Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Ezek szerint, a Köztársaság Fénykora nem túl népszerű az olvasók körében. Pedig a Top 20 Szukits eladásban nem egy KF szerepel.

Kár, mert a 2. fázis képregényei engem is érdekelnének. Helyette adjanak ki újra még pár tucat Legendák kötetet, amikből már léteznek korábbi kiadások. Da a 333. Vader képregényre is tuti nagyobb a kereslet...

Igen, vannak sajnálatos tendenciák. Ezekhez alkalmazkodni kell a túlélés érdekében.

23 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Akkor nem is lesz 2. fázis képregény magyarul, ez kijelenthető?

Biztosra nem jelenthető ki. Viszont az ellenkezőjét sem lehet megígérni.

Az biztos,, hogy a kereslet-kínálat erősen befolyásolja mi jöjjön előbb, mi később, miből jöjjön több, miből kevesebb.

Hozzászólás ideje:

Jó, csak azért nem lenne rossz az előjegyeztetést megpróbálni. Akkor tudná csak igazán biztosra a keresleti adatokat a szukits nem? 

Hozzászólás ideje:
25 perccel korábban, Iqvi írta:

Jó, csak azért nem lenne rossz az előjegyeztetést megpróbálni. Akkor tudná csak igazán biztosra a keresleti adatokat a szukits nem? 

Ki tudja, lehet, hogy a közeljövőben kirakják...

Hozzászólás ideje:
2024. 02. 01. - 14:23, Darth Revan9 írta:

Igen, vannak sajnálatos tendenciák. Ezekhez alkalmazkodni kell a túlélés érdekében.

Valóban sajnálatosak ezek a tendenciák... Szerintem a jövőben, hazai körköben nem fog javulni a 2. fázis köteteire való igény (már ha ez a Szukits gondja). Ha előtérbe kerül a 3. fázis, úgy gondolom, hogy elenyésző lesz az a réteg, akit 2. fázis eseményei fognak érdekelni. Ezért kellene most, a könyvek mellett megjelentetni a képregényeket is, még a 2. fázis idején, mielőtt hazai fronton is tovább lépünk a harmadik felvonásra. 

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Valóban sajnálatosak ezek a tendenciák... Szerintem a jövőben, hazai körköben nem fog javulni a 2. fázis köteteire való igény (már ha ez a Szukits gondja). Ha előtérbe kerül a 3. fázis, úgy gondolom, hogy elenyésző lesz az a réteg, akit 2. fázis eseményei fognak érdekelni. Ezért kellene most, a könyvek mellett megjelentetni a képregényeket is, még a 2. fázis idején, mielőtt hazai fronton is tovább lépünk a harmadik felvonásra. 

Igen, ezzel személy szerint egyetértek.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
On 5/27/2022 at 1:21 AM , Bence1997 said:

videójátékok

Remélem a harmadik fázis véga vagy közepe felé majd ezekről is többet fogunk tudni. 

Hozzászólás ideje:
1 minute ago, Darth Revan9 said:

Úgy tudom a megjelenési sorrend a mérvadó, az írók is ezt javasolták. Tehát: A megtévesztés útja, Konvergencia, a Jedha ostroma, Kataklizma, A bosszú útja.

Ez elég érdekes, mert a könyvekben lévő időrendi sorrend máshogy van egy kicsit, ott a Konvergencia van az egész fázis elején. 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Iqvi írta:

Ez elég érdekes, mert a könyvekben lévő időrendi sorrend máshogy van egy kicsit, ott a Konvergencia van az egész fázis elején. 

A megtévesztés útja jelent meg először. Akkoriban volt is hír, hogy ez nem volt véletlen, direkt csinálták így.

Hozzászólás ideje:

Konvergencia spoiler, de azért szépen leírja mekkora a különbség a PT kora és a köztársaság fénykora jedijei között. 

Spoiler

Nagyot néztem amikor Char-Rly-Roy jedi mester(!) azt mondta, hogy ,,Mi a galaxis minden más lakójánál jobban tudjuk, hogy nem őrizgethetjük és tarthatjuk vissza az érzéseinket, mert akkor megkeseredünk. 

Voltak már itt korábban olyan felvetések, hogy ha Anakin ebben a korszakban születik és veszik be a Jedi Rendbe akkor nem lesz sith. Nos szerintem ez a kijelentés ezt a felvetést rendesen alátámasztja. 

Hozzászólás ideje:

A hivatalos ajánlás alapján az, amit Revan írt. A cselekmény egyébként sokszor átfedésben halad, de nem úgy, mint az első fázis esetében, hogy szinte fejezetre pontosan megvannak a kapcsolódási pontok. A Jedha ostromáig nem igazán vannak összefonódások, csak kisebb nagyobb említések, utalások. Említett mű viszont egyszerre folytatása A megtévesztés útjának, a Konvergenciának és a hullám junior regényének a Quest of the Hidden City-nek.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Grant Griffin az alábbi képet osztotta meg X-en Marchion Ro-val kapcsolatban. Griffin számos SW könyv borítójának készítője (Myths & Fables, Dark Legends, A Jedha ostroma, Eye of Darkness, Temtation of the Force), de ez elvileg nem hivatalos kép, csak egy fan art.

marchion-ro-fan-art-by-grant-griffin-v0-mdpz7vtm9emc1.jpeg

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Iqvi írta:

Elég érdekes. Marda lenne a jobb oldali nőalak? 

Sajnos nem írt részleteket. Csak annyit, hogy szórakozásból készítette, nem rendelésre.

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, kdani20 írta:

Grant Griffin az alábbi képet osztotta meg X-en Marchion Ro-val kapcsolatban. Griffin számos SW könyv borítójának készítője (Myths & Fables, Dark Legends, A Jedha ostroma, Eye of Darkness, Temtation of the Force), de ez elvileg nem hivatalos kép, csak egy fan art.

marchion-ro-fan-art-by-grant-griffin-v0-mdpz7vtm9emc1.jpeg

my post GIF

:hmm:

Amúgy meg sejtem a dolgot, de lehet, hogy tévedek. :P

Hozzászólás ideje:

Egy fanarton mi akadályozná azt, hogy a két karaktert egy képen szerepeltessék? De még könyvborítón is simán belefér szerintem. 

Hozzászólás ideje:

Van itt még külön karakterre is lebontva, csak hogy tudva legyen, ki kicsoda. :D

NubKSR5.png

GyRWagi.png

c8ZCCue.png

godYGIB.png

8SJMJ6u.png

wm6rQfM.png

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Hát ja. :D

Kíváncsi vagyok, hogy az első fázisból például Nan miért nem került a fentebbi képre. :hmm: Azért ő igazán elkötelezte magát a nihileknél a fázis végén. Lourna mondjuk nem csodálom, hogy nincs jelen. :D

A képen lévő szereplők közül csak kettő ismeretlen a számomra, a két bal szélső. Ők ha jól gondolom, akkor az Escape from Valo ifjúsági könyvben szerepelnek majd. A többiekkel kisebb-nagyobb mértékben már találkoztam (Eye of Darkness).

Hozzászólás ideje:

Szerintem Nan még vissza fog térni ebben a fázisban. Azért az ő sorsára kíváncsi leszek, meg az összetalálkozására is Reath-el

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.