Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Bad Batch animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Obi-wan Kenobi sizzle? Jó, nem előzetes hanem bts videó volt, de a Lucasfilm hivatalosan ki se adta, csak a D+ felületére rakták ki. Persze kiszivárgott, de azért csináltak már ilyet. :D

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Nagy valószínűséggel akkor tényleg jön valami. Bár egy trailert nem a D+ szokott bemutatni.

Remélem nem az első részt adják le, mindenféle előzetes nélkül.  Azért egy b*szó trailer nem ártana a sorozat előtt, legalább lenne miről beszélni. 

Eleve tavaszt irtak a kezdésre, február még közel sem tavasz... :P  

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
23 minutes ago, Cpt. Rex said:

Remélem nem az első részt adják le, mindenféle előzetes nélkül.  Azért egy baszó trailer nem ártana a sorozat előtt, legalább lenne miről beszélni. 

Eleve tavaszt irtak a kezdésre, február még közel sem tavasz... :P  

Hát ja, jó volna ha elkezdenék a promóciót, lassan ugyanis március lesz, és ha a Kenobi előtt le akarják adni legalább az évad felét akkor lassan kezdeni kell a promóciót, és be kellene jelenteni a premierdátumot is,

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Hát ja, jó volna ha elkezdenék a promóciót, lassan ugyanis március lesz, és ha a Kenobi előtt le akarják adni legalább az évad felét akkor lassan kezdeni kell a promóciót, és be kellene jelenteni a premierdátumot is,

Még egy rohadt posztert sem mutattak be..XD 

Elég sok külföldi fan úgy vélekedik, hogy jobb lenne kettéosztani az évadot. Azért én maradnék a szünet nélküli leadásnál. Adják akkor kettesével a részeket, és meg van oldva. :P  

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Szerintem meg várjunk. Ugyanaz a lemez pörög már napok óta. Attól nem jön előbb, ha 10x leírjuk ugyanazt. :) 

Igaz. 

Tegnap este a végére értem az első szezon újra nézésének. 

Ami igazán kérdőjeles, az Crosshair sorsa. nem vagyok abban biztos, hogy tárt karokkal fogadja majd Rampart. Végül is 1 ember kivételével, az elit osztagot likvidálta, aminek a vezetője volt.   Ő igy bizonyitott a régi társai felé! :)

Szóval szerintem lesznek itt bajok, nehogy majd őt mentsék ki a Batch tagjai a fogságból. 

Meg a másik dolog, jó lenne egy hosszabb évadnyitó rész ismét, mint az első évad kezdésénél. Nem mondom hogy 1 órás legyen, de egy 40-50 perces részt simán el birnék viselni, na. :D   

2 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

Vagy talán az is előfordul majd, hogy a bejáratott, csak egy sorozat mehet egyszerre menetrendet felborítják?

Én még reménykedem benne, hogy felboritják.  De ahogy @Ody Mandrell is irta, ugyanazokat a köröket futjuk, ez egy zsákutca addig, amig be nem jelentik, vagy egy trailert ki nem adnak. 

Hozzászólás ideje:

Holnapra ígértek valamit a szivárogtatók, ugye?

SZERK: Úgy tűnik nem lesz semmi látnivaló:

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Trailert! Promóciós anyagokat! Promót akarook.:evil:

Egy 2 perces Official Trailer már jöhet is, végülis álmodozni lehet.... :)  

Én is várom a trailert mint a messiást, ezért irtam, hogy álmodozni lehet. Aztán vagy jön, vagy pofára esünk ezen a héten is.. :P  

Talán még holnap van esély rá, talán. 

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Hozzászólás ideje:
1 minute ago, Ody Mandrell said:

Jó nagy kamu volt ez a szerdai Bad Batch hír. :( Tényleg jó lenne tudni valamit erről a soriról már.

Hát nem volna rossz valamit tudni erről. 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Iqvi írta:

Hát nem volna rossz valamit tudni erről. 

A twitter poszt alatti kommenteket én szeretem elolvasni, és egy páran meg is jegyezték, hogy mire fel ez a nagy titkolózás, miért nem lehet legalább egy posztert kiadni, kezdő dátummal, vagy egy kicsi teasert. 

Mély kuss van, egyenlőre. 

Hozzászólás ideje:

A twitter alatti hozzászólások 90%-a nem vehető komolyan. Ott általában vagy az imádat vagy az utálat foglal helyet. ;)

Érdekesség, de a mai nap volt pont egy éve, hogy kiderült az első évad premierjének a dátuma. Mivel nehezen képzelem el, hogy bármilyen anyagot közzétennének a hétvégére, ezért a hétfői meglepetésben lehet bízni, természetesen ha márciusi premierről beszélnénk. De az már rég elment, szóval most a váltás időszaka van. Picit off, de a Kenobi előzetesét sokan úgy gondolják, hogy az Oscar díjátadó idejére rögzítik. Az a premiertől 2 hónapra van, simán eltudom képzelni, bár a Lucasfilmről beszélünk, a magas labdákat ritkán csapják le.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Pénteken szoktak jönni bejelentések, előzetesek. Szóval ma délután is lehet esélyes.

Az első évad kapcsán, a legelső trailer az a 2020 decemberében, az egy pénteki nap volt, de mintha @Bence1997 irta volna, hogy egy rendezvényen mutatták be.  És ott mutatniuk kellett valamit. 

Az Official Trailer az tavaly Március 30.-án landolt, az egy Keddi nap volt. 

Hozzászólás ideje:

Lehet lesz tényleg valami. A hölgyemény általában az előzetesekért felel. A Mandi 2. évadjánál is valami hasonlót csinált és aznap - vagy a rá következőn - megkaptuk az előzetest. Talán végre elkezdik. Aztán lehet, hogy teljesen más lesz. :D

Bár a héten amúgy is voltak halasztások. Tegnap jelent volna meg a Legendás Állatok: Dumbledore titkainak az új előzetese, de a Warner - mind tudjuk az okot - elhalasztotta. Illetve tegnap még a This Week in Star Wars is elmaradt, ahol valószínűleg a Padawan c. könyv borítóját fedték volna fel. Talán ha lesz előzetes, azt eredetileg tegnapra tervezték? :hmm:

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

@Cpt. Rex nagyon oda vagy a folytatásért, pedig anno nem lelkesedtél nagyon.

2021. 08. 17. - 15:57, Cpt. Rex írta:

Vegyes érzésekkel várom a 2. évadot, alapvetően tetszett az 1. évad, nagyrészt, de ahogy véget ért az első, az a story vonal engem annyira nem hoz lázba. Sosem érdekelt a Palpi klónozás se, meg úgy az egész bircsi titkos klónozási projekt. 

3 perccel korábban, Bence1997 írta:

Lehet lesz tényleg valami. A hölgyemény általában az előzetesekért felel. A Mandi 2. évadjánál is valami hasonlót csinált és aznap - vagy a rá következőn - megkaptuk az előzetest. Talán végre elkezdik. Aztán lehet, hogy teljesen más lesz. :D

Remélem jön, és végre inkább erről beszélhetünk, mint a kib*szott háborúról. ;) 

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Amúgy szerintem tegnapra lehetett valami, csak az a háború beleköpött a levesbe. Tegnap még a This Week in Star Wars legújabb része se jelent meg, a Warner is elhalasztotta az eredetileg tegnapra tervezett Legendás Állatok 3. előzetesét. Logikus is lett volna, hisz tegnap volt 1 éve, hogy megtudtuk a premiert az első évadnak. Logikus, ha egy évre rá pedig a következő évad premierjét jelentik be.

Na de majd most.

rick roll GIF

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

@Cpt. Rex nagyon oda vagy a folytatásért, pedig anno nem lelkesedtél nagyon.

Ahhoz tartom magam, hogy ha a Palpi klónozás lesz a középpontban, akkor keserű lesz a szőlő számomra. Engem ez nem köt le, ti vagytok úgy odáig érte. 

Vannak karakterek akiknek a későbbi sorsa érdekel, én ezt tartom szem előtt. :)  

Nagyon szeretnék egy olyan második évadot, amiben az lesz a fő story szál, hogy próbálják kimenteni a csapdába vagy fogságba esett klónokat. Igy egy esetleges ellenállást szervezni, a Birodalom ellen, Rex segitségével. Igy jöhetne be a képbe akár Wolfie, Ahsoka, esetlegesen Cody.  Crosshair-ről nem is beszélve. 

És akkor ismét konfliktusba keverednek a birodalommal, Rampart-al. 

Ha mutatnak majd egy Official trailert, ami kb 2 perces, abban azért már van kibeszélni való, dögivel. Meglátjuk. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
7 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Nagyon szeretnék egy olyan második évadot, amiben az lesz a fő story szál, hogy próbálják kimenteni a csapdába vagy fogságba esett klónokat. Igy egy esetleges ellenállást szervezni, a Birodalom ellen, Rex segitségével. Igy jöhetne be a képbe akár Wolfie, Ahsoka, esetlegesen Cody.  Crosshair-ről nem is beszélve. 

És akkor ismét konfliktusba keverednek a birodalommal, Rampart-al. 

Nem tudom... Nekem ez egy egész évadon át kissé unalmas lenne. Ráadásul a Rebelsből tudjuk is, hogy nem járnának sikerrel. 

Hozzászólás ideje:
44 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Nem tudom... Nekem ez egy egész évadon át kissé unalmas lenne. Ráadásul a Rebelsből tudjuk is, hogy nem járnának sikerrel. 

Akkor úgy fogalmazok, ez lenne a fő szál, amibe időnként bekapcsolódnánk, közben mehetne a zsoldos élet Cid-el, 1-2 rész erejéig jöhetne a klónozásos történet Nala Se társaságában, stb.

Underworld szál, konfliktus a pyke szindikátussal, stb..  Használd a fantáziád. :)    

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Bence1997 írta:

Amúgy szerintem tegnapra lehetett valami, csak az a háború beleköpött a levesbe.

Pont ezt akartam írni én is, hogy ezekben a napokban az orosz invázió mindentől elvonja a figyelmet, és ez lehet a halasztások mögött.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Nute Gunray írta:

Pont ezt akartam írni én is, hogy ezekben a napokban az orosz invázió mindentől elvonja a figyelmet, és ez lehet a halasztások mögött.

Fel a fejjel, minden csoda 3 napig tart.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom számit-e valamit, de Keith Kellogg levette a boritóképét twitter-en. Lehetséges hogy a TBB 2. évados poszterét fogja majd feltölteni!? :)  

Előtte is aszem animációs sorozatból volt kép neki felrakva. Még a végén kapunk valamit a hétvégén. Talán... 

Hozzászólás ideje:

Maxine a mandinál szeptember 14-én rakott ki egy ehhez hasonló képet, az előzetes pedig a következő nap érkezett meg.

További érdekesség, hogy a Book of Boba Fett első tv spotja november 27-én érkezett, egy szombati napon, 18 óra körül. Szóval talán ma megkapjuk, ha jól számoltam a dolgokat. Hétvégét írt Maxine, szóval :clap2:

Hozzászólás ideje:

Egy kis emlékeztető, az első évadról. 

(Angol tudás ajánlott)

Aztán lehet várni a trailert, bejelentést. 

Ami ki tudja mikor lesz, főleg most, hogy a ruszkik már nukleáris készültségben vannak...................................

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.