lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Ebben a topikban hyperspace, vagy egyéb SW anyagok adása-vétele folyna. Kinek mi kell, akár nem HS-es, csak simán olyan amit régen keres, itt lehet csereberélni. De közvetlen linket csak privát üzenetként küldjünk egymásnak!! :!: Így senki nem kerülhet bajba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Ha valaki tud privátba linket küldeni az új making of-hoz (azt amelyik Sidioussal foglalkozik) azt nagyon megköszönném! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Nekem a 18-as Making of kellene. A Palpatine-os. Knollvisionokból 43 utániakat. A 43-as az utolsó ami megvan. Tud valaki segíteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. utálom a HSt és egyben imádom. Mi a francért nem tudnak úgy infót kiadni hogy ne kelljen pénzt fizetni érte. Nem kapnak elég pénzt anélkül is? Bazze, mind1. Ha már lehet kérni, vagyis reménykedni akkor én is a 18as Making kéne és az a Shaak Ti-s nemtudommi, amiből kiderül hogy hogy hal meg(azt hiszem) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Én sem szeretem a HS-t azért mert fizetős. Én úgy gondolom, hogy eleget tejelek a SW-ért, mozi, figura, miden vele kapcsolatban megjelenő újság, DVD. Mindenem eredet. Belefér, hogy valami illegális is legyen köztük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Az esetleges Making of 18 engem is érdekelne. A HS-ről meg az a véleményem, hogy csúnya megfejése a rajongóknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Ki fog itt HS anyagot szerezni, ha senki nincs előfizetve Más érdekes videója nincs valakinek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 22. Ki fog itt HS anyagot szerezni, ha senki nincs előfizetve Más érdekes videója nincs valakinek? Nekem volna, csak a 3k-s netemmel halott dolog bármit is feltölteni Amúgy nem nagy ujdonságok, lehet megvannak másnak is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Maatkara Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Hi all! Először is azanyja Simon Z.! Azt csiripelték a maradarak, hogy te fogod elkövetni a bannert, amennyiben ez az, hát le a kalappal. Szuper lett! Gratula! Ez nem hyperspace-es dolog, hanem a screenthemes hátterek, a moderátorok remélem nem lesznek rám mérgesek, hogy beszúrom ide: http://www.megaupload.com/?d=19TQBL6P Különösen ajánlom Kudar figyelmébe. 8) Nekem nagyon lassan jön le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Különösen ajánlom Kudar figyelmébe.Nekem nagyon lassan jön le. 8) Igen én is megtaláltam már reggel a MFon, és én is csak azért nem linkeltem be, mert rohadt lassan jött, ki is léptem, de ha lesz időm, letöltöm. Gondolom azért 64Mb, mert az összes rész képeit tartalmazza. Viszont feljebb volt egy link az AOTCos képekhez, az viszont gyorsan jön. Ja, és dehogy baj h belinkelted. :!: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Maatkara Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Sziasztok! Amit korábban belinkeltem az sajnos csak az eddig már publikussá vált screenthemes háttereket tartalmazza egyetlen zip fájlban. Úgyhogy aki azokat már korábban leszedte, azt már ne fáradjon vele. Pedig abban reménykedtem, hogy esetleg a többi képet tették fel, a Klónokból meg a Klasszikusokból. 8) Azért bízom benne, hogy kijönnek még azok is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 23. Viszont azt hiszem hogy péntekenként jön új háttérképcsomag a SW.com-ra és múlt héten már csütörtök este feltették, szóval lehet rá számítani. 8) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Maatkara Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Sziasztok! Bfett feltette egy torrentre az összes screenthemes kollekciót, nem linkelem be, nézzétek meg az mf-et, Jamesjin topicja. Remélem sokan leszeditek, mert én sajnos torrentet nem használhatok. :x Aztán aki meg tudja osztani velem valahogy, az legyenszives küldjön mailt ide: maatkara@citromail.hu Köcy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Maatkara Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 25. Mázlimra most már van yousendites link is, és ráadásul én is netközelben vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 26. Az alábbi oldalon rengeteg wallpapert találhattok belinkelve. http://boards.theforce.net/Revenge_of_the_...8095/p121/?3005 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Szükségem lenne a Clone Wars epizódjaira a 21. résztől kezdve. Valaki tudna segíteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Szükségem lenne a Clone Wars epizódjaira a 21. résztől kezdve. Valaki tudna segíteni? Nekem megvan feliratosan. El tudom küldeni Cd-n, ha gondolod. Remélem nem tűnik el a posta útvesztőiben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Köszi, nagyon örülnék neki! Küldök mailt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Ha valakinek van Hyperspace előfizetése és hajlandó segíteni, akkor én a “Droids and the Force” című a 81-es Insiderben és HyperSpace insider online supplement részlegében elérhető cikket keresem. Abel G. Pena írta, és már régóta szeretném elolvasni. ( Eredetileg a Whillek Krónikája részeként jelent volna meg, de aztán az LFL meggondolta magát .) Ha valaki elküldené nagyon megköszönném. :63: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Nekem legjobban az új making of kellene.A Palpis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Az nekem is kellene. Hátha, ha Tiburt szugeráljuk, akkor felrakja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Nekem legjobban az új making of kellene.A Palpis. Csatlakozom. Az nekem is kellene... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Schmutte Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Az nekem is kéne. plííííz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Király...Most hogy van az sw.com-ona free trial, mindenki tud HSezni. Meddig tart ez az akció?Mert ha örökké, akkor talán IP cím változtatással lehet mindig regisztrálni hetente. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Van most valami érdekes? Mintha azt a jelenetet láttam volna a HS reklámban, amikor Obi az üzemanyagban úszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Meddig tart ez az akció? Hét napig tart. Mint minden csoda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Megjelenik Cine Manga kiadásban az első három rész. http://starwars.com/episode-iii/release/pu...ws20050825.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Meddig tart ez az akció? Hét napig tart. Mint minden csoda. Úgyértem hogy meddig lehet regisztrálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Úgyértem hogy meddig lehet regisztrálni. Minél előbb, annál jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. No belenéztem a Hyperspace-be... óriási! Tele van érdekesebbnél érdekesebb infókkal, kulisszatitkokkal, fotókkal, miegyébbel. Fantasztikus! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.