Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 5. Hozzászólás ideje: Május 5. 6 órával ezelőtt, ati írta: Sőt megnézném Rexet az ep6 idején. Parancsolj: 1 Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Május 10. Hozzászólás ideje: Május 10. Részletesebb elemzésünk Crosshairről. https://rebo.hu/2024/05/09/celkeresztben-crosshair/ 1 1 Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Május 11. Hozzászólás ideje: Május 11. Hát ez egy 10/10 sorozat lett, mindhárom évad. Kerek egész történet, jó karakterek, szuper kivitelezés. Abszolút csúcs SW nálam. Egy korszak ismét lezárult. 1 1 3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Május 12. Hozzászólás ideje: Május 12. 2024. 05. 10. - 13:18, DanCarver írta: Részletesebb elemzésünk Crosshairről. https://rebo.hu/2024/05/09/celkeresztben-crosshair/ Ez gyakorlatilag a 3 évad összefoglalása Crosshair szemszögéből. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 14. Hozzászólás ideje: Május 14. A Bad Batch záró évada összességében a 4. legnézettebb a Disney+-on. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 19. Hozzászólás ideje: Május 19. Véget ért egy újabb animációs sorozat évada, és én szokásomhoz híven elhoztam az apizód guide-okból gyártott nyomtatható változatot, amit én magamnak spirálba szoktam fűzni. @Ody Mandrell, szívesen feltölteném a közösségnek, ahogy szoktam, de megint belefutottam abba, hogy nem engedi. 987.29 kb-ot ír a csatolási maximális méretnek és a file-om 2.48 MB lett csomagolva egy word doksi. Mi is a megldás? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 19. Szerző Hozzászólás ideje: Május 19. Küld át nekem majd én felteszem. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 19. Hozzászólás ideje: Május 19. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Küld át nekem majd én felteszem. Hova küldhetem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: Május 21. Tölthető a Csoli által elkészített guide összefoglaló. ep leírások és érdekességek TBB-3. évad.docx 2 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 21. Hozzászólás ideje: Május 21. Köszi, hogy beraktad. Jelzem idén is, hogy aki igényt tart a korábbiakra, privátban kérheti. TCW-tól Rebels-en át TBB-ig minden évad megvan ilyen formában. 1 2 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 13. Hozzászólás ideje: Július 13. LOL, most nézem, hogy 4 éve jelentették be a sorozatot. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.