Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 11:55 Hozzászólás ideje: Kedd 11:55 Szuper! Feltűnik Yavin és Wilmon Paak is. Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Kedd 13:48 Hozzászólás ideje: Kedd 13:48 https://rebo.hu/2024/11/12/itt-az-elso-rovid-kedvcsinalo-az-andor-masodik-evadahoz/ 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Kedd 15:59 Hozzászólás ideje: Kedd 15:59 Jópofa látni, hogy a Youtube-on a top hozzászólások mind csak az Andor második évadot említik. Valahogy azaz érzésem, hogy meglepően jó nézettségi adatokat fogunk látni ennél a sorozatnál. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 16:02 Hozzászólás ideje: Kedd 16:02 Szerintem is. Pedig elég lentről indult. Kíváncsi leszek a számokra. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Kedd 16:24 Hozzászólás ideje: Kedd 16:24 Azt lehet tudni, hány epizód lesz? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:20 Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:20 Jól sejtem, hogy a Skeleton Crew nem kapott (még?) Empire borítót? 8 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:39 Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:39 Gyönyörű képek! Jó látni Krennic-et. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:03 Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:03 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Gyönyörű képek! Jó látni Krennic-et. Engem meglepett hogy benne lesz. De persze amúgy logikus. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:05 Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:05 Valószínűleg az utolsó történet szálban lesz benne, ami belevezet a RO-ba. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.