Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Yusuf, Yuri, Yash, Yosef, Yonatan, Yani, Yeri, stb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Itt pöppet meglepődtem az eredményen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Egyértelműen Gőgös gúnár Gideon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 2 perccel korábban, NorbiLordi írta: Azt már a Skywalkerek lefoglalták Bárkiből lehet Skywalker! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 1 perccel korábban, Wilde írta: Bárkiből lehet Skywalker! Az is igaz, ha Palpatine lehet Skywalker akkor bármi megtörténhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. A Legjobb mellékszereplő győztese, nagyon meglepő módon... The Armorer/Fegyverkovács (15) Erre ki számított? Mert én nem, az biztos. Gratulálunk Armorer, győzelmed fennmarad az utókornak is. 2 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 5 perccel korábban, Bence1997 írta: A sorozat mellékszereplői egytől-egyig egyéniségek, viszont jelöltjeink közül mindössze csak egyvalakinek sikerült bezsebelnie a neki járó Legjobb mellékszereplő díját. Kié lett végül a megtiszteltetés? - Gideon moff - A Kliens - Pershing doktor - A fegyverkovács (Armorer) - Paz Vizla - Fennec Shand A fegyverkovács Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: Yusuf, Yuri, Yash, Yosef, Yonatan, Yani, Yeri, stb. Yoda Jr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: A Legjobb mellékszereplő győztese, nagyon meglepő módon... The Armorer/Fegyverkovács (15) Erre ki számított? Mert én nem, az biztos. Gratulálunk Armorer, győzelmed fennmarad az utókornak is. Nice 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Most nézem, hogy én is a kovácsra szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Hoppá... Armorer.. Vajh visszatér? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: A Legjobb mellékszereplő győztese, nagyon meglepő módon... The Armorer/Fegyverkovács (15) Erre ki számított? Mert én nem, az biztos. Gratulálunk Armorer, győzelmed fennmarad az utókornak is. Én se nagyon. És ő sem. Tudom, sisak nélkül olyan máshogy néz ki, de ő az. A gála kedvéért kicsit másképp fésülte a haját. 1 1 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Én rá szavaztam, ő jelentette a kapcsolatot a mandalorei lore-hoz (úgy is mondhatnám, hogy a mandaLORE-hoz), és ahogy elintézte a rohamosztagosokat az is nagyon emlékezetes volt. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Éppen most , Dzséjt írta: Én se nagyon. És ő sem. Tudom, sisak nélkül olyan máshogy néz ki, de ő az. A gála kedvéért kicsit másképp fésülte a haját. Szép, a Tie. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Éppen most , Wilde írta: (úgy is mondhatnám, hogy a mandaLORE-hoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Én se nagyon. És ő sem. Tudom, sisak nélkül olyan máshogy néz ki, de ő az. A gála kedvéért kicsit másképp fésülte a haját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. ".. Az embernőstény olyan undorító!.." 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 1 perccel korábban, Wilde írta: Én rá szavaztam, ő jelentette a kapcsolatot a mandalorei lore-hoz (úgy is mondhatnám, hogy a mandaLORE-hoz), Én egy külön díjat megítélek neked ezért, szerintem másnak se lesz ellenvetése 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Mielőtt még a fontosabb kategóriákra térnénk rá, jöjjön a Legjobb sidekick kategória. Itt van mindenki, aki segített főhősünknek... bizonyos szemszögből nézve. A jelöltek: - Cara Dume - Greef Karga - IG-11 - Kuiil - Mayfeld - Toro Calican 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. IG-11 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Asszem IG-t várom. Megint meglepődöm? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 3 perccel korábban, NorbiLordi írta: Én egy külön díjat megítélek neked ezért, szerintem másnak se lesz ellenvetése Köszönöm, mai szóvicc bűnözésemet letudtam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: Mielőtt még a fontosabb kategóriákra térnénk rá, jöjjön a Legjobb sidekick kategória. Itt van mindenki, aki segített főhősünknek... bizonyos szemszögből nézve. A jelöltek: - Cara Dume - Greef Karga - IG-11 - Kuiil - Mayfeld - Toro Calican Nekem ő Kuiil Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Éppen most , Pildi írta: Nekem ő Kuiil Nem kötnék bele. Nagyon jó karakter! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. (szerkesztve) A Legjobb sidekick kategória nyertese az Arvala-7 -ről utazott ide hozzánk, mielőtt még a Nevarro -ra készül utazni Mandoval valamilyen Greef miatt. Kiről van szó? A győztesünk neve Kuiil (14) IG-11 megszorongatta az ugnaughtot, de végül sikerült győznie a droid felett. Gratulálunk Kuiil! Szerkesztve: 2020. Október 17. - Bence1997 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Éppen most , Bence1997 írta: A Legjobb sidekick kategória nyertese az Arvala-7 -ről utazott ide hozzánk, mielőtt még a Nevarro -ra készül utazni Mandoval valamilyen Greef miatt. Kiről van szó? A győztesünk neve Kuiil (14) IG-11 megszorongatta a sullustit, de végül sikerült győznie a droid felett. Gratulálunk Kuiil! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. I have spoken! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Éppen most , Bence1997 írta: sullustit Ugnaut pontosan. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Bár a sorozat egyetlen túlzásba is az övé. Azt a hajót in és out universe se rakta volna össze senki ennyi idő alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 17. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: IG-11 megszorongatta a sullustit, de végül sikerült győznie a droid felett. Gratulálunk Kuiil! Kérem-kérem, konferanszié, pontosságot. A győztesünk egy ugnaught. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.