Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 20. Hozzászólás ideje: 2021. Január 20. (szerkesztve) Alan azt mondta, hogy tavaly úgy állt elő a D23 -on, hogy közben nem is volt hivatalos, hogy benne lesz. Elmondta, hogy jelenleg, amit Tony kitalált történetet, abban K-2SO nem fog szerepet vállalni. Lehet később igen, de annyi bizonyos, hogy az első évadban nem látjuk a droidot. I'm going to be in the show. It's just that the story that Tony [Gilroy] is telling doesn't involve K-2SO until later on... I can't be too specific, but I can definitely say that I'm not going to be in the first season. Tehát több évadosra tervezik a sorozatot. Hát akkor ennek a sorozatnak a premier nagyon fontos lesz. Szerkesztve: 2021. Január 20. - Bence1997 2 Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Úgy hírlik, Lucas kép epizódot írt. https://insidethemagic.net/2021/02/george-lucas-star-wars-series-rwb1/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Nem tudom... Mennyire megbízható ez az oldal? Kicsit hihetetlen a számomra. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Az oldal az imdb-re hivatkozik. Viszont az imdb mint hirt nem hozta le hogy Lucas írna a sorozatba. Annyi történt, hogy az Andor sorozat imdb oldalán valaki berakta Lucast mint irót. Bár mi itt többször beszéltük, de az InsideTheMagic irkászai ezek szerint nem tudták, hogy az imdb nem hivatalos filmes oldal. A produkciók adatlapját átlagbélák írják és azoknál a sorozatoknál és filmeknél, amelyek még nincsenek bemutatva az adatlapok tele vannak találgatásokkal. Imdb-s adatlapok miatt rengeteg pletyka szállt már szárnyra. Star Wars berkekben is. Ez most egy újabb közülük. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Plusz semmiféle mérvadó lap nem vette át a hírt, így nagyon esélyes hogy kacsa. Ha valami valóságalapja lenne, már két napja tele lenne vele a külföldi, és a hazai sajtó is. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Mindjárt beírom magamat írónak vagy rendezőnek. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. 46 perccel korábban, Bence1997 írta: Mindjárt beírom magamat írónak vagy rendezőnek. Na, ne legyél hang. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 25. Hozzászólás ideje: 2021. Március 25. Újabb forgatási képek jöttek. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 25. Hozzászólás ideje: 2021. Március 25. A barnás-vöröses ruhás alakok nekem eléggé Naboo-i gárdista feelinget hordoznak, de kétlem, hogy ők lennének. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 25. Hozzászólás ideje: 2021. Március 25. Az a baj, hogy nehéz kivenni sok részletet, ránagyítva elpixelesedik. De szerintem nem naboo-i gárdisták lesznek, nekem nem tűnik naboo-inak a környezet, hiányzik belőle az az elegancia. Inkább egy Külső gyűrűi bolygónak nézem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 25. Hozzászólás ideje: 2021. Március 25. Igen, a bolygó tuti nem a Naboo. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 25. Hozzászólás ideje: 2021. Március 25. Lehet hogy a bolygó Yaboo lesz? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 26. Hozzászólás ideje: 2021. Március 26. A Yaboo egy afgán póniló. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 26. Hozzászólás ideje: 2021. Március 26. 8 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Lehet hogy a bolygó Yaboo lesz? Vagy Yahoo? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. A munka még tart, s jönnek a képek. 1 1 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Na ez nem épp kispályás helyszínnek tűnik. A fehér ruhások ISB ügynökök nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Krennic is benne lesz akkor? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Nem emlékszem hogy a castingban benne lett volna Mendelshon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Hozzászólás ideje: 2021. Április 11. Attól még feltűnhet egy részben. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. 16 órával ezelőtt, Iqvi írta: Nem emlékszem hogy a castingban benne lett volna Mendelshon. 16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Attól még feltűnhet egy részben. Krennicet én maximum egy cameo szerepben tudom elképzelni. Lehet, hogy már felvettek vele 1-2 jelenetet, ugyanis ebben a hónapban kezdődik a Secret Invasion c. Marvel sorozat forgatása, amelyben ugye főszerepet játszik. Amúgy érdekes egy helyszín, látszólag teljesen másfajta felépítéssel dolgoznak, mint a Mandin vagy a Boba Fetten. Itt a modern filmes eszközökkel készítik a részeket, ellenben a Mandi/BF kettősnél a Volume kerül előtérbe. Mivel november végén kezdtek neki, már 4-4,5 hónapja forgatnak, amely nem kis teljesítmény. Szerintem már kb. az évad felén túllehetnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Mikor kerül adásba? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. Hozzászólás ideje: 2021. Április 12. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mikor kerül adásba? Ez egy jó kérdés. Egyelőre annyi biztos, hogy jövőre jön. Én mondok egy májusi premiert. A jövő évi Celebrationig szerintem lefog menni a 12 rész. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Újabb képek. Coryton Refinery Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Vajon felrobbantják? 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Szerintem igen. Amúgy Essex-ben forgatnak, ott van egy elhagyatott gyári létesítmény, a képekből ítélve nekem még az is megfordult a fejemben, hogy visszatérünk a Koréliára. Elvileg akik készítették a képeket, hasonló siklót láttak, mint a Soloban. 2 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. Hozzászólás ideje: 2021. Április 21. (szerkesztve) 11 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Elvileg akik készítették a képeket, hasonló siklót láttak, mint a Soloban. Itt van róla kép. https://www.instagram.com/p/CN7qMJEMP_s/?utm_source=ig_web_button_share_sheet Szerkesztve: 2021. Április 22. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 22. Hozzászólás ideje: 2021. Április 22. Ez melyik Solos hajóra hasonlít? Így első látásra nekem nem ismerős. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Április 22. Hozzászólás ideje: 2021. Április 22. (szerkesztve) 14 órával ezelőtt, Bence1997 írta: a képekből ítélve nekem még az is megfordult a fejemben, hogy visszatérünk a Koréliára. Elvileg akik készítették a képeket, hasonló siklót láttak, mint a Soloban. Szerintem abból, hogy láttak egy hasonló siklót, még nem következik az, hogy a helyszín is ugyanaz. Rengeteg olyan sikló van, ami több bolygón is előfordult, és nem csak hasonlóak, hanem ugyanaz a típus. Hogy mást ne mondjak, Owenék V-35-ösét elég sűrűn láthattuk a Lothalon, de naboo-i Flash speedert is láthattunk már az Atollonon is. 14 órával ezelőtt, Adrián írta: Itt van róla kép. https://www.instagram.com/p/CN7qMJEMP_s/?utm_source=ig_web_button_share_sheet Hát ez a hajó nagyvonalakban hasonlít egy C-ROC Gozanti orrára, de tényleg csak nagyvonalakban. Ezekből lehetett látni néhányat az égen jönni-menni a filmben. De szerintem ezen a képen nem C-ROC van, mert az közleről így néz ki: Viszont a jobb oldalon, az a fehér henger egyértelműen egy Y-szárnyú hajtóműve. Az ismeretlen hajó(?) vörös festése meg azt sugallja, hogy valami köztársasági/lázadó cucc lehet. SZERK.: Amúgy talán erre a hajóra jobban hasonlít, az E-50 Landseerre. https://starwars.fandom.com/wiki/E-50_Landseer Nem biztos, hogy ez az, de ezt speciel használta a Lázadás, és szerencsére manapság már nem áll távol a filmektl és sorozatoktól, hogy átvegyenek dolgokat játékokból. Szerkesztve: 2021. Április 22. - Dzséjt Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Hozzászólás ideje: 2021. Április 30. Újabb képek. 2 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 1. Hozzászólás ideje: 2021. Május 1. Az Adrián által betett képek mellett van egy videó is. Érdekes helynek néz ki. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.