Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Chapter 9: The Marshal

Ajánlott hozzászólás

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Doug Chiang - "Another early concept of the Krayt Dragon for The Mandalorian! I wanted to blend Ralph McQuarrie’s original design with a bit of Ray Harryhausen’s dragon from The 7th Voyage of Sinbad. :D"

00.jpg

Hozzászólás ideje:

Menőn néz ki :D 

Engem amúgy mostmár érdekelne a bolygónak az ökoszisztémája, hogy mi a túrót tud egy Kray-t sárkány is például egy sivatag bolygón állandóan enni, hogy ekkokára megnő? Szerintem egy bantha a fél fogára se elég egy ekkora lénynek, még ha pár tuskent benyel mellé akkor se.

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ez már a fantasy része. Az űrcsiga mit eszik egy űrben lévő élettelen aszteroidán? :D

Űrmikrobát :D Vagy medveállatkát. 

Tudom, hogy nem érdemes logikát keresni ezekben a dolgokban, csak néha elgondolkoztatnak ezek a dolgok is :D 

• 3 hónappal később...
  • 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
2021. 04. 23. - 15:11, Ody Mandrell írta:

Fantasztikus kezdés, sokat nem vesztett az erejéből fél év alatt. 

Csak most tűnt fel, hogy az a tojás szerűség amiből ivott Cobb, hasonlít arra a tojásra amiből a Geonosisi agyférgek keltek ki.

Én most néztem újra, hát mit ne mondjak, zseniális volt :clap: Szerintem a bemutató óta most láttam újra először.

Ez tipikusan egy olyan sztori itt a Tatooine-on, amit még évtizedek sőt évszázadok múlva is mesélnek majd... "amikor a buckalakók összefogtak a bányászokkal és nekiestek a Krayt sárkánynak és legyőzték"... és mi láthattuk. Zseni. Emellett olyan apróságokra figyeltek a készítők, mint Anakin siklójának az újrahasznosítása, hogy a buckalakók tényleg libasorban közlekedtek ahogy Obi is mesélte, vagy hogy a Krayt sárkány hangja tényleg olyan volt mint Obi ijesztős hangja a 2004-es DVD verzióban... vagy a Krayt sárkány gyöngy, ami a Legendsben is benne volt már (Bomarr idézete pár oldallal arrébbról, de benne van a KOTOR-ban is). Amúgy megint volt spotchka is (amúgy akkor a Luke féle kék tej az spotchka? :D), és láttuk a HCS2 felrobbanását és az azt követő ünneplést egy újabb szemszögből.

Így kell összekötni az érákat, bravó! :clap: Arról nem is beszélve, hogy mennyire jó, hogy árnyalják a buckalakókat - amúgy meg újra feltűntek az EpII-ben veszekedő állatok - így máshogy éli meg az ember Anakin EpII-es mészárlását vagy Luke EpIV-es buckalakó "harcát" is. Nyilván nekik is van egy nézőpontjuk, egy perspektívájuk amit sosem hallottunk amíg Mando be nem jött a képbe.

Rohadt jó volt még a rész végi harc is, Mando ugyanazzal a módszerrel "sokkolta" le a Krayt sárkányt mint a pilotban az understatement of the millenia szörnyet, és amikor Cobbal együtt felrepültek a hegygerincre, gyermeki őszinteséggel tudtam tapsikolni a lelkesedéstől. :D Rohadt jó volt még, hogy Din hasonlóan röppályára küldte Cobbot, mint anno Han Bobát, tovább hangsúlyozva a páncél "gyenge pontját". 

Nagy volt még a savköpés is, engem totál meglepett, hogy a sárkány ilyet is tud. Amikor feldühítették és megjelent a hegy tetején, hogy onnan okádjon savat az emberekre az is fenomenális volt.

Pár éve szerintem elképzelhetetlen lett volna ilyen minőségű akció "tévé" képernyőn, úgyhogy le a kalappal.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.