Donát Hozzászólás ideje: 2020. November 28. Hozzászólás ideje: 2020. November 28. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Donát mit szóltál a végén Bobához? Majd meglátjuk mi sül ki belőle. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. December 28. Hozzászólás ideje: 2020. December 28. Doug Chiang - "Another early concept of the Krayt Dragon for The Mandalorian! I wanted to blend Ralph McQuarrie’s original design with a bit of Ray Harryhausen’s dragon from The 7th Voyage of Sinbad. " 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. December 29. Hozzászólás ideje: 2020. December 29. Menőn néz ki Engem amúgy mostmár érdekelne a bolygónak az ökoszisztémája, hogy mi a túrót tud egy Kray-t sárkány is például egy sivatag bolygón állandóan enni, hogy ekkokára megnő? Szerintem egy bantha a fél fogára se elég egy ekkora lénynek, még ha pár tuskent benyel mellé akkor se. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 29. (szerkesztve) Ez már a fantasy része. Az űrcsiga mit eszik egy űrben lévő élettelen aszteroidán? Szerkesztve: 2020. December 29. - Ody Mandrell Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. December 29. Hozzászólás ideje: 2020. December 29. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez már a fantasy része. Az űrcsiga mit eszik egy űrben lévő élettelen aszteroidán? Űrmikrobát Vagy medveállatkát. Tudom, hogy nem érdemes logikát keresni ezekben a dolgokban, csak néha elgondolkoztatnak ezek a dolgok is Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. December 29. Hozzászólás ideje: 2020. December 29. 41 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez már a fantasy része. Az űrcsiga mit eszik egy űrben lévő élettelen aszteroidán? Űrhajót és mynockot, mi mást? 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Április 23. Fantasztikus kezdés, sokat nem vesztett az erejéből fél év alatt. Csak most tűnt fel, hogy az a tojás szerűség amiből ivott Cobb, hasonlít arra a tojásra amiből a Geonosisi agyférgek keltek ki. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. 2021. 04. 23. - 15:11, Ody Mandrell írta: Fantasztikus kezdés, sokat nem vesztett az erejéből fél év alatt. Csak most tűnt fel, hogy az a tojás szerűség amiből ivott Cobb, hasonlít arra a tojásra amiből a Geonosisi agyférgek keltek ki. Én most néztem újra, hát mit ne mondjak, zseniális volt Szerintem a bemutató óta most láttam újra először. Ez tipikusan egy olyan sztori itt a Tatooine-on, amit még évtizedek sőt évszázadok múlva is mesélnek majd... "amikor a buckalakók összefogtak a bányászokkal és nekiestek a Krayt sárkánynak és legyőzték"... és mi láthattuk. Zseni. Emellett olyan apróságokra figyeltek a készítők, mint Anakin siklójának az újrahasznosítása, hogy a buckalakók tényleg libasorban közlekedtek ahogy Obi is mesélte, vagy hogy a Krayt sárkány hangja tényleg olyan volt mint Obi ijesztős hangja a 2004-es DVD verzióban... vagy a Krayt sárkány gyöngy, ami a Legendsben is benne volt már (Bomarr idézete pár oldallal arrébbról, de benne van a KOTOR-ban is). Amúgy megint volt spotchka is (amúgy akkor a Luke féle kék tej az spotchka? :D), és láttuk a HCS2 felrobbanását és az azt követő ünneplést egy újabb szemszögből. Így kell összekötni az érákat, bravó! Arról nem is beszélve, hogy mennyire jó, hogy árnyalják a buckalakókat - amúgy meg újra feltűntek az EpII-ben veszekedő állatok - így máshogy éli meg az ember Anakin EpII-es mészárlását vagy Luke EpIV-es buckalakó "harcát" is. Nyilván nekik is van egy nézőpontjuk, egy perspektívájuk amit sosem hallottunk amíg Mando be nem jött a képbe. Rohadt jó volt még a rész végi harc is, Mando ugyanazzal a módszerrel "sokkolta" le a Krayt sárkányt mint a pilotban az understatement of the millenia szörnyet, és amikor Cobbal együtt felrepültek a hegygerincre, gyermeki őszinteséggel tudtam tapsikolni a lelkesedéstől. Rohadt jó volt még, hogy Din hasonlóan röppályára küldte Cobbot, mint anno Han Bobát, tovább hangsúlyozva a páncél "gyenge pontját". Nagy volt még a savköpés is, engem totál meglepett, hogy a sárkány ilyet is tud. Amikor feldühítették és megjelent a hegy tetején, hogy onnan okádjon savat az emberekre az is fenomenális volt. Pár éve szerintem elképzelhetetlen lett volna ilyen minőségű akció "tévé" képernyőn, úgyhogy le a kalappal. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Október 7. 1 órával korábban, Donát írta: amúgy akkor a Luke féle kék tej az spotchka? Szerintem nem. A spotchkát alkoholos italnak képzelem el. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.