Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon érdekes volt a legújabb szám. A történet a The Rising Storm eseményei után játszódik - az egyelőre nem világos számomra, hogy az Out of the Shadows c. YA könyvhöz képest hol helyezkedik el, de gondolom utána - és szépen bele is csaptunk a lecsóba. :D

Spoiler

A Takodanán lévő jedit nagyon bírtam. Krix tesztje érdekes lesz, kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog neki sikerülni.

Azt mondjuk nem tudom, hogy a rajz miatt idősödtek ennyit a szereplők, vagy tényleg több idő telt el Valo óta, pedig nem hinném, hogy néhány hónapnál több lenne.

Yoda még mindig nem került elő. Remélem hamarosan megtudjuk, hogy mi van vele.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Jó lesz az új story arc is, ma olvastam a 6-7. számokat. Ziro.hu cikk majd novemberben várható.

Hozzászólás ideje:

Idén decemberben érkezik majd az IDW különszáma, amely a HR 5 írójától egy-egy történetet fog tartalmazni. :) (Lesz Porter Engle sztori? Jipiiiii. :D)

hyom1s6dwpn71.jpg

idw-star-wars-the-high-republic-adventur

Szerkesztve: - Bence1997

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Szívesen mindenkinek!

16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

@Darth Sky! Most ráállsz a MArvel képregényre? De lehet, hogy már kérdeztem (kiadó miatt talán kétséges?). :D 

Egyelőre folytatom tovább az IDW képregényeket, aztán egy ideig parkolópályára teszem a sorozatot, amíg nem olvasom el az utána következő regényeket. @Bence1997 idővonala alapján a 6-7. számokhoz elég a Fenyegető sötétség ismerete, mert a The Rising Storm, a Race to the Crashpoint Tower, az Out of the Shadows és a Tempest Runner előtt szerepelnek a listán.

Ha jól emlékszem, @Darth Revan9 említette, hogy a Marveles szériát valószínűleg megkapjuk a Szukitstól. :) 

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Szívesen mindenkinek!

Egyelőre folytatom tovább az IDW képregényeket, aztán egy ideig parkolópályára teszem a sorozatot, amíg nem olvasom el az utána következő regényeket. @Bence1997 idővonala alapján a 6-7. számokhoz elég a Fenyegető sötétség ismerete, mert a The Rising Storm, a Race to the Crashpoint Tower, az Out of the Shadows és a Tempest Runner előtt szerepelnek a listán.

Ha jól emlékszem, @Darth Revan9 említette, hogy a Marveles szériát valószínűleg megkapjuk a Szukitstól. :) 

Nem valószínű, hanem biztos.

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

... idővonala alapján a 6-7. számokhoz elég a Fenyegető sötétség ismerete, mert a The Rising Storm, a Race to the Crashpoint Tower, az Out of the Shadows és a Tempest Runner előtt szerepelnek a listán.

Annyiban más a helyzet, hogy a 6-7. számok a The Rising Storm/Race to Crashpoint Tower eseményei alatt történnek, de mivel nincs kapcsolat közöttük, nyugodtan elolvashatjátok.

A Marvel képregény 8. számának végén van egy pici spoiler a TRS -re nézve, de én inkább csak ízelítőnek mondanám a könyvhöz, bemutatja, hogy mire számítson az ember. :D

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Akkor gondolom a monster of the temple peak is várható?

Persze, ki nem hagynék egy jó kis THR fordítást/szerkesztést. :D 

4 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Annyiban más a helyzet, hogy a 6-7. számok a The Rising Storm/Race to Crashpoint Tower eseményei alatt történnek, de mivel nincs kapcsolat közöttük, nyugodtan elolvashatjátok.

Szuper, ezek szerint nem értelmeztem rosszul a dolgot. Akkor úton vannak a 6-7. számok. :) 

Hozzászólás ideje:
1 hour ago , Ody Mandrell said:

Yoda itt még rendesen beszél? Nem fordított tagmondatokban?

Még mindig úgy beszél mint a SAGA idején. Szerintem ez karakterisztikai sajátosság.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Akkor csak Sky fordította normálisra. :)

Magyarul is így van. Nem játszadoztak ezzel már a Birodalom kiadása óta. :)

20 perccel korábban, Iqvi írta:

Szerintem ez karakterisztikai sajátosság.

Mindenképpen Yoda sajátja. Abban nem vagyok biztos, hogy ha Grogu megszólal, akkor ugyanúgy fog beszélni, mint Yoda. ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.