Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A könyv értékelése 11 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen osztályzatot adnál a könyvnek?

• 5 - kiváló
      11
    • 4 - jó
      0
    • 3 - közepes
      0
    • 2 - gyenge
      0
    • 1 - rossz
      0

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 hour ago , Ody Mandrell said:

Egyelőre csak említés szintjén volt meg ez a program, de kicsit hasonlít az UK pacifizmusához. Persze itt annyi különbséggel, hogy erős a Köztársaság és erős a Jedi rend is. Soh kancellár viszont eléggé elbizakodott. 

Hanyadik oldalnál jársz? Írnék erről, csak nem akarok spoilerezni.

Hozzászólás ideje:
42 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

70. Most volt a megbeszélés a vásárról a szenátorokkal.

A Coruscant Dawn-os ugye? Én kb 170-180 oldal közt járok. 

2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Soh kancellár viszont eléggé elbizakodott. 

Egy kicsit szerintem túlzóan elbizakodott is. Mert azért Tia Toon felvetéségen van ráció, még ha ők nem is látják a Nihil fenyegetést. 

Hozzászólás ideje:

Ma végre elkezdtem olvasni a könyvet. A Jedik fénye az eddigi kedvenc kánon regényem, úgyhogy kíváncsi leszek. Van egy olyan érzésem hogy jó lesz!  Viszont amíg nem olvasom ki nem nagyon tervezek ide benézni, biztos ami biztos. :D

Aztán majd jövök egy lényegre törő kis véleménnyel. Mindenkinek jó olvasást!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szerintem e könyvnél legalább annyi beszélni való lesz, mint a Jedik fényénél. Talán még több is. :D

@Iqvi, a történetben nagyjából hol tartasz most? Elkezdődött már a Köztársasági Vásár? (vagy Ünnepség, nem tudom miképp fordították le a dolgot) :)

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
1 hour ago , Bence1997 said:

@Iqvi, a történetben nagyjából hol tartasz most? Elkezdődött már a Köztársasági Vásár?

A megnyitó beszéd és az Innovator landolásánál tartok. Ezután jön majd a Loden Greatstorm-os rész. De már eddig is nagyon jó. Már maga az ötlet, hogy egy flottányi kutatóhajót akartak létrehozni, csodállatos.:D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 órával ezelőtt, Iqvi írta:

A megnyitó beszéd és az Innovator landolásánál tartok. Ezután jön majd a Loden Greatstorm-os rész. De már eddig is nagyon jó. Már maga az ötlet, hogy egy flottányi kutatóhajót akartak létrehozni, csodállatos.:D

Star Wars Fun GIF by MOODMAN

Hozzászólás ideje:

Majdnem biztos, hogy egyedül vagyok vele, de mást is zavar, hogy egyszer "Jedi Rend"-ként, másik könyvben meg "Jedi-rend"-ként van írva a Rend? Vagy ugyanez a Tanáccsal is. A régi EU regényekben ez volt a megszokott, de a kánon könyvekben és főleg A Jedik fényében külön voltak írva, miért nem lehetett meghagyni ezt a folytatásra? 

Tudom, hogy nagyobb jelentőséget adok neki, mint kéne, de engem ez akkor is bosszant.

Eddig amúgy nagyon tetszik, kb 120. oldal körül járok. :)

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Én ezt észre se vettem.

Valószínűleg én is csak azért, mert a fordításaimban igyekszem a legjobban a Szukits fordításaihoz igazítani a dolgokat, hogy a lehető legközelebb legyenek egymáshoz a kifejezések, írási módok. :D

De mondom, számítok rá, hogy ez a galaxisunkban csak engem fog zavarni :D

Igazából nem vesz el semmit, csak szeretem, mikor minden egységesen van.

Szerkesztve: - kdani20

Hozzászólás ideje:
3 minutes ago, Ody Mandrell said:

Toon kancellár máris nagy kedvencem. Valaki aki tovább lát az orránál, de persze ráfogják, hogy csak aggodalmaskodik... A 131.-ik oldalnál járok, eddig remek, méltó folytatása a Jedik Fényének.

Tia toon? Nekem is tetszik, a Valora érkezés, és a kancellárral való szócsatája miatt annyira nem bírtam, van egy stílusa a sullustinak, de amikor Stellan és Elzar megmentették akkor nagyon szimpatikus volt.

Hozzászólás ideje:
20 órával ezelőtt, kdani20 írta:

Majdnem biztos, hogy egyedül vagyok vele, de mást is zavar, hogy egyszer "Jedi Rend"-ként, másik könyvben meg "Jedi-rend"-ként van írva a Rend? Vagy ugyanez a Tanáccsal is. A régi EU regényekben ez volt a megszokott, de a kánon könyvekben és főleg A Jedik fényében külön voltak írva, miért nem lehetett meghagyni ezt a folytatásra? 

Tudom, hogy nagyobb jelentőséget adok neki, mint kéne, de engem ez akkor is bosszant.

Eddig amúgy nagyon tetszik, kb 120. oldal körül járok. :)

Sajnos nem én kaptam átnézésre ezt a könyvet. Egyébként a Jedi Rend, Jedi Tanács az elfogadottabb.

Hozzászólás ideje:
14 minutes ago, Ody Mandrell said:

Pan Eyta tökös gyerek, egy pillanatra még el is hittem, hogy lehet esélye Ro ellen. :D Amúgy nagyon érdekes, hogy mi az igazi terve Marchion Ro-nak, már alig várom, hogy kiderüljön. Főleg úgy, hogy az ősei a Jedhán éltek? 

Az a jelent nagyon ott volt, majdnem sikerült maga mellé állítania a teljes Nihilt, de Ro jobb Eytánál a manipulálásban. Plusz Lourna Dee akkor még kétesélyes volt, hogy hol is állt. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
38 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Amúgy nagyon érdekes, hogy mi az igazi terve Marchion Ro-nak, már alig várom, hogy kiderüljön.

Confused Which One GIF by paidoff

Hozzászólás ideje:
43 minutes ago, Ody Mandrell said:

Megjött a Nihil. Te jó ég... :o

Ugye, ugye? Nekem is ugyanez a reakcióm volt. Ezt milyen jó lenne egyszer vizuálisan is látni, ahogy a teljes Nihil flotta megjelenik a Valo egén.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na igen, amikor a nihil megjelenik a Valon, onnantól a történet ezerrel pörög. Vizualitásban brutális lenne. :D

Hozzászólás ideje:

Ne is mondjátok, olyan mintha coaxiummal megpörgették volna a galaxis leggyorsabb hajóját.:D A Nihil nagyon beindult, és hihetetlen, hogy mire képes ez a fosztogató csoport. De nagyon jók a Jedik is, és Soh kancellár, illetve a Regasa karaktere is. Viszont a helyesírás néha kizökkentő, plusz van egy rész ahol Elzar helyett Stellant írtak, de ez nem a regény, hanem a fordító és a lektor hibája. De ennyi belefér.:peace:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.