Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. 46 perccel korábban, Iqvi írta: Dr ha kizárjuk akkor mi lesz a sorsa? Istenné nyilvánítjuk, vagy a legjobb főszereplő önként átadja neki a címet? Mindjárt Istenné avatunk téged e, hamár Istenmezején laksz. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A legjobb karaktert és a legjobb mellékszereplő kategória szinte ugyanaz is lehetne. A legjobb mellékszereplő is lehet legjobb karakter és fordítva. Kivettem azt a négyet. Most már jó? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Mindjárt Istenné avatunk téged e, hamár Istenmezején laksz. No thanks, ateista vagyok, kicsit önellentmondás lenne ha istenként tagadnám saját magam létezését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. 53 perccel korábban, Iqvi írta: Istenné nyilvánítjuk Mi az, hogy nyilvánítjuk? Hát már az, ő a Cukiság Istene, a főszereplő meg nem átadja neki a díjat, hanem neki nyeri a díjat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. 34 perccel korábban, Bence1997 írta: Kivettem azt a négyet. Most már jó? DE mi különbözteti meg a két kategóriát egymástól? Milyen kritériumok alapján lehet az egyikbe illetve a másikba bekerülni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. 19 perccel korábban, Ody Mandrell írta: DE mi különbözteti meg a két kategóriát egymástól? Milyen kritériumok alapján lehet az egyikbe illetve a másikba bekerülni? A legjobb karakterek közé került a két főszereplő és a 4 darab főbb mellékszereplő, akiknek fontos szerep jutott az évadban. A többiek meg feltűntek 1-2 rész erejéig, így mentek a mellékszereplők közé. Remélem így már világos. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. 46 perccel korábban, Bence1997 írta: A legjobb karakterek közé került a két főszereplő és a 4 darab főbb mellékszereplő, akiknek fontos szerep jutott az évadban. A többiek meg feltűntek 1-2 rész erejéig, így mentek a mellékszereplők közé. Remélem így már világos. Hát, megnéztem, és most ugyanott vagyunk, mintha a főbb mellékszereplőket betettük volna főszereplőnek. Egy fontosabb mellékszereplőnek nincs esélye a két főszereplővel szemben nyerni a legjobb szereplő kategóriában, a mellékszereplők között pedig nem jelölt, szóval ott sincs esélye nyerni. Nekem nem a főszereplő kifejezéssel volt bajom, hanem a szavazatszerzési esélyekkel. 1 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Kivettem azt a négyet. Most már jó? Ha ez azt jelenti, hogy kivetted a négy fontosabb mellékszereplőt a mellékszereplők listájából, akkor inkább tedd vissza. Szerintem úgy lenne igazságos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. 27 perccel korábban, Pildi írta: Ha ez azt jelenti, hogy kivetted a négy fontosabb mellékszereplőt a mellékszereplők listájából, akkor inkább tedd vissza. Szerintem úgy lenne igazságos. Megcsináltam. Remélem mostmár minden stimmel. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. 11 órával ezelőtt, Bence1997 írta: A legjobb karakterek közé került a két főszereplő és a 4 darab főbb mellékszereplő, akiknek fontos szerep jutott az évadban. A többiek meg feltűntek 1-2 rész erejéig, így mentek a mellékszereplők közé. Remélem így már világos. Igen, csak amit Pildi is írt, gyakorlatilag az történt, hogy átneveztük a főszereplő kategóriát másnak. Egyébként el kell fogadni, hogy a főszereplőként nincs esélye. Most csak azért áttenni valakit egy másik kategóriába, hogy legyen esély nem éppen üdvözítő, amennyiben nem ott a helye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Egyébként el kell fogadni, hogy a főszereplőként nincs esélye. Most csak azért áttenni valakit egy másik kategóriába, hogy legyen esély nem éppen üdvözítő, amennyiben nem ott a helye. Legjobb karakternek nevezni a kategóriát pont ebben segítene. Ott van a helye Caranak is pl. Most oké nem fogja megnyerni, ezt írtam is, de legalább nem 2 szereplős lenne a dolog. Ez egy kozmetikai dolog lenne, hogy jobban nézzen ki a verseny. A mellékszereplő kategóriában meg esélye is megmaradna. Mert amúgy ennek az alternatívája az lenne, hogy csak egy Legjobb karakter kategóriát csináluk amibe bekerülnek a fontosabb szereplők és hagyjuk a mellékszereplő főszereplő bontást. De az meg Pildinek nem tetszett mondván, hogy akkor szegény Cara nem lesz esélyes sehol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Ja vagy akkor egyszerre kettő kategóriában indulna. Ez így már jobb és meg is értettem a koncepciót (nem azt mondom, nem ment gyorsan ). 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Ha csak nekem van problémám ezzel, akkor hagyjátok nyugodtan figyelmen kívül, annyira nem létkérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Majd Bence eldönti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Még feldobok egy alternatívát: Legjobb sidekick kategória a Legjobb főszereplő kategória mellé. Ebből kizárhatnánk Mandót és BY-t, de Cara, Greef, IG-11 és Kuiil (és még két figura, mondjuk Toro Calican és Ran emberei közül valaki) is kapna egy olyan kategóriában esélyt, amiben jobb helyük van, mint a mellékszereplők között, és a Legjobb főszereplőbe is betehetnénk őket, hogy az se nézzen ki hülén két szereplővel. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Hmm... nem is rossz ötlet. Akkor legyen az, hogy egy legjobb karakter, ahol a következők lesznek: Mandalori, BY, Cara, Greef, Kuiil, IG-11. Lesz egy legjobb sidekick kategória a következőkkel: Cara, Greef, Kuiil, IG-11 és két további jelölt. A mellékszereplőknél meg vegyem ki őket és a többiek versengjenek a bekerülésért? Legyen így? 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. 7 perccel korábban, Bence1997 írta: Hmm... nem is rossz ötlet. Akkor legyen az, hogy egy legjobb karakter, ahol a következők lesznek: Mandalori, BY, Cara, Greef, Kuiil, IG-11. Lesz egy legjobb sidekick kategória a következőkkel: Cara, Greef, Kuiil, IG-11 és két további jelölt. A mellékszereplőknél meg vegyem ki őket és a többiek versengjenek a bekerülésért? Legyen így? Nekem tetszik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. 11 perccel korábban, Bence1997 írta: Hmm... nem is rossz ötlet. Akkor legyen az, hogy egy legjobb karakter, ahol a következők lesznek: Mandalori, BY, Cara, Greef, Kuiil, IG-11. Lesz egy legjobb sidekick kategória a következőkkel: Cara, Greef, Kuiil, IG-11 és két további jelölt. A mellékszereplőknél meg vegyem ki őket és a többiek versengjenek a bekerülésért? Legyen így? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megcsináltam. Mostmár szerintem minden stimmel. Ha nem, akkor még javíthatok néhány helyen, de szerintem lehet már jelölni. Mindenhol 6 kell legyen, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Szerintem legyen egy "Greef" kategória is, ott tuti nyer. Röhejes már ez sok mellékpálya. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Most mi a probléma? Felvetettek egy jó ötletet, amivel (személyes véleményem szerint) mindenki jól jár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. (szerkesztve) 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem legyen egy "Greef" kategória is, ott tuti nyer. Röhejes már ez sok mellékpálya. Hát, ha neked egy új kategória sok... Szerkesztve: 2020. Április 25. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. (szerkesztve) Amint már mondtam, egyedül miattam nem kell új kategória, ha ez ekkora probléma. Szerkesztve: 2020. Április 25. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. A legjobb sidekick és a legjobb mellékszereplő szinte ugyanaz. Erre akartam célozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 25. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: A legjobb sidekick és a legjobb mellékszereplő szinte ugyanaz. Erre akartam célozni. Akkor mondjuk kezdhetted volna ezzel, és akkor egyből ezt válaszolom: a mellékszereplők kategóriába bepakolhatunk olyan neveket, mint Omera, a Kliens, Peli Motto, Pershing doktor, Ranzar Malk, Gideon moff, Paz Vizsla vagy a Páncélkovács, akik nem sidekickek, csak mellékszereplők, egy részben tűntek fel, ott sem kiemelt szerepben, és akiknek több esélyük lenne így, egymással szemben, mint olyan szereplőkkel, akik 2-3-4 epizódban is kiemelt szerepet kaptak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Így már tetszetősebb. Nem is rugózok ezen tovább, jó lesz így. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 26. Igazából ez így egy 3 szintű hierarchia. Nekem bejövős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 4. (szerkesztve) Jövök akkor egy jelöltlistával. Ahol 6 már megvan, ott nem állítok jelöltet. Legjobb epizód Spoiler 1×01 The Mandalorian 1×02 The Child 1×03 The Sin 1×06 The Prisoner 1×07 The Reckoning 1×08 Redemption Legjobb sidekick Spoiler Cara Dume Kuiil Greef Karga IG-11 Mayfeld Burg Legjobb mellékszereplő Spoiler The Armorer The Client Gideon Burg Trapper Wolf Omera Legjobb negatív karakter Spoiler Gideon Mayfeld Burg The Client Xi'an Toro Calican Legjobb szörny Spoiler Blurrg Ravinak Mudhorn Loth-cat Kowakian monkey-lizard Dewback Legjobb droid Spoiler IG-11 New Republic security droid (type 1) New Republic security droid (type 2) B2 szuper harci droid Q9-O R2 series astromech droid (monster droid) Legjobb zene - kb. a legjobb epizódok lekopizása történt meg. Spoiler 1×01 The Mandalorian 1×02 The Child 1×03 The Sin 1×06 The Prisoner 1×07 The Reckoning 1×08 Redemption Legjobb összecsapás Spoiler Mandalorian & IG-11 vs. niktó rablók az Aravana-7 bolygón (1×01) Mandalorian vs. Jawas (1×02) Mandalorian vs. Mudhorn (1×02) Mandalorian & The Tribe vs. Fejvadász Céh emberei (1×03) Mandalorian vs. New Republic droidok (1×06) The Armorer vs. rohamosztagosok (1×08) Szerkesztve: 2020. Szeptember 3. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 3. Lassan meg is csináljuk a szavazólapot, aztán elkezdődik a szavazás. @Dzséjt és @Bomarr tudtok segíteni a korábbi szavazási felület létrehozásában? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 3. Elvileg nincs akadálya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 3. Remek! Már csak egy lista kellene. Amit @Bence1997 írt azok csak az ő jelöltjei vagy a végleges lista? Úgy látom a sidekick kategórián kell még dolgozni mert oda csak kettőt írt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.