bárcsak meglépnék ezt. Lucas egyik legrosszabb döntése, hogy a 2000-ek delegációja szálat kivágta anno. 3 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Augusztus 16. Hozzászólás ideje: Augusztus 16. https://rebo.hu/2024/08/15/mit-varhatunk-az-andor-masodik-evadatol/ Összeszedtem, hogy Diego miket mondott a D23-on és mik derültek ki, mi várható a második évadtól. 1 1 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Augusztus 16. Hozzászólás ideje: Augusztus 16. Lassan érik egy újranézés nekem. Nagyon sokat várok a folytatástól. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 16. Hozzászólás ideje: Augusztus 16. Biztos ütős lesz, ettől nem félek. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 16. Hozzászólás ideje: Augusztus 16. 3 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Lassan érik egy újranézés nekem. Nagyon sokat várok a folytatástól. Én az évad indulása előtt tervezem újranézni. Jó lesz egyben látni. Aztán az utolsó epizód után jöhet a Rogue One, amit már szintén nem láttam egy ideje. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Augusztus 16. Hozzászólás ideje: Augusztus 16. Én tegnap benyomtam a One Way Out epizódot, mert eszembe jutott egy jelenet, amit újra akartam nézni... Hát ebből az lett, hogy az egész epizód lement libabőrös! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 16. Hozzászólás ideje: Augusztus 16. Én ha Andort akarok nézni mindig ezt a részt teszem be. Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Augusztus 16. Hozzászólás ideje: Augusztus 16. Úgy tudtam, hogy az a 10. epizód! (Epizódcímeket nem nagyon szoktam megjegyezni.) Tulajdonképpen az első évad egyetlen "hátránya" számomra, hogy a moneyshot két résszel a vége előtt van. Én majd összevárom a második évadot, aztán az utolsó rész előtt pár nappal újra nekiülök az elsőnek, és így a 24 rész nagyjából egyben fog lemenni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 31. Hozzászólás ideje: Augusztus 31. 2024. 08. 10. - 11:24, Bence1997 írta: K-2SOnak örülök. Lehet miatta belenézek a sorozatba, bár az első évaddal se végeztem. Hol hagytad abba és miért? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: November 8. Hozzászólás ideje: November 8. A D23-on Star Wars szempontból többek között ez is várja az ott lévőket: 4 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: November 8. Hozzászólás ideje: November 8. (szerkesztve) Ez a Yavin IV? Szerkesztve: November 8. - Yoda József Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: November 9. Hozzászólás ideje: November 9. (szerkesztve) Nem tudom ez mennyire biztos, de az alábbi képen az Andor 2. évadának a kezdése látható, április 22-én lenne, ami ugye közvetlenül a Celebration után lenne. Ez kb. egyezik azzal, amit sejtettem: a Daredevil (március) és az Ironheart (június) között pont van annyi hely, hogy az Andort kiadják. Este okosabbak lehetünk, ha persze közlik a premierdátumot. Szerkesztve: November 9. - Bence1997 3 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 9. Hozzászólás ideje: November 9. Ez elvileg Disney+ képernyő kép, szóval.... Természetesen nálunk erről semmi infó nincs. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: November 9. Hozzászólás ideje: November 9. (szerkesztve) Ez pedig egy lengyel fb csoportból van: Twitterről fordítva: The premiere of the second and final season of the series "ANDOR" on April 22! (Via: Disney Plus Polska | FB group) Szerkesztve: November 9. - Bence1997 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: November 9. Hozzászólás ideje: November 9. 19 hours ago, Yoda József said: Ez a Yavin IV? Gyanúsan arra hasonlít. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: November 9. Hozzászólás ideje: November 9. Sokkal jobban várom mint a Skeleton Crewt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 9. Hozzászólás ideje: November 9. Ezzel gyanítom nem vagy egyedül. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: November 9. Hozzászólás ideje: November 9. (szerkesztve) Nekem valahogy van egy olyan megérzésem, hogy a first look amit vetítenek ma D23-on, nyilvános lesz. Nem lehet véletlen, hogy a premierdátum is kikerült ma. Tudom, hogy szokatlanul korán lenne, de szerintem ennek most meg fogják nyomni a marketingjét, tekintve, hogy milyen pozitív utóélete volt a sorozatnak. Ráadásul egy jó darabig nem is lesz újabb élőszereplős sorozatévad, az Ahsoka messze van még Szerkesztve: November 9. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 9. Hozzászólás ideje: November 9. Nem leszek morcos ha jön valami. A kérdés az, hogy mikor várható? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: November 9. Hozzászólás ideje: November 9. Ma 22:30-kor veszi kezdetét az a panel a D23-on, amelyen többek között a Lucasfilm is részt vesz. A pletykák szerint ott kapni fogunk valamit. Mondjuk én first look alatt azt is eltudom képzelni, hogy egy bts videót kapunk. Premierdátumot ott is tudnak virítani a végén. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: November 9. Hozzászólás ideje: November 9. Én azt is, hogy ugyanaz lesz, mint a korábbi kamerás 5 perccel korábban, Bence1997 írta: Ma 22:30-kor veszi kezdetét az a panel a D23-on, amelyen többek között a Lucasfilm is részt vesz. A pletykák szerint ott kapni fogunk valamit. Mondjuk én first look alatt azt is eltudom képzelni, hogy egy bts videót kapunk. Premierdátumot ott is tudnak virítani a végén. *20:30-kor 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: November 9. Hozzászólás ideje: November 9. (szerkesztve) 9 perccel korábban, Yoda József írta: *20:30-kor Amikor össze-vissza keverem már az időzónákat: Szerkesztve: November 9. - Bence1997 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: November 9. Hozzászólás ideje: November 9. (szerkesztve) Elkezdődött a panel. Meglett erősítve, hogy április 22-én érkezik a sorozat 2. évada. Az infók eddig is ismerősek lehettek: 4 évet fog felölelni az évad, 3 epizódonként fog a sorozat ugrálni egyet az időben. Bemutattak egy előzetest, de exkluzív volt, csak az ott lévőknek. És igen, jól látjátok: visszatért a "A Star Wars Story" elnevezés. Szerkesztve: November 9. - Bence1997 5 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Kedd 11:22 Hozzászólás ideje: Kedd 11:22 (szerkesztve) Néhány jelenet a 2. évadból, 1:27-tól kezdődik: Szerkesztve: Kedd 14:04 - Bence1997 5 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.