Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. (szerkesztve) 8 órával ezelőtt, Yoda József írta: Mondjuk éppenséggel Jannah megy oda Lando-hoz. Mit eszik egy fiatal csaj egy 80 éves papán? Michael Douglas (75) - Liv Tyler (42), Steven Tyler (71) - Aimee Preston (30), Mick Jagger (76) - Melanie Hamrick (33) szóval előfordul a való világban is lehet őket kellene megkérdezni Szerkesztve: 2020. Január 31. - Darth Cupsy Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. A való világban sajnos nagyon sok minden előfordulhat (a jó ízlés miatt ezt inkább nem részletezem). De ez egy mese, aminek részben erkölcsi iránytűként is kéne funkcionálnia (a Luke-Leia csóknál már egyébként is rezeg a léc). Ebbe nekem nem fér bele az, hogy a látott jelenet egy Lando-féle "bepróbálkozás". Talán ezért sem láttam bele. Egyébként Lando még mondja is, hogy "kid"... elég ferde hajlamai lehetnek, ha így is erotikus a jelenet kicsengése. Szerintem szimplán rámosolyog a lányra, és próbál barátságos lenni. Esetleg a lányát juttathatja eszébe. Akárhogy nézem, ennél több nekem nem jön át ebből. 1 5 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Én csak irigylem akinek nem jön le több belőle. Én se akarom hogy több jöjjön le belőle, de sajnos a jelenet nem valami szerencsés szerintem. 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. 3 órával ezelőtt, Darth Sky írta: De ez egy mese, aminek részben erkölcsi iránytűként is kéne funkcionálnia És ez valószínűleg nagyon is jó iránytű annak az ismerősömnek, ahol nincs házasság, az apuka javára van 20+ év többlet (vagyis, amikor ő húsz éves volt, gyermekei anyja még gondolatban sem létezett), és mégis boldogabb családi kapcsolatban élnek, mind sok-sok "normális, erkölcsileg elfogadott" család. Mert ugye nem csak az a erkölcsös, amit saját kis kényelmes burkunkban látni vélünk. 2 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. 23 órával ezelőtt, Donát írta: Akkor lehet nem ilyen színészi játékkal kellett volna előadni. Nekem nem volt bajom a színészi játékkal, mert sose gondoltam másra itt. 12 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Szerintem szimplán rámosolyog a lányra, és próbál barátságos lenni. Esetleg a lányát juttathatja eszébe. Akárhogy nézem, ennél több nekem nem jön át ebből. Én is így éreztenm, azt hittem ez evidens de most kiderült a többiek reakciójából, hogy abszolút nem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. 33 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nekem nem volt bajom a színészi játékkal, mert sose gondoltam másra itt. Nekem sincs vele bajom. Lando karakterébe abszolút belefér, hogy idősen is rámozdul egy szép csajra. Van egy 90 éves fószer, aki minden évben megy a Szigetre, és beszélget a fiatalokkal, teszi a szépet a csajoknak, na Landot is ilyennek látom. 1 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Szerintem is vígan benne van ez a karakterben, főleg a Solo után, de már az ep5 is nőcsábász képet vetített előre, hiszen amint meglátta Leiát, azonnal rámozdult (pedig Leia is 30 évvel fiatalabb nála). 1 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: (pedig Leia is 30 évvel fiatalabb nála). Nem "csak" 24? Na nem mintha az sokkal jobb lenne Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Az életben 19 évvel volt idősebb Billy Dee Fishernél. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Én az első pillanattól kezdve úgy vagyok a Lando-Jannah dologgal hogy a koma csak haverkodni akar a csajszival. Pluszba még ott van az a bejövős "a lányára emlékezteti" dolog is. Tőlem akár még adoptálhatná is. 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. 2020. 02. 01. - 15:05, Darth Cupsy írta: Nem "csak" 24? Na nem mintha az sokkal jobb lenne De, annyi, csak elütöttem, azt akartam írni, hogy 20 évvel fiatalabb nála (saccoltam, nem számoltam utána). A lényeg, hogy Lando bukik a fiatalabb csajokra, akiknek az apja, vagy mostanában már a nagyapja lehetne. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.