Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: 26 -an elvesztették az életüket Én úgy voltam vele hogy egyértelmű hogy akik nem tértek vissza azok elpatkoltak. 1
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Éppen most , Rog írta: Én úgy voltam vele hogy egyértelmű hogy akik nem tértek vissza azok elpatkoltak. Nálad az volt a baj, hogy 30-at írtál, de az volt a kérdés, hogy hányan mentek vele.
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. (szerkesztve) Gratulálok, Donát! Szerkesztve: 2019. November 9. - Adrián
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. 1 perccel korábban, Rog írta: Én úgy voltam vele hogy egyértelmű hogy akik nem tértek vissza azok elpatkoltak. Ez is egy szempont.
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Donát begyújtotta a rakétáit - honnan ismerős ez valahonnan? - és egy újabb pontot szerzett. Valóban, az Executrix 1600 méter hosszú volt. Az első maga az Invisible Hand volt, Grievous papa legnagyszerűbb találmánya. A C opció maga az Első Rend csillagrombolója és ugyanakkor Kylo Ren Finalizer hajójának hossza volt. A D meg az Executor... azt hittem, ezzel beetetlek benneteket, na mégsem. A kövi témakör, az egyik személyes kedvencem: Opening Crawl! 1
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. 3 perccel korábban, Donát írta: az volt a kérdés, hogy hányan mentek vele. Az jó hamar kiesett.
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Na görgessük le azt a bizonyos nyitószöveget. A 4. rész nyitószövegében hányszor hangzik el a "Rebel" és hányszor az "Empire" szó?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Rebel 2 Empire 1
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Kétszer a Rebel, egyszer az Empire.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Rebel - 2 Empire - 3 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Enyje no, Sky visszatért a játékba. Így van, alább olvasható a nyitószöveg. It is a period of civil war. Rebel spaceships, striking from a hidden base, have won their first victory against the evil Galactic Empire. During the battle, Rebel spies managed to steal secret plans to the Empire's ultimate weapon, the DEATH STAR, an armored space station with enough power to destroy an entire planet. Pursued by the Empire's sinister agents, Princess Leia races home aboard her starship, custodian of the stolen plans that can save her people and restore freedom to the galaxy... 1
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Toljad a kövit mert mennem kell tusolni. 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Na egy újabb utánanézős kérdés következik, tippre szerintem az utolsó, bár kitudja. Melyik karaktert nevezte el névileg George Lucas a fiáról?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Jett Lkassa
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. A keresztneve konkrétan szerepel a karakter nevében.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Jett Lukassa
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Jett Lukassa Tényleg van ilyen? Donát szerencsével, de nyeri ezt a kört, így már 3 pontja van. Ha sikerül megnyernie a maradék 3-at is, akkor egálban lesz Sky kollégával.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 9. (szerkesztve) 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Tényleg van ilyen? Van. Egy padawan amit a fia is játszik el. Akkor lövik le amikor Bail leszáll a Jedi templomhoz a füst miatt. Szerkesztve: 2019. November 9. - Ody Mandrell 1
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Van. Egy padawan amit a fia is játszik el. Akkor lövik le amikor Bail leszáll a Jedi templomhoz a füst miatt. Én is meg voltam győződve róla, hogy rá gondolt Bence. 2
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Van. Egy padawan amit a fia is játszik el. Most néztem utána és tényleg... Na a kvízmester is újat tanul. Én Dextert találtam a neten, hiszen a nevében benne van hogy Jettster. Akkor így viszont Wilde is kap egy pontot, most nézem, hogy ő írta le először Zett Lukassa nevét.
Ajánlott hozzászólás