Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 18. Nekem sajnos nem igazán jött be az eheti rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 18. 11 perccel korábban, Donát írta: Nekem sajnos nem igazán jött be az eheti rész. Egy picit hajazott az Spoiler Ep. 1-es fogat versenyhez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. Érdekes, hogy kapott egy plakátot. Én inkább a dowutinnak adtam volna. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. Ő majd máskor kap. TAY-0 hősi halált halt, kijárt neki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. 4 minutes ago, Ody Mandrell said: Ő majd máskor kap. TAY-0 hősi halált halt, kijárt neki. Elütötték. Kétszer. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 23. Nálam TAY-0 nagy kedvenc lett, a droid karakterek csúcsát döngeti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 24. Engem irritáltak a nagyzoló szövegei. Ha kedvenc droid akkor már IG-88 vagy BB8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 24. Épp az tetszett benne, hogy nem sablonos hanem egyedi stílusa lett. Grievous volt talán ilyen hencegő, de ő inkább cyborg nem robot. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 24. Úgy megörültem, hogy ma új rész van. Erre kiderült, hogy még csak kedd van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 24. 3 hours ago, Ody Mandrell said: Épp az tetszett benne, hogy nem sablonos hanem egyedi stílusa lett. Grievous volt talán ilyen hencegő, de ő inkább cyborg nem robot. Ohh, az egyediségéhez kétség sem férhet. Csak a stílusa nekem nem jött be. 1 hour ago, NorbiLordi said: Úgy megörültem, hogy ma új rész van. Erre kiderült, hogy még csak kedd van 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 24. Nyugi, már csak "pár" óra és jön a heti TBB betevő falat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Látom van már új rész. Nagyszerű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. A tény nagyszerű, de sajnos az epizód nem lett igazán az. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Ajjaj, az nem jó jel, ha neked se tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. (szerkesztve) Majd a rész topikjában megbeszéljük. Szerkesztve: 2023. Január 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A tény nagyszerű, de sajnos az epizód nem lett igazán az. Na basszus... a múlt heti után még egy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Ez a rész most csak oké volt. Mint az előző évad 13. része. Az első 2 jobb volt ennél, de meg lehetett nézni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. 4 órával ezelőtt, Donát írta: Na basszus... a múlt heti után még egy? Ahogy Rex is írja, nem volt rossz. Nekem a múlt heti tetszett, neked nem. Most lehet, hogy fordítva lesz és ez neked jön be jobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 25. Nekem meg most esett le, hogy szerda van. A múlt heti rész "cliffhangere" ennyire csigázott fel.. Lehet, hogy már csütörtököt mondok. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 26. Nem volt ez olyan rossz! Vagy mégis? Megyek a topikjába! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 26. A reakciókból ítélve határozottan alul becsültem a részt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 26. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A reakciókból ítélve határozottan alul becsültem a részt. Valószínűleg a rész sokkal jobban rezonál azoknál, akik játszottak a Fallen Orderrel. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 26. 1 órával ezelőtt, Donát írta: Valószínűleg a rész sokkal jobban rezonál azoknál, akik játszottak a Fallen Orderrel. Hamar töröltem azt, nem azért mert pocsék a game, hanem mert borzalmasan futott..... Még jó, hogy nem vettem meg, koppantam volna egy nagyot. (Törtet próbáltam, már denuvo nélkülit.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 26. 25 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Hamar töröltem azt, nem azért mert pocsék a game, hanem mert borzalmasan futott..... Még jó, hogy nem vettem meg, koppantam volna egy nagyot. (Törtet próbáltam, már denuvo nélkülit.) Lehet visszatérítést kérni, ha nem fut jól a játék 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 29. Guide-képek a nem létező guide-okhoz: 204: 205: 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 30. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 31. Svájcinéger is szerepel benne? 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.