Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24. Véres Buck. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 28. Megérkezett Véres Buck, vagyis a 2. rész magyar változata. Jó szórakozást! A Köztársaság fénykora kalandok - 2. rész 1 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 28. Köszi Sky! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 28. Hozzáféréshez engedélyt kér @Darth Sky! Ez normális? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 29. 15 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Hozzáféréshez engedélyt kér @Darth Sky! Ez normális? Elfelejtettem beállítani, hogy bárki hozzáférjen. De ha minden igaz, most már jónak kell lennie. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 30. Sky isten vagy! Köszi szépen a munkádat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 30. 2021. 08. 29. - 13:25, Darth Sky írta: Elfelejtettem beállítani, hogy bárki hozzáférjen. De ha minden igaz, most már jónak kell lennie. Igen, most már minden szuper! Nagy vagy! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 1. (szerkesztve) Nagyon érdekes volt a legújabb szám. A történet a The Rising Storm eseményei után játszódik - az egyelőre nem világos számomra, hogy az Out of the Shadows c. YA könyvhöz képest hol helyezkedik el, de gondolom utána - és szépen bele is csaptunk a lecsóba. Spoiler A Takodanán lévő jedit nagyon bírtam. Krix tesztje érdekes lesz, kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog neki sikerülni. Azt mondjuk nem tudom, hogy a rajz miatt idősödtek ennyit a szereplők, vagy tényleg több idő telt el Valo óta, pedig nem hinném, hogy néhány hónapnál több lenne. Yoda még mindig nem került elő. Remélem hamarosan megtudjuk, hogy mi van vele. Szerkesztve: 2021. Szeptember 1. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Mennyivel jobb így, magyarul! Várom a folytatást. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 11. Jó lesz az új story arc is, ma olvastam a 6-7. számokat. Ziro.hu cikk majd novemberben várható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 11. Elkészült a 3. szám magyar változata is, jó szórakozást! A Köztársaság fénykora kalandok - 3. rész 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 12. Köszi Sky, letöltöttem őket. Még nem használtam Google Drive letöltést. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15. (szerkesztve) Idén decemberben érkezik majd az IDW különszáma, amely a HR 5 írójától egy-egy történetet fog tartalmazni. (Lesz Porter Engle sztori? Jipiiiii. ) Szerkesztve: 2021. Szeptember 15. - Bence1997 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 16. A Marvel képregényekből egy ideje már nincs éves különszám. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 18. Elkészültem a 4. szám magyar változatával is. Jó szórakozást! A Köztársaság fénykora kalandok - 4. rész 1 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 4. A héten megjelenő 9. számban Spoiler feltűnik majd egy ismerős. https://comic-watch.com/news/sneak-peek-preview-of-idws-star-wars-the-high-republic-adventures-9-on-sale-10-6/amp?__twitter_impression=true Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Íme az 5. rész magyar változata. Jó szórakozást! A Köztársaság fénykora kalandok - 5. rész 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
WebbedApe Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. 7 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Íme az 5. rész magyar változata. Jó szórakozást! A Köztársaság fénykora kalandok - 5. rész Köszi a munkádat Darth Sky. Ha jól tudom, ezzel le is zárult az első történetíve a sorozatnak, ugye? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. 13 perccel korábban, WebbedApe írta: Köszi a munkádat Darth Sky. Ha jól tudom, ezzel le is zárult az első történetíve a sorozatnak, ugye? Igen, a következő számok már a "második hullámhoz" tartoznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
WebbedApe Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Na, akkor jól emlékeztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 5. Jól. Én nem is fogom elolvasni a többit, majd csak a regény után. @Darth Sky! Most ráállsz a MArvel képregényre? De lehet, hogy már kérdeztem (kiadó miatt talán kétséges?). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. Szívesen mindenkinek! 16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Darth Sky! Most ráállsz a MArvel képregényre? De lehet, hogy már kérdeztem (kiadó miatt talán kétséges?). Egyelőre folytatom tovább az IDW képregényeket, aztán egy ideig parkolópályára teszem a sorozatot, amíg nem olvasom el az utána következő regényeket. @Bence1997 idővonala alapján a 6-7. számokhoz elég a Fenyegető sötétség ismerete, mert a The Rising Storm, a Race to the Crashpoint Tower, az Out of the Shadows és a Tempest Runner előtt szerepelnek a listán. Ha jól emlékszem, @Darth Revan9 említette, hogy a Marveles szériát valószínűleg megkapjuk a Szukitstól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. Látom, azok még a regények előtt játszódnak. Akkor gondolom a monster of the temple peak is várható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. 5 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Szívesen mindenkinek! Egyelőre folytatom tovább az IDW képregényeket, aztán egy ideig parkolópályára teszem a sorozatot, amíg nem olvasom el az utána következő regényeket. @Bence1997 idővonala alapján a 6-7. számokhoz elég a Fenyegető sötétség ismerete, mert a The Rising Storm, a Race to the Crashpoint Tower, az Out of the Shadows és a Tempest Runner előtt szerepelnek a listán. Ha jól emlékszem, @Darth Revan9 említette, hogy a Marveles szériát valószínűleg megkapjuk a Szukitstól. Nem valószínű, hanem biztos. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. 6 órával ezelőtt, Darth Sky írta: ... idővonala alapján a 6-7. számokhoz elég a Fenyegető sötétség ismerete, mert a The Rising Storm, a Race to the Crashpoint Tower, az Out of the Shadows és a Tempest Runner előtt szerepelnek a listán. Annyiban más a helyzet, hogy a 6-7. számok a The Rising Storm/Race to Crashpoint Tower eseményei alatt történnek, de mivel nincs kapcsolat közöttük, nyugodtan elolvashatjátok. A Marvel képregény 8. számának végén van egy pici spoiler a TRS -re nézve, de én inkább csak ízelítőnek mondanám a könyvhöz, bemutatja, hogy mire számítson az ember. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 6. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Akkor gondolom a monster of the temple peak is várható? Persze, ki nem hagynék egy jó kis THR fordítást/szerkesztést. 4 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Annyiban más a helyzet, hogy a 6-7. számok a The Rising Storm/Race to Crashpoint Tower eseményei alatt történnek, de mivel nincs kapcsolat közöttük, nyugodtan elolvashatjátok. Szuper, ezek szerint nem értelmeztem rosszul a dolgot. Akkor úton vannak a 6-7. számok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 14. Yoda itt még rendesen beszél? Nem fordított tagmondatokban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 14. 1 hour ago , Ody Mandrell said: Yoda itt még rendesen beszél? Nem fordított tagmondatokban? Még mindig úgy beszél mint a SAGA idején. Szerintem ez karakterisztikai sajátosság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 14. Akkor csak Sky fordította normálisra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 14. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Akkor csak Sky fordította normálisra. Magyarul is így van. Nem játszadoztak ezzel már a Birodalom kiadása óta. 20 perccel korábban, Iqvi írta: Szerintem ez karakterisztikai sajátosság. Mindenképpen Yoda sajátja. Abban nem vagyok biztos, hogy ha Grogu megszólal, akkor ugyanúgy fog beszélni, mint Yoda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.