Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. (szerkesztve) 3D Clone Wars - az első promóciós kép! Két napja számoltunk be az animációs sorozat aktuális híreiről, ma pedig már egy képet is tudunk mutatni. Yoda látható egy poszteren, ami a Toy Fair kiállításon lett bemutatva. A kép alapján már sejthető, milyen is lesz ennek a műnek a stílusa. Szerkesztve: 2007. Február 23. - Ody Mandrell
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. VÉGRE! Érdekes lesz majd mozgás közben látni, egyenlőre nagyon várom az animációs sorozatot. Vajon annak érdemes jelentőséget tulajdonitani, hogy az élő-szereplős sorozatot egy mandalori sisak jelképezi?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Nekem is bejön ez a Yoda modell. Egyenlőre többet nem tudok mondani róla. Én is kombináltam magamban, a mandalori cuccot látva. Vajon tényleg a fejvadászok irányába megy majd el a sorozat? Jövőrte kezdődik a forgatás! Remek évek elé nézünk.
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Remélem nem olyan karikatúra rajz lesz benne mint a Clone Wars-ban.Egyébként szép kép.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. (szerkesztve) Remélem nem olyan karikatúra rajz lesz benne mint a Clone Wars-ban.Egyébként szép kép. Egyenlőre ezen kép alapján ítélve, nem úgy néz ki. Nem sok értelme lenne még egy olyat csinálni. Szerintem ez a 3D-s komolyabb lesz. Na és hogy tetszik a stílus? Ettől féltél nagyon. Szerkesztve: 2007. Február 11. - Ody Mandrell
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hát engem eléggé E.T-re emlékeztet...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hát engem eléggé E.T-re emlékeztet... Ezt már külföldi fórumokon is olvastam.
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Érdekes ez a Mandalori sisak írány az élőszereplős sorozat promóció szempontjából. Fejvadász irány nekem tetszene.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. A készitők asszem többször is megerősitették, hogy ez sokkal komolyabb lesz, mint a CN-es Clone Wars. S ha jól rémlik, a mozis szereplők csak apróbb szerepeket kapnak és a főszereplők teljesen új karakterek lesznek... remélem hamarosan róluk is látunk képet
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Eddig tetszik, legalábbis jobban elnyerte a tetszésemet, mint a CW-s Yoda.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jól megcsinálják.Gyakorlatilag a ma futószalagon gyártott animációs filmekben látott minőség lesz(Jégkorszak, Madaagszkár stb..),legalábii erről a Yoda képről ez jön le. Az élőszereplős sorozat-ban jobban örültem volna, ha menekülő Jedikről szól, de a fejvadászos sem rossz.Főleg ha egy Jedit üldöz. Szerintem tuti, hogy a fejvadászos mellett döntöttek, mert az a sisak nem véletlen.
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. A 3D-s sorozat eddig jól néz ki. Bár még mindig nem tudom igazán elképzelni, milyen lesz... Jöhetne 10 másodpercnyi mozgóképes részlet is. Viszont a sisaknak nem örülök, a fejvadászos irány valahogy sosem volt a kedvenc lehetőségem.
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Azért jobban mosolyogna a szám, ha a 2007-es dátum mellett az új dvd kiadást is reklámoznák már. No mindegy, Yoda szuper!
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Yoda fizimiskája elég Shrekes. Lehet hogy rokonok.
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Szerintem tuti, hogy a fejvadászos mellett döntöttek, mert az a sisak nem véletlen. Jaja, több helyen mondták, hogy fejvadászok lesznek az élőszereplős sorozatban (pl. itt: http://web.interware.hu/tibur55/bountyhunters.mov ). Bár ugyanez a McCallum hajtogatta a Hyperspace chat-okban, hogy nem lesz Boss Nass az ep3-ban.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Engem végülis nem zavarna egy fejvadászos szál, bár az egészet arra építeni, azt kicsit egyszerűnek érzem. Egyébként is, elnézve Boba Fett karakterét az EPV-ben, nem sok jellemfejlődésen ment keresztül...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Már többször leirtam, de szerintem a fejvadászos szálban vannak a legnagyobb lehetőségek... a karakterek igy megfordulhatnak a Birodalom és a lázadók oldalán is illetve elidőzhetnek a független rendszerekben is. Mig ha egy menekülő jediről szól az egész akkor bekorlátozza őket, hogy a főhősnek állandoan bujkálnia kell, csak adott karakterekkel érintkezhet stb..... szerintem ez sokkal jobban leszükiti a lehetőségeket, pont ugy mintha csak kifejezetten egy lázadó vagy egy birodalmiról szólna a sorozat. Másrészről a mandalori páncél nem feltétlenül jelent fejvadászos-szálat
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Engem végülis nem zavarna egy fejvadászos szál, bár az egészet arra építeni, azt kicsit egyszerűnek érzem. Egyébként is, elnézve Boba Fett karakterét az EPV-ben, nem sok jellemfejlődésen ment keresztül... Az eddigi nyilatkozatok alapján nem kerülnek filmes karakterek főszereplői státuszba, tehát biztos nem Boba Fettről fog szólni
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Érdekes a sötét kompozició a képen. Ez is a komolyságra utalhat. Donát
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Érdekes a sötét kompozició a képen. Ez is a komolyságra utalhat. Nézz meg egy Holiday Special kópiát, az is sötét, mégis fényévekre van a komolytól...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Az eddigi nyilatkozatok alapján nem kerülnek filmes karakterek főszereplői státuszba, tehát biztos nem Boba Fettről fog szólni Azt nagyon remélem. Jangesz kért magának egy nyers klónt és az hiába nőtt fel, a repcsin kívül nem örökölt semmit a "faterjától". Ha árván maradt is és apuci nem bírta kitanítani, a génjei miatt még lehetett volna annyi esze mint neki. Erre egy kisstílű tehetségtelen idióta lett belőle.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Nézz meg egy Holiday Special kópiát, az is sötét, mégis fényévekre van a komolytól... A Holiday Special is egy elég sötét film csak nem abban az értelemben
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Érdekes kép, még ízlelgetem a stílusát Ha már fejvadászok, akkor jöhetnének csempészek is hozzá
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Erre egy kisstílű tehetségtelen idióta lett belőle. Én ezt azért Boba Fettre nem mondanám
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. (szerkesztve) Én ezt azért Boba Fettre nem mondanám Azért mert követte és elvitte Hant Jabbának vagy miért? Egy csempészt nem olyan nehéz elkapni és az volt a minimum amit csinált, legalábbis a filmben. Meg a halála se volt méltó a faterjához. Az "dicsőbb" halált halt mint a fia. De ez csak az én véleményem. Remélem Bobi jól megszenvedte azt a 10.000 évet. Kis krumplinudli. Szerkesztve: 2007. Február 11. - Rog Ertay
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Egy csempészt nem olyan nehéz elkapni és az volt a minimum amit csinált, legalábbis a filmben. Ezt sem állítanám, mert Hant elég nehéz volt, össze kellett fognia a fél galaxisnak hozzá Boba meg EU szerint kijutott a Sarlaccból, és a kalandjai folyt. köv.
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. (szerkesztve) Han a csempészek között erősíti a szabályt de mégiscsak követte. Meg EU ide vagy oda, mindig azt mondjátok hogy az SW-ben minden úgy van ahogy Lucas megcsinálta. A filmben beleesett Scarlettba és nem kecmergett ki belőle. Szerkesztve: 2007. Február 11. - Rog Ertay
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Talán az lenne a legjobb, ha mindkét vonal lenne benne.A Sith-ek győzelme után gondolom rengeteg fejvadászt küldtek ki a Jedik felkutatására.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Csak az a bibi, hogy elvileg alig maradt Jedi.
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Akkor klónozni kell őket.
Ajánlott hozzászólás