Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 16. Sziasztok! Jelentem, a mai nap megkaptam Dzséjttől az eredményeket. Holnap este nyolckor pedig mindenkit várok szeretettel! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. @Dzséjt szerintem érdemes lenne majd a facebook-on is meghirdetni ezt az esti időpontot. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. (szerkesztve) Este lehet, hogy kések egy kicsit, de igyekszem beesni valamikor. Szóval ha nem lennék itt pontban nyolckor, nem kell megvárni. Szerkesztve: 2020. Október 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Még nem 100%, hogy este tudok jönni. Persze utólag visszaolvasva sem rossz az eredményhirdetés, de nyilván élőben az igazi. Meglátjuk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. (szerkesztve) Hölgyeim és uraim, 20 perc múlva (számítsatok egy pár perces csúszásra) kezdetét veszi a The Mandalorian első évadjának díjátadója. Kedvcsinálónak íme alább újra megtekinthetitek a fő előzetest. Szerkesztve: 2020. Október 17. - Bence1997 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. A gálaest hivatalos szponzora a Fejvadász Céh! "Mi elfogjuk önnek élve vagy halva!" Nem fizetett hirdetést olvastak 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Pár perc és kezdünk. Addig is mindenkit arra kérek, hogy dőljön hátra, vegye kezébe az italát, amelyet szolgálóink nyújtanak önöknek (Ardees, ismertebb nevén Jawa Juice, nagyon finom ) és hallgassák meg a sorozat főcímdalát. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. (szerkesztve) Akkor kezdjük is a díjátadót! Köszöntök mindenkit a mai napon, ahol végre kiderülnek, hogy kik vihetik haza a díjaikat. 13 kategória lesz, úgyhogy nem fecsérlem tovább a szót, kezdjük hát az első kategóriával, a legjobb űrjárművekével. A jelöltek: - Razor Crest - Külvilági TIE-vadász - T-65B X-szárnyú - Köztársasági rabszállító hajó - TUG-b13 - Riot Mar vadászgépe Szerkesztve: 2020. Október 17. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Nagy meglepetésre nem számítok. Razor Crest vagy Razor Crest? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. És a Legjobb Űrjármű kategória győztese nem más, mint a... RAZOR CREST (24) Ez szerintem nem volt kérdés. A többi jelöltnek esélye sem volt, a Razor Crest a szavazatok 70% -át beseperte. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Én, a Tie-ra szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. (szerkesztve) 4 perccel korábban, Bence1997 írta: És a Legjobb Űrjármű kategória győztese nem más, mint a... RAZOR CREST (24) Ez szerintem nem volt kérdés. A többi jelöltnek esélye sem volt, a Razor Crest a szavazatok 70% -át beseperte. Szerkesztve: 2020. Október 17. - NorbiLordi 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. (szerkesztve) 4 perccel korábban, Adrián írta: Én, a Tie-ra szavaztam. Az elején amúgy a Razor Crest és a TIE szárny-szárny mellett haladtak, de aztán Mando belerúgott a gázkarba. Szerkesztve: 2020. Október 17. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 3 perccel korábban, Pildi írta: Nagy meglepetésre nem számítok. Razor Crest vagy Razor Crest? Én rá is szavaztam. Bejön a gépezet, de nagyon. Jöhet a következő kategória? Várjunk, én vagyok a házigazda, hát persze hogy jöhet. Na akkor (maradván a gépeknél) lássuk a Legjobb felszíni járművek kategóriáját. A jelöltek: - AT-ST - Jawa homokjáró - 74-Z robogó - Ember vezette terepsikló - K79-S80 csapatszállító - Zephyr-J robogó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. A kategória győztese: Jawa homokjáró (12) A jawa rúgja meg, hát megszerezték a díjat! A homokjáró szépen bezsebelte a megérdemelt díját, szoros volt, de az AT-ST ellen sikeresen győzedelmeskedett. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: A kategória győztese: Jawa homokjáró (12) A jawa rúgja meg, hát megszerezték a díjat! A homokjáró szépen bezsebelte a megérdemelt díját, szoros volt, de az AT-ST ellen sikeresen győzedelmeskedett. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Maradván kicsit a gépek világánál, érkezzen a Legjobb droid kategória. A jelöltek: - IG-11 - B2 szuper harci droid - DUM szériás szervíz droid - R2 szériás óriás droid - 1 es típusú biztonsági droid - Q9-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Éppen most , Bence1997 írta: R2 szériás óriás droid Rászavaztam 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Kissé késve (és csak fél szemmel telefonról), de én is itt vagyok. Mondjuk eddig egy díjat sem nyertek az én jelöltjeim, de hátha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. A Legjobb droid kategória díját nem más kapja, mint az utánozhatatlan... IG-11 (28) A szavazatok több, mint 80% -át megszerezve, IG-11 nem kegyelmezett ellenfeleinek. Az önmegsemmisítő funkcióját rajtuk mutatta be, ezzel megszerezvén a hőn áhított díját. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. (szerkesztve) 5 perccel korábban, Bence1997 írta: A Legjobb droid kategória díját nem más kapja, mint az utánozhatatlan... IG-11 (28) A szavazatok több, mint 80% -át megszerezve, IG-11 nem kegyelmezett ellenfeleinek. Az önmegsemmisítő funkcióját rajtuk mutatta be, ezzel megszerezvén a hőn áhított díját. Szerkesztve: 2020. Október 17. - NorbiLordi 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. (szerkesztve) A mechanikai világ után térjünk át egy kicsit természetibb oldalra, következő kategóriánk színes helyszínekkel van tele. Nem nehéz kitalálni tehát, hogy most a Legjobb helyszín kategória következik. A jelöltek: - Maldo Kreis - Nevarro - Arvala-7 - Sorgan - Tatooine - Ranzar Malk űrállomása Szerkesztve: 2020. Október 17. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Sok jó helyszín volt az évadban, nagyon jól illettek ehez a space-western hangulathoz, de tetszett, hogy voltak színesebb világok is. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. És a győztes: Nevarro (10) Szoros volt a küzdelem, de a Nevarro bolygónak sikerült győznie a jelöltek közül. Mondhatjuk, hogy ez a bolygó olyan a Mandonak, mint Ezrának Lothal, vagy a Skywalker családnak a Tatooine. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: És a győztes: Nevarro (10) Szoros volt a küzdelem, de a Nevarro bolygónak sikerült győznie a jelöltek közül. Mondhatjuk, hogy ez a bolygó olyan a Mandonak, mint Ezrának Lothal, vagy a Skywalker családnak a Tatooine. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Szoros volt a küzdelem, Melyik lett a második? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Mondhatjuk, hogy ez a bolygó olyan a Mandonak, mint Ezrának Lothal, vagy a Skywalker családnak a Tatooine. Vagy Jar-Jar-nak a Naboo... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Éppen most , Adrián írta: Melyik lett a második? (Nevarro győzelmének szól) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Éppen most , Adrián írta: Melyik lett a második? Arvala-7 a maga 9 szavazatával. A Sorgan volt még előkelő helyen 7 szavazattal. Csak tudnám, hogy ki volt az a jóember, aki az űrállomásra szavazott. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.